Erkeklerin kızlarda aradığı özelliklerneler ki?

Sadece beni sevsin ama sadece beni..

VE yalan söylemesin yeter....

Gerisi zaten 45 yaşından sonra herkesin kaderi aynıdır..

:(

Uni_Ts' Alıntı:
Samimi olsun,yalan söylemesin,muhabbet birisi olsun bi de güzel olsun..Zeki olmasın zeki olunca kadın kontrol edilmez..
Katılıyorum ++++ Yanıma Yakışsın :goz:

the-scream' Alıntı:
valla ne olursa olsun Allah hayırlısını ihsan eylesin boy pos endam şan şöhret yetmiyor huyu güzel olsun insan olsun herşeyden önce
buna katılmamak mümkün değil klavyene sağlıkkk:D :D :D

theOC' Alıntı:
tek istediğim şey kız bana fazla ilgi göstermesin ben onu elde edebilmek için çırpınıyim :)
çırpın çırpın kafamıza çıkartalım sonra uğraş dur :D

arkadaslar ne beni kalpten sevsin bende onu dis
görünüc önemli deyil benim icin sevgi tek
istediyim seydir ölümüne kadar sevsin isterim
benden baskasina bakmasin......
deli gibi sevsin sevsin be bu iste bu neyse bye:)

gözüme itap etsin, gözleri güzel olsun, sevimli ve tatli olsun, seksi olsun, karekteri bana uysun, inancli olsun, salak olmasin, istediklerimi yapsin, yalan söylemesin, en önemlisi beni SEVSIN, beni sevmeyeni ben napim.....
kalbi temiz olsun, küfür konusmasin, benimle herseyi paylassin (nekadar moktan bisey olursa olsun), acik sözlü olsun, sirf ve tek bana asik olsun baskalarini görmesin, benim önüme kimse gecmesin yani en önemli sey ben olayim onun icin, mantikli olsun, saygili olsun...

İnsan elbet akıllı osun , güzel olsun , saçlarıyla benii etkilesin , sözleriyle büyülesin , gözleriyle yaksın eritsin istiyo kendii için bir sevgili ararken ama sanırım en önemlisi..................:S:(

Allah korkusu olsun yeter....:)

Fikirler çok güzel ya:) Hepsini okudum. Tavsiyem arkadaslar kizlarin güzelliklerine kapilmayin sizi çok güzel kullanirlar. Tabi onlarin içinde iyi huylu olanlarida var benim gibi:) Saka bi yana güzellik geçici, tabi o da olacak ama her zaman karaktere bakmakta fayda var.

Saygilarimla....

nilhos' Alıntı:
Fikirler çok güzel ya:) Hepsini okudum. Tavsiyem arkadaslar kizlarin güzelliklerine kapilmayin sizi çok güzel kullanirlar. Tabi onlarin içinde iyi huylu olanlarida var benim gibi:) Saka bi yana güzellik geçici, tabi o da olacak ama her zaman karaktere bakmakta fayda var.

Saygilarimla....[
kadınlarda zeka ararsanız ewde kalırsınız ona göreeee bide herşey karşılıklı çle kandırırlar falan kalmadı artık herşey al gülüm ver gülüm olmuşşşş alan da verende memnun artık eski sevgiler türk sineması kuşağında:D :D :D

doğal olsun kendi gibi olsun.iyi niyetli iç güzelliği olan biri olsun .zaten bir kızda iç güzellik olduğu zaman bu dışa ister istemez yansır.başka ne isterim ki

zeki olsun güzel olsun tatlı olsun kültürlü olsun candan olsun paralı olsun bi de tüysüz olsun

her şartta dürüst olması, doğru,samimi ve sadık olması gerekir bence.

bana göre iki türlü evleneceğin insanda farklı özellik flört edeceğin insanda farklı özellik aranır buda o kişinin bakış açısına kalmış artık

aynen katılıyorum hepsi bir arada bulunmaz
o nun için iki bölüme ayırıyorum
evlenmek istediğin kızdaki özellik
flört etmek istediğin kızdaki özellik

bu benim şuçum değil doğanın kanunu

Güzel olsun: baktığım zaman içimden ırmaklar çağlasın

Mert olsun: ölüme gitsede yalan söylemesin.

Cömert olsun: fakirin hakkını gözetsin parasını malını Allah yolunda harcasın.

Dürüst olsun: bana karşı açık olsun aklımda soru işareti bırakmasın.

İnançlı olsun: inansın ınandıgını yaşasın yaşadıgını etrafına anlatsın. cehenneme gidecek olsam tutsun benı cıkartsın.

Ahlaklı olsun: Namusunu namusumu korusun gözüm arkada kalmasın.

Tutumlu olsun : harvurup harman savurmasın geleceğe yatırım yapsın.

Anaç olsun: çocukları sevsin.

Ananesıne kulturune örfüne adetine sahip çıksın gençliğin hovardalıklarına kendını kaptırmasın.

Kültürlü olsun: Herşeyin yeri ve zamanını ve nasıl davranması gerektiğini bilsin.

Biliyorum bunların hepsinin toplandığı insan ya hiç yok yada çok az zaten ondan meziyet olarak geçiyor bu özellikler.

Ama bir insan kim olduğunu bilirse nereden gelip nereye gittiğini bilirse yani kendini bilirse zamanla bu meziyetleride ortaya cıkar dıye dusnuyorum.

Geri