zihniyete bak adamın gavur izmirliyiz cumhuriyetin bekçileriyiz bana göre bu adamın güney doğulu bir kürtten farkı yok aynı zihniyet.
çok güzel ifade etmişsiniz teşekkürler.zaten farkları olmadığı için dtp gibi bölgesel bir parti konumundalar.
zihniyete bak adamın gavur izmirliyiz cumhuriyetin bekçileriyiz bana göre bu adamın güney doğulu bir kürtten farkı yok aynı zihniyet.
iki gündür akp li üyelerl izmire söylemediklerini bırakmadılar.
ne orospuluğu kaldı
ne satanistliği
ne ayyaşlığı
yahu akp li üyeler. size ne?
evet size ne?
izmirliler seçimlerini yapmışlar.
chp li belediyeye bir dönem daha teslim etmişler yönewtimi.
izmirli değilsiniz. ama izmir sizi kendi illerinizden daha fazla ilgilendiriyor.
izmir deyince aklınıza sadece gavurluk, allahsız chp, sokakta içenler, zina falan geliyo.
ama aklınıza hiç üniversiad gelmiyor. hatta çoğunuz ne olduğunu bile bilmiyorsunuzdur.
aklınıza hiç artık kokmayan dereler gelmiyor. eminim bir çoğunuz bayraklıdan bir kere bile geçmemişsinizdir.
sizin aklınız firkriniz chp bir şehri aldı. onda.
siz hep diyorsunuz ya " millet kararını verdi. size ne oluyor" diye
evet izmir kararını vermiş. size ne?
beğenmiyorsanız. izmire düzgün bir belediye başkan adayı koyarsınız. adam çıkar projelerini koyar ortaya. halk beğenirse kazanırsınız.
bunun esas nedeni hazımsızlık.
hazımsızlığın en iyi ilacıda beypazarı maden suyu.
Terbiyeni ve sinirlerimi bozma. Tavsiye ederim bak bunu iyi yaz aklının köşesine.
Güzel İzmir sen buraya taşınmadığın sürece böyle olmaz merak etme =)
İzmir'e b.k atın, sansasyon yaratamıyorsunuz yazık protesto yiyince. Namusunuz iki bacağınızın arasındaysa kim ne yapsın? Şimdi kırmızı ile vurguladığın cümleyle benim bacıma, kız kardeşime de dil uzatmış oldun;
Benim anama, bacıma dil uzatacak adama neler olacağını gel beraber görelim. Nickin gibi, adama 100myi 1 snde koşturuyoruz birader biz.
Akıllı takılın İzmir'ime bok atmayı bırakın. Size ne milletin ne yaptığından, içtiğim alkol sana mı batıyor? Al içiyorum bira da içiyorum sigara da içiyorum. Madem günah madem zararlı YASAKLASIN YA SİZİN ÇOK NAMUSLU BAKANLARINIZ??
Türkiye'de üniversite okumamış insan sayısının azlığından dolayı AKP'nin oyları u denli fazla.....
iki gündür akp li üyelerl izmire söylemediklerini bırakmadılar.
ne orospuluğu kaldı
ne satanistliği
ne ayyaşlığı
yahu akp li üyeler. size ne?
evet size ne?
izmirliler seçimlerini yapmışlar.
chp li belediyeye bir dönem daha teslim etmişler yönewtimi.
izmirli değilsiniz. ama izmir sizi kendi illerinizden daha fazla ilgilendiriyor.
izmir deyince aklınıza sadece gavurluk, allahsız chp, sokakta içenler, zina falan geliyo.
ama aklınıza hiç üniversiad gelmiyor. hatta çoğunuz ne olduğunu bile bilmiyorsunuzdur.
aklınıza hiç artık kokmayan dereler gelmiyor. eminim bir çoğunuz bayraklıdan bir kere bile geçmemişsinizdir.
sizin aklınız firkriniz chp bir şehri aldı. onda.
siz hep diyorsunuz ya " millet kararını verdi. size ne oluyor" diye
evet izmir kararını vermiş. size ne?
beğenmiyorsanız. izmire düzgün bir belediye başkan adayı koyarsınız. adam çıkar projelerini koyar ortaya. halk beğenirse kazanırsınız.
bunun esas nedeni hazımsızlık.
hazımsızlığın en iyi ilacıda beypazarı maden suyu.
Terbiyeni ve sinirlerimi bozma. Tavsiye ederim bak bunu iyi yaz aklının köşesine.
cereyanlar kesilir trafoo lar patlar mühürsüz çuvalllar gelir hödüklere itinayla altın dağıtılır genede oy kaybetmez ....%30 un altına düşerse sokaklarda eşşek gibi anırırım...
siz hala takılmışsınız o iktidar olur, bu olamazlara...
bu medya iyi maymun etmiş sizi...
uyanın,
ülkemiz sa-tı-lı-yor.
hemde sizlerin oylarıyla...!
İyide benim CHP'li yada Baykal sempatizanı olduğumu nerden çıkardın..
He konu eğer uyutulmaksa yarın kalktığında ayağındaki donuna bak.. Her an onuda satacak çünkü sırma bıyık..
Akpartinin iktidar olduğu zaman okuma yazma oranı % 99,1 ama CHP'nin son iktidar olduğu dönemde okuma yazma oranı % 27,8 ... İnsanların kültür seviyesi artmaya başladıktan sonra CHP birdaha iktidar yüzü görememiş NE HİKMETSE. :durdurun
Senin bu dediğin ne biliyormusun, Cumhuriyet dönemi okumuşluk oranına bak, AKP hükümeti zamanı okumuşluk oranına bak.. Düz mantıkla gittim sonuç bu..
Not: Düz mantık nedir... Cevap: (bilmeyenler için) Aristo mantığı - Vikipedi
Türkiye'de üniversite okumamış insan sayısının azlığından dolayı AKP'nin oyları u denli fazla.....
Bok at izi kalsın. Artık saçmalamada sınır tanımadığınızı fark ettim. Benden prim yapamassın nafile uğraşma. Ziyadesiyle boş konuşuyorsun. Okumuşluk kültürü yükseltmez. Bu insanın içsel gelişimidir. Aynen sende olmadığı gibi..
Bak dostum istersen git deniz kıyısında kumda oyna dikkat et ayağına taş batmasın .. içinden çıkamadığın sorulara cevaben çok pis kokulu maddelerden bahsederek forum ortamınıda kirletme. Burası siyaset ve politika platformu.. Az da olsa kültürlü insanların tartıştığı bir ortam. Sen kendini hala göztepe tribününde zannediyorsun.
Ya Ertuğrul sana laf yetiştirmiyecektim lakin söylemeden geçemeyeceğim.
Uyan ey Ertuğrul..
Ben ne anlatıyorum sen nerelere takılıyosun.. Ben özelleştirmeden herşeyimiz özelleşti diyorum sen hala dona takılmış kalmışsın..
Neyse fikrimi değiştirdim
Uyu ey Ertuğrul...
haklısın erken seçimin gelmesi ekonominin gerilmesi borsaşların düşmesi istikrarın bozulması... yeterki izmirin egosu tatmin olsun dini motifler içeren bir hükümetten kurtulsun...
keyfi bozulmasın fuhuş içki tavan yapsın... ama kimse karışır korkusu olmasın izmir rahat nefes alsın
içkide sivas birinci
konya ikinci
bu neyin zihniyeti
fuhuştada istanbul birinci
adana ikinci
buda
KAPAK olsun
konya - 3
AKP döneminde içki tüketimi arttı haberi - 16 Eylül 2009 Çarşamba 10:04
Türkiye, içkiye günde 1,6 trilyon lira harcıyor | Gazeten.com
AKP mi arttırdı içki satışını teşvik mi etti?
Sanki birileri gibi iktidara gelir gelmez ilk yaptıkları iş bira fabrikası kurmaktı.
Ona bakarsan bu gazeteler Cennetmekan Sultan Abülhamid Han a da içki içerdi diyorlar.Hep bu beynelmilel yahudiliğin kutsal şamdanını yalamış adamların işleri.Tabi efendileri yahudi,muarızları da siyonizm düşmanı olunca bu iftira bir nebze mantıklı..
Haberin de bu örneğe benziyor.
Zaten Tayyip zamanında İzmir teşhisini koymuş ama tabi bunu CHP nin yalağından su içenler için demişti:durdurun