Erdoğan'a İzmir'de protesto

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zihniyete bak adamın gavur izmirliyiz cumhuriyetin bekçileriyiz bana göre bu adamın güney doğulu bir kürtten farkı yok aynı zihniyet.

çok güzel ifade etmişsiniz teşekkürler.zaten farkları olmadığı için dtp gibi bölgesel bir parti konumundalar.

iki gündür akp li üyelerl izmire söylemediklerini bırakmadılar.

ne orospuluğu kaldı
ne satanistliği
ne ayyaşlığı

yahu akp li üyeler. size ne?

evet size ne?

izmirliler seçimlerini yapmışlar.
chp li belediyeye bir dönem daha teslim etmişler yönewtimi.

izmirli değilsiniz. ama izmir sizi kendi illerinizden daha fazla ilgilendiriyor.

izmir deyince aklınıza sadece gavurluk, allahsız chp, sokakta içenler, zina falan geliyo.

ama aklınıza hiç üniversiad gelmiyor. hatta çoğunuz ne olduğunu bile bilmiyorsunuzdur.
aklınıza hiç artık kokmayan dereler gelmiyor. eminim bir çoğunuz bayraklıdan bir kere bile geçmemişsinizdir.

sizin aklınız firkriniz chp bir şehri aldı. onda.

siz hep diyorsunuz ya " millet kararını verdi. size ne oluyor" diye

evet izmir kararını vermiş. size ne?

beğenmiyorsanız. izmire düzgün bir belediye başkan adayı koyarsınız. adam çıkar projelerini koyar ortaya. halk beğenirse kazanırsınız.

bunun esas nedeni hazımsızlık.

hazımsızlığın en iyi ilacıda beypazarı maden suyu.

Hay ağzına sağlık... :D

Terbiyeni ve sinirlerimi bozma. Tavsiye ederim bak bunu iyi yaz aklının köşesine.

Güzel İzmir sen buraya taşınmadığın sürece böyle olmaz merak etme =)

İzmir'e b.k atın, sansasyon yaratamıyorsunuz yazık protesto yiyince. Namusunuz iki bacağınızın arasındaysa kim ne yapsın? Şimdi kırmızı ile vurguladığın cümleyle benim bacıma, kız kardeşime de dil uzatmış oldun;

Benim anama, bacıma dil uzatacak adama neler olacağını gel beraber görelim. Nickin gibi, adama 100myi 1 snde koşturuyoruz birader biz.

Akıllı takılın İzmir'ime bok atmayı bırakın. Size ne milletin ne yaptığından, içtiğim alkol sana mı batıyor? Al içiyorum bira da içiyorum sigara da içiyorum. Madem günah madem zararlı YASAKLASIN YA SİZİN ÇOK NAMUSLU BAKANLARINIZ??

bana bak edepli konuş o sözü söyleyen İZMİRLİ

deminden beri kızlar istediğinle yatar sizene diyende iİZMİRLİ

Siz kendi aranızda bölünmüşsünüz biriniz 35.3 diğeriniz 35.5 aranızda 35 olanınız yok kendi memleketinin insanının sözlerini bana mal etme

git kendi sorunlarını kendi memleketinin insanlarıyla hallet ben kimsenin namusuna dil uzatmam ogördüğün cümle alıntıdır çok delikanlıysan onu diyenleri bul hesabını sor...

sigara alkol fuhuşun zararlarını 1500 sene önce kuran kurandan 1500 sene sonrada modern tıp dünya kabul etti siz hangi çağdasınız hangi kafadasınızda marifete çevirdiniz bunu?

Türkiye'de üniversite okumamış insan sayısının azlığından dolayı AKP'nin oyları u denli fazla.....

Akpartinin iktidar olduğu zaman okuma yazma oranı % 99,1 ama CHP'nin son iktidar olduğu dönemde okuma yazma oranı % 27,8 ... İnsanların kültür seviyesi artmaya başladıktan sonra CHP birdaha iktidar yüzü görememiş NE HİKMETSE. :durdurun

İçmediği halde alkol hakkında bukadar çok yorum yapan adam içindekiyle deil şişesiyle ilgileniyor demektir. Ben şahsen içindekiyle ilgilenirim. Ama şişesiyle ilgilenen arkadaş varsa biram daha yeni bitti. Derhal şişesini hediye olarak yollayabilirim.......

izmirde düşmanı denize döken atalarımız bugün hayata geri dönseler burdaki birçok körü körüne baykal diyenleride o denize dökerdi.

iki gündür akp li üyelerl izmire söylemediklerini bırakmadılar.

ne orospuluğu kaldı
ne satanistliği
ne ayyaşlığı

yahu akp li üyeler. size ne?

evet size ne?

izmirliler seçimlerini yapmışlar.
chp li belediyeye bir dönem daha teslim etmişler yönewtimi.

izmirli değilsiniz. ama izmir sizi kendi illerinizden daha fazla ilgilendiriyor.

izmir deyince aklınıza sadece gavurluk, allahsız chp, sokakta içenler, zina falan geliyo.

ama aklınıza hiç üniversiad gelmiyor. hatta çoğunuz ne olduğunu bile bilmiyorsunuzdur.
aklınıza hiç artık kokmayan dereler gelmiyor. eminim bir çoğunuz bayraklıdan bir kere bile geçmemişsinizdir.

sizin aklınız firkriniz chp bir şehri aldı. onda.

siz hep diyorsunuz ya " millet kararını verdi. size ne oluyor" diye

evet izmir kararını vermiş. size ne?

beğenmiyorsanız. izmire düzgün bir belediye başkan adayı koyarsınız. adam çıkar projelerini koyar ortaya. halk beğenirse kazanırsınız.

bunun esas nedeni hazımsızlık.

hazımsızlığın en iyi ilacıda beypazarı maden suyu.

Haklısın arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum AMA BİRAZ FARKLI...

YA CHP'li ÜYELER SİZE NE...!

YA MHP'li ÜYELER SİZE NE...!

Türkiye Cumhuriyeti seçimini yapmış son 4 seçimdir Akpartiyi birinci olarak işbaşına getiriyor. CHP'liler MHP'liler başlamışlar çamur atmaya. Yok Türk insanı cahilmiş yok Türk insanı dinciymiş. Ülkeyi Tayyip değil okyanusötesinden bir hoca yönetiyormuş.

Evet Tayyibi beğenmiyorsanız Liderinizi değiştirirsiniz adam çıkıp projelerini ortaya koyar. O Beğenmediğiniz Türk insanı kesinlikle takdir edecektir bakarsınız oyunu verir ve sizin partinizide iktidar yapar.

Bunun esas nedeni hazımsızlık.
hazımsızlığın en iyi ilacıda kızılay maden suyu.

:hhmencool:

Terbiyeni ve sinirlerimi bozma. Tavsiye ederim bak bunu iyi yaz aklının köşesine.

gerçekten haklısın.

Ama karşındakinin fikri dondan ibaretse ve sana cevap vermek yerine seviyeyi don a indirgemişse dayanamıyorsun işte

ama yine hakslın onun seviyesine düşmemem gerekirdi

ancak birde şu aşağıdakileri gözlerin gösrse diyorum hani

benim bu şekilde yazmama sebep olan bu yorumlar hiç dikkatinü çekmedi mi

cereyanlar kesilir trafoo lar patlar mühürsüz çuvalllar gelir hödüklere itinayla altın dağıtılır genede oy kaybetmez ....%30 un altına düşerse sokaklarda eşşek gibi anırırım...

Hackhell Forum

siz hala takılmışsınız o iktidar olur, bu olamazlara...
bu medya iyi maymun etmiş sizi...
uyanın,
ülkemiz sa-tı-lı-yor.
hemde sizlerin oylarıyla...!

Hackhell Forum

İyide benim CHP'li yada Baykal sempatizanı olduğumu nerden çıkardın..

He konu eğer uyutulmaksa yarın kalktığında ayağındaki donuna bak.. Her an onuda satacak çünkü sırma bıyık..

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/620120-erdogana-izmirde-protesto-6.html

Bu konudaki tartışma edep hudutlarını zorluyor. Arkadaşlar lütfen tartışmanın dozunu sataşmaya vardırmayalım.. sıkıntısı olan msn üzerinden birbirini tehdit eder ..

Akpartinin iktidar olduğu zaman okuma yazma oranı % 99,1 ama CHP'nin son iktidar olduğu dönemde okuma yazma oranı % 27,8 ... İnsanların kültür seviyesi artmaya başladıktan sonra CHP birdaha iktidar yüzü görememiş NE HİKMETSE. :durdurun

Senin bu dediğin ne biliyormusun, Cumhuriyet dönemi okumuşluk oranına bak, AKP hükümeti zamanı okumuşluk oranına bak.. Düz mantıkla gittim sonuç bu..

Not: Düz mantık nedir... Cevap: (bilmeyenler için) Aristo mantığı - Vikipedi

Ya Ertuğrul sana laf yetiştirmiyecektim lakin söylemeden geçemeyeceğim.

Uyan ey Ertuğrul..

Ben ne anlatıyorum sen nerelere takılıyosun.. Ben özelleştirmeden herşeyimiz özelleşti diyorum sen hala dona takılmış kalmışsın..

Neyse fikrimi değiştirdim

Uyu ey Ertuğrul...

Senin bu dediğin ne biliyormusun, Cumhuriyet dönemi okumuşluk oranına bak, AKP hükümeti zamanı okumuşluk oranına bak.. Düz mantıkla gittim sonuç bu..

Not: Düz mantık nedir... Cevap: (bilmeyenler için) Aristo mantığı - Vikipedi

Bir dakika ben sana gerçek oran veriyorum sen bana elin aristosunun mantığını örnek veriyorsun. Yoksa bu ülkenin hiç düşünürü kalmadımı onuda mı sattı bu Akparti hükümeti...?

Türkiye'de üniversite okumamış insan sayısının azlığından dolayı AKP'nin oyları u denli fazla.....

Cehaletini gözler önüne sermek istemezdim ama daha düzgün cümle bile kuramıyorsun.. Söylemek istediğini ben anladım lakin söyleyiş tarzın yanlış dostum.. Türkiyede üniversite okumamış insan sayısının azlığı ülkenin ne denli kültürlü olduğunu gösterir. Bununda mı sebebi aristo.. Vay aristo vay sen nelere kadirsin... :durdurun

Bok at izi kalsın. Artık saçmalamada sınır tanımadığınızı fark ettim. Benden prim yapamassın nafile uğraşma. Ziyadesiyle boş konuşuyorsun. Okumuşluk kültürü yükseltmez. Bu insanın içsel gelişimidir. Aynen sende olmadığı gibi..

Bak dostum istersen git deniz kıyısında kumda oyna dikkat et ayağına taş batmasın .. içinden çıkamadığın sorulara cevaben çok pis kokulu maddelerden bahsederek forum ortamınıda kirletme. Burası siyaset ve politika platformu.. Az da olsa kültürlü insanların tartıştığı bir ortam. Sen kendini hala göztepe tribününde zannediyorsun.

Bak dostum istersen git deniz kıyısında kumda oyna dikkat et ayağına taş batmasın .. içinden çıkamadığın sorulara cevaben çok pis kokulu maddelerden bahsederek forum ortamınıda kirletme. Burası siyaset ve politika platformu.. Az da olsa kültürlü insanların tartıştığı bir ortam. Sen kendini hala göztepe tribününde zannediyorsun.

Sizin gibi Orta Çağ'da kalmış, insanlarla bilgisini tartışamadığı için sürekli sataşıp duran, ne olduğu belirsiz, kurduğu cümlelerin ifade ettiği anlamları aslında bilmeden ama birilerine sataşıp kendime rant sağlayayım diye uğraşan insanlar olmasa bu forum merak etme daha güzel kokar. Sen bildiğin bir kaç cümleyi (onları da kimlerden öğrendiğin meçhul ) burada arka arkaya sıralayarak kendini ulema zannedebilirsin. Ama sana sadece gülüyorum. Çünkü şu yazdıklarını okuyan insanlar hiç şüphe yok ki sana sadece gülecekler. Lütfen senden rica ediyorum; şurayı biraz daha kirletip konuyu kendine çevirme. Burda tartışılan AKP genel başkanına yapılan bir protestodur. "ghost031" rumuzlu kullanıcığın kendine güldüreceği eğlence başlığı değil. Ama eminim ki sen bunuda anlayamayacak yine zırvalayacaksın.

Bana eminim ki inanmayanlar olacaktır lakin samimiyetimle söylüyorum; keşke "bozkurt28, ikra, türk ocağı" gibi kullanıcılar tekrardan bu başlıkta olsada tartışsak. Çünkü onlar en azından millete bok atmayıp ve doğru düzgün cümleler kurup tartışmasını biliyorlardı.

Bir söz vardı anımsadım. "Cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun." Sen benim dostum değilsin ama en azından akıllı olsaydın...

Ya Ertuğrul sana laf yetiştirmiyecektim lakin söylemeden geçemeyeceğim.

Uyan ey Ertuğrul..

Ben ne anlatıyorum sen nerelere takılıyosun.. Ben özelleştirmeden herşeyimiz özelleşti diyorum sen hala dona takılmış kalmışsın..

Neyse fikrimi değiştirdim

Uyu ey Ertuğrul...

ya bırak gözüm sen kendine bak.

birde bir şey biliyormuş ayağına yatıp kendini felsefi derinliği olan biri zannetme triplerinden vazgeç

haklısın erken seçimin gelmesi ekonominin gerilmesi borsaşların düşmesi istikrarın bozulması... yeterki izmirin egosu tatmin olsun dini motifler içeren bir hükümetten kurtulsun...
keyfi bozulmasın fuhuş içki tavan yapsın... ama kimse karışır korkusu olmasın izmir rahat nefes alsın

içkide birinci

konya

bu neyin zihniyeti

buda

KAPAK olsun

http://www.uludagsozluk.com/k/konya/3/

AKP döneminde içki tüketimi arttı haberi - 16 Eylül 2009 Çarşamba 10:04

Türkiye, içkiye günde 1,6 trilyon lira harcıyor | Gazeten.com

AKP mi arttırdı içki satışını teşvik mi etti?

Sanki birileri gibi iktidara gelir gelmez ilk yaptıkları iş bira fabrikası kurmaktı.

Ona bakarsan bu gazeteler Cennetmekan Sultan Abülhamid Han a da içki içerdi diyorlar.Hep bu beynelmilel yahudiliğin kutsal şamdanını yalamış adamların işleri.Tabi efendileri yahudi,muarızları da siyonizm düşmanı olunca bu iftira bir nebze mantıklı..

Haberin de bu örneğe benziyor.

Zaten Tayyip zamanında İzmir teşhisini koymuş ama tabi bunu CHP nin yalağından su içenler için demişti:durdurun

AKP mi arttırdı içki satışını teşvik mi etti?

Sanki birileri gibi iktidara gelir gelmez ilk yaptıkları iş bira fabrikası kurmaktı.

Ona bakarsan bu gazeteler Cennetmekan Sultan Abülhamid Han a da içki içerdi diyorlar.Hep bu beynelmilel yahudiliğin kutsal şamdanını yalamış adamların işleri.Tabi efendileri yahudi,muarızları da siyonizm düşmanı olunca bu iftira bir nebze mantıklı..

Haberin de bu örneğe benziyor.

Zaten Tayyip zamanında İzmir teşhisini koymuş ama tabi bunu CHP nin yalağından su içenler için demişti:durdurun

eşeği önüne
bir kova rakı
bir kova su koysan

hangisini içer????

dünya sağdan izaya gelecek akp li, değilim akp zihniyetinide sevmem. herkese kendi görüşü en iyisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri