Erkekler Neden Küpe Takar ?

Karşı cins bencede ....de bişe var kişilik olmadıktan sonra küpe olsa nolur saç olsa nolur...ilginç insanlar var

cinsleri kendine çekmek için ama saçma bir yol :DD:

Güzel abicim takın veya takmayın bileklik kolye vari şeylerde kız takısı bunu kabul ediyoruz ve sende kabul etmek zorundasın. ama bunlar babalarımızın veya dedelerimizn zamanında erkeklere kabul ettirililmiş göre, göre insanlar alışmış lakin küpe erkekler için daha kabul edilmiş bir olgu değildir belki 10-15 yıl sonra bileklik gibi muamele görecektir.

küpe hiç bir erkeğe yakışmaz saçmalamayın yakıyormuş ta falan da
küpe bize avrupanın kabul ettirmek istediği ve büyük ölçüde kabul ettirdiği Türk gençliğini kültüründen soyutlamak amacıyla yaptığı güzel bi oyunun ilk perdesiydi ve güzel güzel yedik Tüm Türk gençlerine afiyet olsun

Bunlar sadece benim görüşlerimdir saygı çerçevesinde eleştirlmeyi kabul edebilirim

kesinlikle haklısın kardeşim

küpe takmakla türk olunuyosa yada türklükten çıkılıyosa vay halimize......

Küpe taşıyabilen erkekte çok hoş duruyor tabi bu her bayanın bakışına göre değişiyor...Bence belli tiplerdeki erkeklerde çok hoş oluyor kimisine hiç yakışmıyor

ben ilkokul 5 ten beri takıyorum şimdi o zamanda ne özentisi oalbilirki...

daha farklı bir bakış acısı marjinallik ve elitlikten gelebilir...;)

ben ÜNV ye başladığımda herkes bana garip garip bakıyordu sonra çoğu takmaya başladı;)

bunun ne özentilikle nede falanla filanla alakası var bende bir erkeğim küpe takmamın sebebi özentilikle yada kızları etkilememle alakalı bişey değil sadece yakıştığı için takıom yoksa hayatta küpe takmam arkadaşlarım bile sölüyo çok yakışıo annem bile sölüo sana yakışıo dieee o yüzden takıom yoksa özentilikle alakam yok küpeyi her erkek takabilir delikanlılığı bozmaz ;)

ben ilkokul 5 ten beri takıyorum şimdi o zamanda ne özentisi oalbilirki...

daha farklı bir bakış acısı marjinallik ve elitlikten gelebilir...;)

ben ÜNV ye başladığımda herkes bana garip garip bakıyordu sonra çoğu takmaya başladı;)

:)çok güçlü hayal gücün var

ben de takıyorum küpe küpe takıp takmamakla erkeklik de olmaz bazı üyeler olayı oraya taşımız insanın yüreğinde olur bileğinde fikrinde olur erkeklik.... kendime yakıştırıyorum 9 senedir de takıyorum küpe.... sıkıldığımda çıkartıyorum sonra tekrar takıyorum.... karşı cinsi etkileme çabası da yok Allah'a şükür böyle bir kaygım da yok sevgilisiz geçirdiğim zamanlar çok nadirdir...... karşı taraftan seni beğenen küpeli beğeniyor küpesiz de beğeniyor nasıl olsa.......

aslında biraz ebeveynlere karşı gelme çabası da vardı tabiii..... sülale böyle şeylere alışık değildi ama artık alıştılar yadırgamıyorlar.... saçımı da uzatıyorum küpe de takıyorum değişik sakal stilleri de yapıyorum.......

Valla takmıyorum ama takanada kimse karışamaz heralde herkezin hayatı kendine güzel.Özentide olsa olmasada zevkler ve renkler tartışılmaz.

Ama bizim mahallede öle birini görürlerse genelde bi kamyon dayak atıyolar.Sağlık açısından pek yararlı bişe deil burda:D

Küpe iyi hoş güzel duruyoda şu dilini çenesini kaşını gözünü delip makarna süzgeci gibi gezenlere anlam veremiyorum.Onların amacı ne acaba.Bizde kaşını gözünü delen padişahta yoktu hiç:D

Eziklik Duygusundan Kurtulmak :D

osmanlı dan gelen bır gelenektır.Kulagına kupe olsun dusuncesıyle ortaya cıkmıstır (yasanan gercek bır olaydır arastırın okuyun) ama sımdı takılmasının sebebı bence karsı cınse ayrıcalıklı gıbı gorunmek.

Türk Tarihinde kulağına küpe takan bir tek TÜRK vardır.
Osmanlı Hakanı Yavuz Sultan Selim Han.
Küpe takmasının nedenine gelince !!
Degisik anlatimlar vardır ama,ortak görüş ,şudur:
Iran Sahı Sah Ismail Alevilik akimını Anadolu içlerine kadar
yamaya kalkısınca.
Yavuz Han maiyeti ile,kılık değiştirerek,tüccar kılığında İrana
gider.Şah Ismail'in Satranç oynama hastalığını bildiği için
iranın ileri gelenleri ile oynar ve kazanır.
Bunu duyan şah İsmail Yavuz'u huzuruna çağırır,satranç oynarlar.
Yavuz Han iki kez galip gelince şah İsmail,onun kim oldugunu
bilmeden tokat atar.Bunun üzerine,Yavuz yanındakine hemen
bir küpe getirmesini emreder.Gelen küpeyi orada kulağına takar.
Bu tokat kulağıma küpe olsun der.Sonucu biliyoruz !!

İnsan'da Olsa Herşeyin Orijinalini Seviyorum :)

Geri