Evet derseniz bu rezillikler olacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
1) Tayyip Erdoğan’ın sultanlığı yani mutlak hakimiyeti kesinleşecek.
2) Alınan oyların yüzde 99’unun AKP’ye ait olduğu ilan edilecek.
3) Üniter yapı ve federasyon modeli yandaş güruh tarafından tartışmaya açılacak!
4) Kürtlere özerklik konusu gündeme getirilecek!.
5) Yeni bir Anayasa yapılmasının acil gerekliliği dillendirilecek.
6) Yeni Anayasa’ya Devletin kurucu unsurlarının Türklerle beraber Kürtler olduğu maddesinin konması da konuşulacak!
7) PKK ve Öcalan’a genel af temel gündem yapılacak.
8) Kerkük, ABD tarafından Barzani’ye peşkeş çekilecek ve AKP iktidarı buna hiç itiraz etmeyecek!
9) Yargı topyekün yandaş yapılacak!
10) Hükümet hakkında olumsuz laf eden, demokrasiye komplo kurma iddiasıyla Ergenekon misali metotlarla yani gizli tanıklarla içeri tıkılacak.
11) YARSAV ve benzeri muhalif örgütlenmelerin tamamı kapatılacak.
12) Danıştay hedef yapılacak ve bu kurumun tasfiyesi gündeme getirilecek!
13) Medyada yeni planlamalar yapılacak.
14) Personeline maaş ödeyemeyen Karamehmet medyasını yandaş bir işadamı satın alacak...
15) Turgay Ciner’in medya grubuna da Cüneyt Zapsu ya da benzeri bir isim ortak edilecek.
16) Aydın Doğan’ın yine üzerine gidilip bıktırılacak ve medyadan tamamen çekilmesi sağlanmaya çalışılacak.
17) Aydın Doğan medyası Tayyip Bey’in ifadesi ile yine onu seven bir işadamı grubu tarafından satın alınacak ve topyekün yandaş olacak.
18) Tam bu süreçte Harp Okulları’na, İmam Hatip Okulu mezunlarının neden alınmadığı tartışmaya açılacak.
19) Bugüne kadar mürteci eğilimlileri ihraç eden TSK, bundan böyle darbeci eğilimde diye Atatürkçüleri ve anti Amerikancıları ihraç etmeye başlayacak!
20) Sermayede servet değişimleri hızlanacak.
21) TÜSİAD’ın yönetimi değişip yandaş bir kadro işbaşına gelecek.
22) Evet çıkması durumunda muhalefet bölünecek ve CHP’den iki ayrı yapı oluşacak.
23) CHP’den istifa edecek büyük bir grup DSP’de bütünleşecek!
24) MHP’de de Bahçeli açıktan hedef alınacak.
25) Tayyip Erdoğan muhalefetteki bu dağınıklık tablosundan yararlanarak seçimi erkene aldırtıp baskın yapacak.
26) İletişimden, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerine kadar bütün kurumları ele geçirilen bir ortamda muhalefet partilerindeki kaosun da katkısı ile AKP üçüncü kez tek başına iktidar olacak.
27) İktidar olmanın hemen akabinde kamuoyunda pişirilip şekillendirilen yeni Anayasa yapılacak ve Türkiye yeni bir idari planlama adıyla bölgesel yönetime, yani federasyona geçecek.
28) Yeni Anayasa ve idari düzenlemelerle beraber başkanlık sistemine geçilecek.
29) Tayyip Erdoğan başkan olacak!
30) Bu şekilde Mustafa Kemal’in Cumhuriyeti, Tayyiban Cumhuriyetine dönüşecek!

ÖLÇÜ YOK...
Önce soy dedi, şimdi dedeler!

Demokrasiyi tramvay gibi gördüklerini ifade eden ve amaçlarım için gerekirse papaz elbisesini bile giyerim, diyen bir zihniyet için kural kaide yoktur ve olamaz. Bunlar amaçları uğruna her şeyi yaparlar ki zaten bunu kendileri söylüyor. İşte görüyorsunuz Başbakanlık sorumluluğunda olan biri yani Sayın Erdoğan birkaç oy uğruna önce soy şimdi de dedeler edebiyatını yapıyor. Amaçları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tuncelilik ve Alevi kimliğinin öne çıkarılmasıdır. Bu yapılan ayrımcılık hem insan haklarına, hem mukaddes dinimiz İslâm’a hem de Anayasamıza aykırı ama bu AKP güruhu ifade ettiğimiz gibi gayeleri için hiçbir değer ve ölçü tanımıyor. Dahası hiç sıkılmadan sarf ettiği soy ifadesini de bilahare siyasi soyu demek istedim diye çarpıtabiliyor... Sahi Başbakan dedeler demekle de yoksa Ergun Poyraz’ın menşei hakkında acayip şeyler yazdığı kendi dedesi Bakatalı Teyyup’u mu kastetti acaba?

MERAK ETTİM...
Bu askerleri de sürgün etsene!

Diyarbakır’da yapılan 30 Ağustos törenlerinde Mehmetçik dün, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları ile yürüdü haberini görünce aklıma Bakırköy Müftüsü Zakir Uzun geldi. Yeniçağ okurları hatırlayacaktır, Zakir Bey İstanbul’da kıldırdığı bir şehit cenaze namazı sonrasında duanın ardından yani finalde “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” demiş ve bu ifadesi üzerine iktidarın emriyle apar topar Mersin’in Mut ilçesine sürülmüştü... Müftü’ye bu muameleyi layık gören AKP iktidarı merak ediyorum dün Diyarbakır’da aynı sloganla yürüyen Mehmetçikleri ya da komutanlarını nereye sürecek acaba?Bir başka merakım da; yaptıkları mebus pazarlığı karşılığı evet diyeceklerini açıklayan BBP polit bürosu, bu durumu nasıl yorumluyor?

SEFERBER...
Cindoruk ‘hayır’ için yollarda!

Önceki gün Hüsamettin Cindoruk’la katıldığımız Ulusal Kanal’daki program vesilesiyle beraberdik. Kastamonu, Kocaeli, Bursa ve Gaziantep’de hayır mitingi ve etkinlikleri yapan Cindoruk, bütün yönlendirme ve dezenformasyonlara rağmen ‘hayır’ların ‘evet’i geçeceği kanaatinde. Cindoruk partisinin zor ekonomik imkanlarına rağmen 1 milyon afiş bastırdığını ve hayır kampanyası için seferber olduğunu anlattı. Hüsamettin Bey Ramazan vesilesi ile binlerce kişinin katıldığı dev iftar yemekleri organize ettiklerini ve örgütünün de ev ev propaganda yaptığını söyledi. Hüsamettin Bey’in verdiği en ilginç bilgi ise DP seçmeni ve sevenlerinin yüzde 98’inin hayır diyeceği yani parti tabanı ile tavanın en uyumlu partinin kendileri olduğuydu.

SABAHATTİN ÖNKİBAR/YENİÇAĞ​

Bu yazının üstüne de yorum yazılmaz. Sebahattin Önkibar'ın ve senin eline sağlık.

30 tane kuru sıkı iddia, ne desem boş :)
Uçan kuşa bile neden kanat çırpıyorsun diye soracak bir zihniyet yerleşmiştir gidiyor, hayırdır inşallah.

30 tane kuru sıkı iddia, ne desem boş :)
Uçan kuşa bile neden kanat çırpıyorsun diye soracak bir zihniyet yerleşmiştir gidiyor, hayırdır inşallah.

Bundan 10 yıl önce vatan toprağı israile satılcak teröristler davulla zurnayla Türkiyeye girip serbest kalıp sonra geri dönecekler deseler bende inanmazdım... Ama oluyor işte... Olmaz olmaz diye diye bu hale geldik...

bu ne cıvık, sallamasyon bir yazıdır ya. orta okula giden kardeşime "tayyibi karalamak için 30 madde salla" desem bundan daha gerçekçi daha destekli ve inandırıcı maddeler bulur.
yayınlayan arkadaşa teşekkürler. dünyada böyle **yazarlar** da varmış :))

5mbtj6.jpg

synyfl.jpg

wl7pye.jpg

Teröristerin Davulzurna ile girişine sebep olan bir hükümetin bunları yapmayacağından emin olamıyorum.

bende evet diyecek kişlerin aklından süphe duyuyorum resmen tayyip in türkiye yi avucu içine almasına yardım edıyorsunuz bunun sonuçlarına biz katlanacagız son pişmanlık da fayda etmeyecek sonra cok ağlarsınız ama kimse emzik vermez

bu arkadaşların işine gelmeyen her yazı, yorum, görüş sallamasyon oluyo yalan oluyo.
bunların söylediği herşey doğru. meğer biz ne aptalmışız.

ya millet konuşuyor da, evet derseniz ne gelecek hayır derseniz ne gelecek biliyormusunuz kaç kişi yeni kanunları inceledi? 28 yıl önceki kanunlarla yönetiliyoruz avrupa ülkelerinde hemen her gün bi yasa yenileniyor bizde neden olmasın? çocuk kandırır gibi konuşuyorlar meydanlarda hayırda hayır varmış ne alakası var??? hayırcılar akp mi derdiniz ? çekemiyormusunuz? adam zaten başta ülkeyi yönetiyor daha ne olcakki... apo iti ve yandaşlarına faydası dokunacak her türlü affa deli gibi hayır.. Saygılar..

Benim sevdiklerim acı çekti sizin sevdikleriniz acı çekmemiş olabilir yada bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye düşünceniz olabilir ama bana dokunmazsa oğluma akrabama sevdiklerime dokunur.
Hala bunlarla uğraşmakta olan HarunYahya için
Adnan Menderes
Turgut Özal
Fetullah Gülen
Necmettin Erbakan
Muhsin Yazıcıoğlu
Alparslan Türkeş
Gaffar Okkan
daha aklıma gelmeyen isimler için intikam alıcam Allah izin verirse isterse buna vesile olacak şeytan olsun.

İsteyen almaz ahirete bırakır ama ben bunları bile bile hayır veripte onca insanın günahını alamam ben peygamber değilim...

ağzı olan konuşuyor. ne diyebilirimki . bu kadar zırvalığı bir araya getirmek bile büyük marifet olmuş. bide altta sgk hakkında yazılanlar var. eğer unuttuysanız hatırlatayım. o kanunu ılk değiştiren ecevitti be 38 yaşımda emeklı olackken 45 e çıkardı yetmedi 5000 günü 5700 yaptı . kaldıkı tum dunyada sgk boyle ıslıyor. turkıyedede boyle olması gerekıyor. yoksa bızde yunanıstan gıbı oluruz.

ilk maddeden bundan sonraki seçimleri de tayyipin alacağı kabulleniliyor gibi geldi.
bugüne kadar devlet milleti yönetiyordu herşey devlet için yapılıyordu.12 eylülden sonra inşaallah halk devleti yönetecek herşey halk için olacak.halk olmazsa devlet ne işe yarar

ama bu çırpınma boşuna. 90 yıllık Chp saltanatı sona erecek ve artık halkın saltanatı başlayacak. o yüzden EVET. sonuna kadar EVET...

1-kürtlere özerklik modelini pkk ya affı sizin pkk lı başkanınız dile getirmedi mi
2-bu güne kadar hayırcıların anayasasıyla zaten rezillikte en dibe vurmuş durumda değil miyiz.
3-hukuk şu an chp yandaşığı yapmıyor mu.
4-Aydın doğan'ı bile savunuyorsunuz ya başka bişey söylemeye gferek yok aslında...

3 kuruş aklı olan birisi bu saçmalıkları ifade etmez kesinlikle.

demokrasi ve iyi bir gelecek için EVET.....

Ben bu iddialara maddelere bakmadan hayır diyom. Çünkü Ordu'yu küçük düşüren devlet anlayışı olmaz. Ordu'suz devlet olmaz. Mustafa Kemal Atatürk için Hayır deyin. Şehitlere kelle diyen zihniyet Haburg sınırında Teröristleri Davulla karşılayanlar yarın bu Ülkenin sonunuda hazırlar. Demokratik bir ülke için Hayır. Ezanların Daim okunması için hayır. Can, mal, namus, ırz Korunması için hayır. Devletin hukukuna yönelik Sivil darbe için hayır.

Ben bu iddialara maddelere bakmadan hayır diyom. Çünkü Ordu'yu küçük düşüren devlet anlayışı olmaz. Ordu'suz devlet olmaz. Mustafa Kemal Atatürk için Hayır deyin. Şehitlere kelle diyen zihniyet Haburg sınırında Teröristleri Davulla karşılayanlar yarın bu Ülkenin sonunuda hazırlar. Demokratik bir ülke için Hayır. Ezanların Daim okunması için hayır. Can, mal, namus, ırz Korunması için hayır. Devletin hukukuna yönelik Sivil darbe için hayır.

askerlerimizi teröristlerin önüne atıp bbg evi gibi izleyen ordu olmaz olsun...

askerlerimizi teröristlerin önüne atıp bbg evi gibi izleyen ordu olmaz olsun...

O ordu sayesinde özgürce dolaşıyon konuşuyon.. Bu cografyada yaşıyorsa o ordu sayesinde... Evde soba yanında atıp tutmak kolay.. Gideydin subaylık yapaydın..Daha iyisini yapaydın.. Şu orduyu ettiğin hakaretlerin suçlamaların onda birini kendine özeleştiri yapsaydın kimin ülkesinde kimin ordusuna hakaret ettiğini anlardın..

!MADDELER BAKMADAN HAYIR DİYORUM!

Helal olsun.

İlk kez böyle açıktan yazın gördüm, bravo!

Yalnız şunu çok merak ettim ya... referanduma sunulan maddeler belli, siz Mustafa Kemal Atatürk için hayır deyin demişsiniz, bu maddelerden hangisinde Atatürk ile ilgili bir şey var?

Bi de EZANLARIN DAİM OKUNMASI İÇİN HAYIR demişsin:)

EVET dersek ezan okunması yasaklanacak mı bu maddelerde bu mu yazılı?

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri