Erdoğan'a İzmir'de protesto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 kişinin eylemi büyük haber olup foruma giriyosa zaten baştan kopmuş olay dediğine gelince hey vatandaşın eylem hakkkı vardır akpye karşı sayısız eylem yapıldı herkez göz altına alınmadı işi kanunla belirtilen kaideler dışına çıkaranlar göz altına alınır...

1 içerde lider 16 dışarda şakşakçı planlı eylem olur ... demokratik eylem olmuyor demekki

hocam stand-up ta üstüne yok devam :D

dtp lileri düşünce mağduru gözren zihniyetin,bir öğrenciye konuşma hakkı vermemesi demokratlığının tartışmaya açık olduğunu gösterir.
ama doğru ya;
padişahın karşısında söz etmek kimin hakkı?

hele ki;
gavur İzmir'li olursa !!!

haklısın erken seçimin gelmesi ekonominin gerilmesi borsaşların düşmesi istikrarın bozulması... yeterki izmirin egosu tatmin olsun dini motifler içeren bir hükümetten kurtulsun...
keyfi bozulmasın fuhuş içki tavan yapsın... ama kimse karışır korkusu olmasın izmir rahat nefes alsın

Hay yaşa

Bunların derdi nefsani hayatları devam etsin.Güzel İzmiri açık hava meyhanesi,k...si olsa umurlarında olmaz.

o gençlerin protestosunu kendiliğinden yaptığına inanmıyorum.nede olsa chp nin kalesi izmir.hiç olmazsa üniversite gençliğini bu oyunlara alet etmeseler ne olur sanki.

o gençlerin protestosunu kendiliğinden yaptığına inanmıyorum.nede olsa chp nin kalesi izmir.hiç olmazsa üniversite gençliğini bu oyunlara alet etmeseler ne olur sanki.

Türkiye'de üniversite okumamış insan sayısının azlığından dolayı AKP'nin oyları u denli fazla.....

Türkiye'de üniversite okumamış insan sayısının azlığından dolayı AKP'nin oyları u denli fazla.....

böyle ucuz replikleerle anca kendinizi psikolojik olarak rahatlatırsınız

Baykalın da istediği bu

sizi bu tip repliklerle uyutcak ki koltuğu kimseye kaptırmasın

sizin giibileri kandırmasaydı nasıl oyururdu 20 yıl seçim kazanamadan o koltukta

böyle ucuz replikleerle anca kendinizi psikolojik olarak rahatlatırsınız

Baykalın da istediği bu

sizi bu tip repliklerle uyutcak ki koltuğu kimseye kaptırmasın

sizin giibileri kandırmasaydı nasıl oyururdu 20 yıl seçim kazanamadan o koltukta

İyide benim CHP'li yada Baykal sempatizanı olduğumu nerden çıkardın..

He konu eğer uyutulmaksa yarın kalktığında ayağındaki donuna bak.. Her an onuda satacak çünkü sırma bıyık..

bu görüşünüze katılmıyorum.bu yazıdada bahsedildiği gibi her üniversite bitiren iş bulacak diye bir kaide yok diyor.zaten tartışmada burdan çıkmış.demekki okuyan çok.hatta diplomalı bakkallar kasaplar manavlar dolu heryer.chp enson iktidar olduğunda ise bırakın üniversiteyi ilkokul okuyan bile pek yoktu.millet bilinçlendikçe sol partilerin söylemleriyle eylemleri arasındaki farklılığı daha iyi görmeye başladı.saygılar

İyide benim CHP'li yada Baykal sempatizanı olduğumu nerden çıkardın..

He konu eğer uyutulmaksa yarın kalktığında ayağındaki donuna bak.. Her an onuda satacak çünkü sırma bıyık..

benimkiler yerinde de seninkiler satılmış sanırım. ancak donuna para veren olmuş ama içindekine veren olmamış sanırım

bu görüşünüze katılmıyorum.bu yazıdada bahsedildiği gibi her üniversite bitiren iş bulacak diye bir kaide yok diyor.zaten tartışmada burdan çıkmış.demekki okuyan çok.hatta diplomalı bakkallar kasaplar manavlar dolu heryer.chp enson iktidar olduğunda ise bırakın üniversiteyi ilkokul okuyan bile pek yoktu.millet bilinçlendikçe sol partilerin söylemleriyle eylemleri arasındaki farklılığı daha iyi görmeye başladı.saygılar

Türkiye'de sol parti kalsaydı son cümlene katılabilirdim. Lakin şu an böyle Ulusal Sol bir parti yok. Olsa merak etmeyin durum çok farklı olurdu..

Dipnot: Ertuğrul, hacı sen takıl ben son cümlenden sonra seninle tartışmamaya karar verdim...

Bu izmir herzaman sapla samanı karıştırmış tır

madem öyel git baykal a fırlat

adam 20 yıldır CHP nin başında tek seçim kazanama dı.

Seçim kazanamadığı halde 20 yıldır Parisinin koltuğunda oturan dünyada başka bir kişi var mıdır

osmanlı padişahları bile nadidir 20 yıl kolt5ukta oturan

bu gidişle 40 yıl kotukta oturan Kanunu Sultan Süleyman ın rekorunu kıracak

ha gayret

Sor Bakalım Kaç Kişi Baykal İçin Veriyor OY CHP'Ye.. ??? Anket Yap Bak Bakalım Kaç Kişi Çıkacak Veya Git AKP Binasına Yaptırtır Hani Sizde Yalan Dolan Anketler Bol Ya Yaptır Gör :goz:

Sor Bakalım Kaç Kişi Baykal İçin Veriyor OY CHP'Ye.. ??? Anket Yap Bak Bakalım Kaç Kişi Çıkacak Veya Git AKP Binasına Yaptırtır Hani Sizde Yalan Dolan Anketler Bol Ya Yaptır Gör :goz:

Erdoğan bile CHP nin başına geçse oylar yine CHP ye.. :)

Böyle bir mantık var mı arkadaşım. Oylar Baykala değil CHP ye.. Olur mu öyle şey.

Cümleni hala düzeltme şansın var..

CHP liler gibi vatan kurtardık deyip de milleti satmadı ki Tayyip

Şu ülkenin kaymağını yiyen tabakanın elinde olduğu müddetçe,bankalar vs sende olsa nolur olmasa nolur

Yahudinin gücünü kırmak için planlarınız varsa buyrun söyleyin

Beynelmilel siyonizm nedir ne yapar,masonların gücü nedir anlatın ve çare bulun.

Hep perdede görünenlere göre konuşmanın faydası yok beyler.

Bir de bu işi tezgahlayanları yazın

Erbakan Hoca iktidardan nasıl uzaklaştırıldı hiç düşündünüz mü?Millet tam ekonomik anlamda rahata bir nebze yaklaşıyordu ki 28 şubatı ile iktiadardan uzaklaştırıldı.Şu ağlama duvarının önünde duranın hemşerisi Çevik Bir kimdir nedir bilmek lazım.

Menderesin şehadetinin bir sebebi de ülkenin zirai kalkınma yapmağa doğru giderek eknomik olarak iyileşme meyilidir.

Bizim istiklalilimiz 3 şartla tanınmıştır.Bu görünmeyen maddelerdir.Sen dışarı görmesen ama sokağa çıktığında yerlerin ıslandığını görsen,yağmuru görmedin diye yağmur yağmadı mı dersin?

Biz bu maddeleri de uygulamadan anlayabiliriz.

1.si önce amme sahasında sonra şahıs hukukunda İslamın tesiriyetini sıfırlayana kadar İslama ters yürümek.Türkiye de hiçbir kanun,hiçbir şart altında İslamın emrettiği esasa göre yapılamaz.Yapılırsa Batı 3.dünya harbi çıkmışcasına gürültü koparır

2.si bize verilen topraklardan başkasına bakamayız.Dün Batum benimdi,Musul benimdi,Trakya benimdi,Kıbrıs benimdi diyemeyiz.Kıbrıs o yüzden büyük velvele meselesi.Prensip bozuluyor.

3.sü asla borçsuz kalma.Sakın ola ki iktisadi yönden güçlü olma.Tayyip in borçları kapatmaması parası olsa bile bir kısım borcu ödememesi ehveni şerdir.Aksi halde 6 ay iktidarda kalamaz,devirirler.Çünkü bugün 70 milyon yahudiye köle gibi işçi amele olarak hizmet ediyor.Fukara asgari ücretli bile vergi veriyor ve bu da IMF ye gidiyor.IMF bir gözlem kulesidir.Bankacı gidip de verdiği parayla ne yatırım yapılıyor takip edemez.Bunun için bir siyasi yapı lazımdır.Bu da IMF dir.Para IMF ye gitmez.Para IMF nin temsil ettiği bankalara gider ve bu bankaların büyük hissedarları yahudilerdir.

akp ye oy verdim akp yi savunuyorum ama inşaallah en kısa sürede baştan giderlerde siz nankörler kıyaslama yapma şansı bulup birkaç yılda farkı anlarsınız çok acıdım size

bu arada belkide eleştiri dozum yüzünden banlanacağım ama olsun ode hackhell'in fikir özgürlüğüne bağlı

bu gençlerin durumunu tartışacağınıza siyasi polemiklere giriyorsunuz.bu tartışmaların bu haberle ne alakası var arkadaşlar

Ekonomi'nin Sorumlusu CHP Mi Yoksa ???

Fuhuş Ve İçki ??

Fuhuş'u Nerden Biliyorsun Gidip Sende Yapmışsın Ki Onlarla Bu Kadar Emin Konuşuyorsun Aynı Şey İçki İçinde Geçerli...

El Alem'in Dininden Sanane ??? Sizin Aldığınız Yerleride Görüyoruz.... Bursa'da Hüseyin Üzmez Olayı.. İstanbul'da Su Baskından 28 30 kişi ölüyor.. Çok Güzel Nevsiniz Var.. Ankarada Melih Gökçek,Dengir Mir Fırat İçki İçsin Ama Nefsi Kuvvetlidir Ne De Olsa Hepsi Nakşibendi Tarikat'ından :goz:

Sokaktan Geçen Sıradan Kişiye Sor.. Ankara'nın Travestisi Bursa'nın Topu,Samsun'un Orospusu Der Hadi Buna'da Kılıf Bulsana :)

Her içki içen kafir değildir ama kafirler de içki içer:goz:

Zina ile ilgili çok tehdidkar hadis varken hala zinaya düşürecek ameliyeyi savunmak bir iman zaafı mıdır acep?

Verdiğin örnekler her kemalistin çapı kadar.Yani hiç şaşırmadım.Daha geniş çapta örnekler ver ki bir etkisi olsun.Eğer sen hala H.Üzmez gibi bir sergerde için aklınsıra mütedeyyin insanların zaafiyeti olduğunu ima ediyorsan,o zaman senin Seyyid Beyi görüp haşa İslam yoktur demen gibi bir saçmalık yapmış olursun.Nizam ve naazım farklı mefhumlardır.Naazım yanlışı nizamın ademiyetini gerektirmez.

Bu arada nevz nedir? Ben nefsi biliyorum da nevzi bilmiyorum:durdurun

su an itibari ile bu ülkeyi yönetecek ki$ilik yok onun icinde bu sekilde devam etmek zorundayiz
bahceli desen miladi bitti
deniz abimiz desen koltuktan kalmaz yapismis kalmis
bekleyelim bir gün belkide süper bi kahraman cikar basa gelir

zihniyete bak adamın gavur izmirliyiz cumhuriyetin bekçileriyiz bana göre bu adamın güney doğulu bir kürtten farkı yok aynı zihniyet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri