Katılıyorum ++++ Yanıma Yakışsın :goz:Uni_Ts' Alıntı:Samimi olsun,yalan söylemesin,muhabbet birisi olsun bi de güzel olsun..Zeki olmasın zeki olunca kadın kontrol edilmez..
buna katılmamak mümkün değil klavyene sağlıkkkthe-scream' Alıntı:valla ne olursa olsun Allah hayırlısını ihsan eylesin boy pos endam şan şöhret yetmiyor huyu güzel olsun insan olsun herşeyden önce
çırpın çırpın kafamıza çıkartalım sonra uğraş durtheOC' Alıntı:tek istediğim şey kız bana fazla ilgi göstermesin ben onu elde edebilmek için çırpınıyim
nilhos' Alıntı:Fikirler çok güzel ya Hepsini okudum. Tavsiyem arkadaslar kizlarin güzelliklerine kapilmayin sizi çok güzel kullanirlar. Tabi onlarin içinde iyi huylu olanlarida var benim gibi Saka bi yana güzellik geçici, tabi o da olacak ama her zaman karaktere bakmakta fayda var.
Saygilarimla....[
kadınlarda zeka ararsanız ewde kalırsınız ona göreeee bide herşey karşılıklı çle kandırırlar falan kalmadı artık herşey al gülüm ver gülüm olmuşşşş alan da verende memnun artık eski sevgiler türk sineması kuşağında