Erkekler Neden Küpe Takar ?

biri i.nelik demiş biri özentilik demiş biri gcık oluorm demiş biri kız tawlamak için demiş

walla ben ne olduunu bile bile ilk defa lise 1 de kızla çkmaya başladım
kocaelide oturuorm ben taktıım zaman 17 yaşındaydım 2003 yılı o zman özenipte takıcaımız adam yoktu burda. çou insanda sölüyo yakıştığını. çou insanın sölemesine gerek yok ayrca ben ne olduğunu bile bile taktım Yavuz Sultan Selim'de takıomş bunu kimseye sölemedim mazeret olsun die küpe takmak için mazerete ihtiyacım yok. birine özencek olsaydım sigara içene özenirdim (ha sigara içenler asıl özentidir) ya da hayranı olduğum basketçinin döwmelerine özenirdim.
walla ben çok gördüm gıcık olduunu söleyen ondan sora üniye geldiğinde herkesten önce deldiren yok döwme yaptıran yok piercing yaptıran.
benim taktıım küpeyle kız tawlamak istediimi söleyen o arkdşların hiç kız arkdşı olmamş heralde çünkü sewgili bulmak biriyle beraber olmak bişeyleri paylaşmak takılan küpeyle olmaz bunuda geri kafalılığınıza fazla kız arkdş bulamamanıza ve ilişki hakkındaki sığ olan görüşlerinize bağlıorm.

nese takıorm nie takıosn die sorduklarında biri iyi niyetle soruosa sewdiğimden takıyorum diyorum, biri kötü niyetle sorarsa sana ne lan diorm.

bilmem annatabildimmi

yAnii Arkadaşıma katıLıyorum .. kiM niye tAkıyosa kiMe nE .. tAkan kiŞiyi iLgiLendirir saDece .. tAsası kiMseye düŞmesin ..

Peki erkekler niye küpe takmaz?
toplumun yargısından korktukları icin
erkekliklerinin küpe takmakla ellerinden alınacağını düsündükleri icin
"erkek adam küpe takmaz" diye insanların kafasındaki yargıdan
veya sadece beğenmedikleri tercih etmedikleri için

küpeyi bayan aksesuarı yapan nedir ? yüzügn kolye bileklik bunlar da bayan aksesuarı die alısageldigimiz takılar değil midir......

aksesuar olarak takiyorlar bence

ama yakisani yakisiyor cidden yakisan taksin ....:melek

Küpe bayan aksesuarıdır. 1scorpitx'e aynen katılıyorum. Tek açıklaması kültürel yozlaşma, günümüz dilinde özentilik... :D

Yakıştığı için taktığını söyleyen arkadaşlar, ne kadar yakışırsa yakışsın süregelen yıllardan beridir bir gelenek var. Erkek küpe takmaz. Bu gelenekleri bozmaya iten şey nedir? Neden bu kadar arzulusun? Ne değişecek küpe takmasan da onca yıldır süre gelen geleneği korusan, geleneği (kültürü) korusan?

Ben yakın çevremden biliyorum takanların %99.99999999999999999'u özendiği için takıyor.

Bence erkekler küpe takmaz, takmamalı. =)

dejenerasyon yasayan turk genclıgı. Sorarsın nıye takıyorsun sana felsefık marjınal oldugunu anlatmaya calısır. Ama oyle olmadıgı o kadar bellıdır kı kendını mal gıbı gosterır. Ayrıca boyle ınsanlar acayıp komıktır tam boyle bır anda yakalarsanız cok gulersınız :):)

bi kere şakasına baba ben küpe takacam dedim babamın cevap direk şu
- TAK AMA EVE GELME :d
tamamen özenti ve karşı cinsi etkilemek için. saygılar.

Geri kafaLıLık .. ßundan s0nra biLekLik takanLarda Kızdır ßenim Gözümde .. o Da Kız tAkısı .. Sizin DüşüncenizLe ßağdaşıyor İşte Niye aLınıyorsunuz ?!

''Küpeyi Allah'ın Kölesi Oldukları İçin Takanlar Var'' Osmanlı tarihini bilenlerden takanlar varsa büyük ihtimal bundan etkilenip takmışlardır...

Onun dışında takanlar ise özenti,sonradan görme, falan fistandır....yakıştığı icin takanlarda vardır ama unutmayalımkı kupe bayan aksesuarıdır =)
arkadaşlar allah ın kölesini olduğunu belirtmek için takanlar var diyorsunuz ama ben katılmıyorum yavuz sultan selim zamanında yapsalar anlardım günümüzde bu sebebi göstererek küpe takmak bana mantıksız geliyor allah ın kölesini göstermek istiyorsan git ibadetini yap bazı tanıdıklarım var aynı sebebi gösterip taktık diyorlar ama ibadet yapmıolar bu da bana inandırı gelmiyor açıkçası

Saçmalığın danışkası. Ne küpesi be kardeşim. Erkek adam küpe takarmı hiç. Oldu olacak birde etek giysinler bari. :hhsopa

küpe takmak etek giymek gibi bir şey delikanlı işi değil

arkadaşlar allah ın kölesini olduğunu belirtmek için takanlar var diyorsunuz ama ben katılmıyorum yavuz sultan selim zamanında yapsalar anlardım günümüzde bu sebebi göstererek küpe takmak bana mantıksız geliyor allah ın kölesini göstermek istiyorsan git ibadetini yap bazı tanıdıklarım var aynı sebebi gösterip taktık diyorlar ama ibadet yapmıolar bu da bana inandırı gelmiyor açıkçası

helal olsun sana be kardeş negüzel yazmışsın.

arada yakışan oluyo ama küpesiz erkek en ideali

insan özgürdür beyler ister küpe takar ister dövme ister vvb şeyler saygı duymak gerekir fazlada abartmamak gerekir gavura ozentı ıı olmaz biz türküz türk olarak yasamalıyız :(

Kesinlikle özentidir, erkk adam küpe takar mı yaa :D

ben küpe takıyorum 2 tane sol 1 tane sag kulagımda war. ne özentiyim nede baska biseyim. sadece yakısıyor. neden yüzük takıyorsunuz weya kolye weya bileklik ? onlarıda kızlar takıyor. erkek olduklarından emin degiller diyenler. sizde bunlardan birini kullanıyorsanız sizde emin degilsiniz o zaman erkek oldugunuzdan.. benim küpe takma sebebim kendimi iyi hissetmem. yakısıyorda. kendimi bişey zannetmiyorum. karsı cinse kendimi begendirmeye calısmıyorum. tabi o dediklerinizi yapanda war.

tamamen karşı cinsin iLgisini çekme ve deniLdiği gibi böLe takınca kendiLerini bişey sanmaLar özentiLik vs.. =)

Geri kafaLıLık .. ßundan s0nra biLekLik takanLarda Kızdır ßenim Gözümde .. o Da Kız tAkısı .. Sizin DüşüncenizLe ßağdaşıyor İşte Niye aLınıyorsunuz ?!

Güzel abicim takın veya takmayın bileklik kolye vari şeylerde kız takısı bunu kabul ediyoruz ve sende kabul etmek zorundasın. ama bunlar babalarımızın veya dedelerimizn zamanında erkeklere kabul ettirililmiş göre, göre insanlar alışmış lakin küpe erkekler için daha kabul edilmiş bir olgu değildir belki 10-15 yıl sonra bileklik gibi muamele görecektir.

küpe hiç bir erkeğe yakışmaz saçmalamayın yakıyormuş ta falan da
küpe bize avrupanın kabul ettirmek istediği ve büyük ölçüde kabul ettirdiği Türk gençliğini kültüründen soyutlamak amacıyla yaptığı güzel bi oyunun ilk perdesiydi ve güzel güzel yedik Tüm Türk gençlerine afiyet olsun

Bunlar sadece benim görüşlerimdir saygı çerçevesinde eleştirlmeyi kabul edebilirim

Geri