Erkekler Neden Küpe Takar ?

erkek adam niye küpe takar?
özentiliğinden takar
kendini beğendirmek için takar
sadece hoşuna gittiği , sadece beğendiği için takar
Allah'ın kölesiyim diye küpe takan biri olacağını zannetmiyorum, lakin şu ana kadar ne bir hacı ne bir hoca gördüm küpeli zaten o inanç olsa ilk olarak Allah'ın en büyük kulu kölesi olan(!) sayın Başbakanımız takardı..

Peki erkekler niye küpe takmaz?
toplumun yargısından korktukları icin
erkekliklerinin küpe takmakla ellerinden alınacağını düsündükleri icin
"erkek adam küpe takmaz" diye insanların kafasındaki yargıdan
veya sadece beğenmedikleri tercih etmedikleri için

küpeyi bayan aksesuarı yapan nedir ? yüzügn kolye bileklik bunlar da bayan aksesuarı die alısageldigimiz takılar değil midir

ben takıyom baksan göremezsin o derece belirsiz ALLAH ın kölesi olduum için takıyorum .. ibadetimi yapan bi insanım.. Ameller niyete göre .. Gösteriş için küpe takmakda saçmalıktan ibaret.. Çok gördüm öylelerini ya yumuşak yada artist gezinenler .. Allah herkezin kalbine göre versin

ya ben yine değişik bir noktadan bakacağım olaya; en başta "takı neden takılır? diyelim:

Kısaca eski çağlardan beri kadınların erkekleri etkilemek için güzel görünüp onların dikkatini çekmek için taktıklarını biliyoruz yani bu da doğal bir süreç kadın tüm vucudu ile kusursuz olmalı ki erkek onu seçip beğensin e takılarda gözleri kusurlardan uzak tutmak için takılır bunun açıklaması budur...
öte yandan erkekler de kadınlar tarafından beğenilmek seçilmek isterler ve bunda da doğal bir süreç vardır her kadın yada dişi fiziksel olarak güçlü kuvvetli kusursuz gelecek nesillere sağlam bireyler kazandırabilecek bir erkek arar burada erkeklerin yapabileceği şeyler kadınlar gibi takı takıp güzellikleri ile kendi kusurlarını gizlemeye çalışmak gibi saçma birşey olamaz çünkü erkek demek "erk" güç sözünden gelir güç demektir sağlıklı bir fizik demektir yani kadınları etkilemek için onların bilinçaltına gönderebilecekleri en iyi mesaj güçlü erkek mesajıdır bu da sağlam bir vücut demek oluyor yani safi, sade, fiziksel olarak sağlam bir vücut bu konuda takı takmak erkek için hiç birşey kazandırmaz kısacası erkeklerin kendi vücutları dışında herhangi bir takı, kolye, yüzük, tesbih, künye ve küpe gibi birşeyler takmasının hiçbir mantıklı açıklaması yoktur aksesuar kadınlar için olabilir erkekler için değil sebebini de açıkladım az önce yani kadın kadın gibi erkekse erkek gibi davranmalı doğaya karşı gelmenin bir manası yok. küpe takan arkadaşlarında bundan hoşlandıklarını hiç sanmıyorum sadece bazı beklentilerinden yada kadınlar gibi hissedip bazı eksik yönlerini kapatmaya çalışmaktan başka birşey olamaz diye düşünüyorum...

özenti değil
....bnelik
erkeğin yumuşağı varya ondan anladın sen onu

beyler yaptığınız açıklamalar hiç hoş değil takmayabilirsiniz ama takanada bu şekilde ibne diye laf atamazsınız küpe takmayıp çirkeflik yapmak mı erkeklik yada bu şekilde aşşağalama çabalarımı erkeklik komiksiniz...

beyler yaptığınız açıklamalar hiç hoş değil takmayabilirsiniz ama takanada bu şekilde ibne diye laf atamazsınız küpe takmayıp çirkeflik yapmak mı erkeklik yada bu şekilde aşşağalama çabalarımı erkeklik komiksiniz...

Evet ..bne diyoruz varmı itirazın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:saskin:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

bu genelile cogu erkeklerde deyil !! özgürlüğünün ve bağımsız yasamnın sembolüdür bence kimse bunu umursamaz ve bilmez kız tavlmak için takıyolar

böyle diyenlerin çoğu takmak isteyipte aileden ötürü ya da çevreden ötürü takamayan kesim...Ben küpe takıyorum sonuçta küpe de bir takıdır benim için kolyenin veya bilekliğin küpeden farkı yoktur sonuçta ikisi de takıdır bilmem anlatabildim mi

erkek denen küpe takmazla aynı cevaptan dolayı.

hayat bir dogmalar bütünüdür gardaşlar. bide şöyle düşünün, acaba takmayanlar mı küpeye cinsel bir anlam yüklüyo.

hemen anladınız demi kesin küpe takıyorum..

kusura bakmayın ama takmıyorum.

sen istediğini yap kardeş ileriki zamanlarda 40 yaşına geldiğinde geçmişe bakıp keşke demenin anlamı yok... yani onu kim diyorsa yanlış biliyor çünkü benim sevgilim küpeyi sevmiyor eğer kızlar sevdiği için taksam sevgilim istemiyor diye çıkarmazdım..

ßen küpeyi sevmem.Sevmememin nedeni ßana yakışmamasıdır. Ama harbi küpe yakışan erkeklerde yok değil.Sonuçta iran da yaşamıyoruz. Herkez özgür aksesuar, giyinme, kuşanma vs. de

takan canı istedigi için takıyodur. Bunda neden aramanın ne manası var? Kime ne? Birinin keyfii yüzük takmasıyla, kolye takmasıyla koluna künye takmasıyla küpe takılması arasında ne fark var?? Hadi buları bi tarafa itelim;

Bilirmisiniz ki küpeyi tarih boyunca erkekler kadınlardan daha çok takmıştır. Hatta Babillilerde ve Anadolu medeniyetlerinde SADECE erkekler tarafından toplumsal sınıfı göstermek amacıyla takıldıgnı

Çeşitli medeniyetlerde erkekler küpeyi farklı amaçlar içinde olsa takmışlardır. Kiminde sadece süs ve aksesuar olarak, kiminde bi çeşit tılsım-korunma olarak, kimilerinde yukarıda dedigim gibi toplumsal sınıfı göstermek için takılmıştır erkekler tarafından. Kimilerindeyse verilen bir sözü bağlılığı ifade etmek amacıyla yine erkekler tarafından kullanılmıştır. Bunların dışındaysa denizcilerin küpe takma gelenekleri vardır ki onların nedenleriyse kim bilir neydi (bikaç farklı nedenini biliyorum ama sonuçta bi inanç ugruna takıyolardı)

Kısaca biraz araştıran daha neler neler bulur küpe hakkında.. Bu tamamen inançla düşünceyle keyifle ilgili bişeydir çoğunun sandığı gibi erkeklikle şunla bunla hiç alakası yoktur.. elinde tesbih delikanlı geniçinen biri küpe takan bi erkekten dahamı erkek dahamı delikanlı?? Ayrıca küpe gibi şeylere en karşı çıkan insanlarsa nedense içinde yaşağıdı çevre nedeniyle istesede sittinsene öyle bişey yapamicak insanlardır

bırakın bırakın bu işleri arkadaşlar

böyle diyenlerin çoğu takmak isteyipte aileden ötürü ya da çevreden ötürü takamayan kesim...Ben küpe takıyorum sonuçta küpe de bir takıdır benim için kolyenin veya bilekliğin küpeden farkı yoktur sonuçta ikisi de takıdır bilmem anlatabildim mi

tamamen katılıyorum kardesim

bir zamanlar erkek adam saç uzatır mı diyorlardı şimdi de küpe takar mı diyorlar yurdum insanı bunada alışacak eninde sonunda bir de özenti diyenler hayatta kim bir şeye özenmemiştir ki özenmedim diyen yalan söyler
küpe mi takıyorum millete ne saçım mı uzun millete ne keşke diyerek içimde ukte kalıcağına gider küpemi takarım 3-5 kendini bilmezin özenti demesine de aldırmam çeker giderim

özenti değil
....bnelik
erkeğin yumuşağı varya ondan anladın sen onu

belli ki küoe takanlarıda kendi tarafına cekmek istior

Ben Takıyorum Çünkü Bana Yakışıyor Ama Öyle Büyük Caf Caflı Küpelerden Değil =) Küçük Küpe Takıyorum Örnek Vermek Gerekirse C.Ronaldo'nun Gibi Küçük Olanlardan Bazıları Büyük Takıyor Onları Bende Sevmiyorum =) Bazı Beyinsizler İşi İbneliğe Kadar Getirmişler Önce Kendilerinin Ne Halt Olduklarına Baksın Sonra Ona Buna Laf Atsınlar :goz:

Son zamanlarda Neden küpe taktığını sorunca erkekler şu cevabı vermekte:Yavuz Sultan Selim de takıyordu.

Ama onun ne amaçla taktığını sorunca afallamaları da gerçekten komik:S

bende küpe takan birisiyim arkadaşlarımızın yorumlarını okudum hemen hemen hepsi 5 yaşındaki bir çocuk yorum yazmış gibi yok özentiymiş radikallikmiş özenti diyorsunuzda kızlaramı özeniyoruz saçmalık ben yakıştığını düşündüğüm için takıyorum hiç kimsede beni o küpe için yargılayamaz eminim o yorum yapanların %70 de imkanları olsa takar

Geri