Erbakanın gerçek yüzü.

Erbakanı hem sever hem sayardım. Ta ki "benim partime oy veren islam dinindendir, benim partime oy vermeyen patates dinindendir" diyene kadar.
Bu lafı söyleyebilen bir insanın islamı kullanmaktan başka hiçbir amacının olmadığı çok rahat bir şekilde anlaşılabilmektedir.
Üzüntüm o ki nice güzel insanlar, bu sözlerin sahibine hala sevgiyle yaklaşabilmekte..

Kaynak?

Üzüntüm o ki nice güzel insanlar, bu sözlerini sahibini Erbakan zanneder.

''Türküm'' demeyi kendisine ve yetiştirdiği talebelerine yakıştıramayan bir siyasetçinin türk milletine ne ver....

ya bu konuyu açan arkadaşım sen Türk'lüğü savunuyorsun ama Türk kelimesine bile saygı duymuyorsun baş harfini küçük yazıyorsun.Önce kendini düzelt sonra gel konu aç...

alperen kardeş seyda demiş ki bütün işlerinizi ümmüeti muhammedi ateşten kurtarmak için yapın öle amel edin... bu adamın neler yaptığı ortada fitne çıkarmaya çalışıp da necip fazılı karıştırmaya gerek yok erbakan hocamın suçu ne_? RABBİM sizlere benzetmesin bizleri. ayrıca şimdiye kadar hangi devlet başkanı ALLAH cc. dostlarına yemek vermiş hangisi hocam kadar zam vermiş islamı korumuş bunu bana söle ondan sonra muhatap ol bunu sana rabbimin rızası için yazıyorum ki öğren araştır bahane bulma fitneye uyma uyanık ol. kardeşim tebliğim budur dava falan boş iş biliorum sizin davanızı ben oyüzden de zaman iman kurtarma zamanı dava zamanı deil davan ne olmalı biliomusun_? ümmeti kurtarma davası olmalı. bu da erbakan hocamın davasıdır emin ol. selamun elyküm.

islama onun partisinden başka parti hizmet etmediği için kardeşim. bilmem anlatabildimmi fitneye gerek yok.

önce müslümanız galu beladan sonra türküz elhamdulillah

aynı ayetteki gibi kalpleri mühürlenenler göremezler

esselamu aleyküm kardeşim TÜRK'lüğü yakıştıramadığından deil. Galu bela dan beri müslüman olduğumuzdandır. ayrıca ahirette bize TÜRK mü sün diye sormucaklar.TÜRKlüğün de bi ayrıcalığı yoktur SADECE TÜRKLÜĞÜ İSLAMI YAŞAYAN VE YAŞATAN MİLLİ GÖRÜŞÜ BENİMSEYEN PADİŞAHLARIMIZ DİLLERE DESTAN YAPMIŞLARDIR. Bir çanakkale anısını paylaşayım bir askerimiz kalk YA MUHAMMED sav. KİTABIN ELDEN GİDİYOR DEDİKTEN SONRA SİPERİNDEN FIRLAYARAK ELLERİYLE MERMİ TOPLADIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR.(DOĞRUSUNU ELBET ALLAH CC. BİLİR.) BİZ BU SAVAŞI TÜRKLÜK İÇİN DEİL İSLAM İÇİN KAZANDIK VE DE RABBİMİZ CC. BİZE İSLAM ALEMİ İÇİN YARDIM ETTİ. BUNU DA HATIRLATAYIM. ÖNCE MÜSLÜMANIZ SONRA TÜRK OĞLU TÜRK ÜZ ELHAMDULİLLAH.

Allah cc. Sizden razı olsun niyaz arkadaşım. Ama fitnelere uymayalım necip fazıl gibi bi sofi abimizi bu fitneye sokanlar utansın fazla polemiğe girmeye gerek yok.fitnede siyasette bizim işimiz yok biz peygamberimizin sav. ümmetine köleyiz tebliğ edelim uymayanlar kendi bilir. Peygamberimiz de böle yapmamış mı_? Allah hidayet eylesin inşaallah. Selamun aleyküm...

arkadaşlar erbakan hocamızın söylemediği bazı sözleri ona mal etmek günahtır bir millet 100 senede bir lider çıkarır kıymetini anlayanlar için oda devrimizin lideriydi söylediği hangi söz gerçek çıkmadı ne yazıkki kiymetini bilemedik

arkadaşım islam lideri görmüyoruz bunu nerelerden cıkarıyosunuz anlamak güç adamın birebir ağzından duydum ben söliyimbak.. biz bu davanın neferleriyiz bizim sistemimiz yolumuz belli islama hizmet için koşarız. bizde kişiler farketmez... sana istediğin şekilde yemin edebilirim Allah cc. seni inandırsın bunu kulaklarımla duydum canlı canlı konuşurken. sistem belli islam alemi huzuru ve halkımızın huzuru başka derdi yok bu adamın yaşı kaça gelmiş düşünseniz ya ne amacı olabilir bu adamın paraya mı pula mı ne amaçla çıkar koşturur rahat yemek içmek varken adam şehir şehir gezio uyarıyo. biz zam üstüne zam yaptık diyo d 8 kurduk diyo başka ne diyo ama siyaset kalbi karartır arkadaşlar polemiğe girmeyelim ben sadece bilgilenmeniz için yazıyorum. Allah cc. a emanet olun

Sayın Sofi_11 Kardeş,
Sayın Erbakan Hoca Ülkemizin yetiştirdiği çok önemli şahsiyetlerden birisidir. Her Lider gibi onunda artıları ve eksileri vardır.Değerlendirme yaparken Objektif davranılmalıdır.Duygusal değerlendirmeler bizi yanlış sonuçlara götürebilir. Diğer bir husus; Dünya da bütün insanlar ve Devletler önce ait oldukları ırk kimliği ile anılırlar.Dini kimlikleri sonra gelir.Örnek verilecek olursa; Almanlar, İngilizler,İtalyanlar, Çinliler,Amerikalılar v.s. Dolayısıyla, bizler önce Türk'üz, sonra Müslüman Elhamdülillah.Tarihimizi biraz incelersen, biz Türk'lerin İslamiyetten çok önce de Tarih sahnesinde bulunduğumuzu görürsün.Din o kadar yüce bir duygudur ki hiç kimse tarafından istismar edilmemelidir. Allahla kul arasına kimse giremez. Bilimsel gerçeklerden uzaklaşıldığında yanlış yerlere varılabilinir. Senin de bildiğin gibi, "İlim Çin de de olsa, gidip alınız, öğreniniz" sözü Kutsal Kitabımızda Yüce Allah'ımızın emridir. Allaha Emanet ol Kardeşim.

Türk ocağı arkadışıma sonuna kadar katılıyorum..Biz Erbakancıların ne olduğunu yakından bilenlerdeniz.
Birlikte çıktığımız bazı mitinglerde zora gelince inandıkları davalarını nasıl sattıklarınıda biliriz..Bunlar gizliden gizliye keselerini doldurup Müslümanları dünyalığa iten düşüncelerle doludur.

ve bütün kalbimle inanıyorum içlerinden DİN ,VATAN.BAYRAK İÇİN CANINI verecek bir tane bile adam çıkmayacaktır..Bizim hiç bir erbakancının desteğine ihtiyacımız yoktur.GÖLGE etmesinler yeter.<Selam ve Dua ile

Erbakana kuru sıkı sallamayın Erbakanın Fetullah ile arasının iyi olmadığını biliyoruz .

BBP ninde fetullahın alternatif partisi olduğunu biliyoruz.

Erbakanın izlediği siyaseti hiç sevmem ama yiğidi öldür hakkını ver demişler Erbakana atıp tutan insanların emperyalizmin uşakları olduğunu çok iyi biliriz gerekirse Vatanım diyen Erbakanıda her zaman savunuruz.....

cok önemli yazılar var burada. üstad erbakan'dan cok hazzetmemesine
karsılık türkeş'ten cok hoslandıgını yazmıstır verilen kaynak sitede.

valla konuyu tam okuyamadım ama bi bilgi vermek istedim. Erbakanın rahmetli eşi rahatsızlanıp ölmeden önce hastaneye kaldırıldığında hastanede "onu muayene edip müdahele edecek bayan doktor olmadığı için" ve Erbakanın "eşimi erkek doktora teslim etmem" gibisinden sözleri yüzünden eşine müdahele edilememiştir ve sonuc bir vefat... İşte bu adam karısını bile gözden çıkaracak kadar örümcek beyinli biridir. Konuyla ne kadar alakalı bilmem. Ama yazmak istedim.

Erbakan ın tek sözüyle oraya bayan doktor yağar be milli görüşçüler okuyan insanlar çok tanıdığım var iftiradan baska birsey değil
Erbakan Türklükten çok ümmete değer veren İTÜ MaK. Müh. 100 üzerinden 100 ortalama ile bitiren , tank ve yakıt projeleri askeriye tarafından kabul edilmeyen ama aynı projelere Alman ve Rusların hala patent için ödeme yaptığı zeki bir insandır
Bahçeli onun köpeği olamaz , eşermobil sistemini getiren Erbakandır Allah razı olsun

tamamen saçmalamışsın sırf necip fazılın fikri öyle die erbakanı karalayamazsın

Konuyu yaklaşık iki buçuk sene önce okuyup teşekkür butonuna basmışım..(Yine okudum yine basacaktım, iki kere teşekkür edilemiyor maalesef.)

Her şeyden önce üstadın edebi gücüne hayran olmamak mümkün değil..Anlatılmak istenen her ne kadar siyaset gibi kasvetli ve en sıkıcı bir konu olsa da, ancak bu kadar hoş ve akıcı bir dil kullanılabilir..Üstada boşuna ' Sultan-üş Şuara ' (Şairlerin Sultanı) unvanı verilmemiş...

Mevzuya gelince, konuyu okumadan yorum yapan arkadaşlara bir şey hatırlatmak gerek ki,
üstat konuda o yıllarda Erbakan Hoca nın İslamın Lideri diye lanse edilmesine olan itirazını dile getirmiş..

Zaten o devirden bugüne üstat Necip Fazıl' ın isabetli bir yorum yaptığı anlaşıldı sanırım..

Geri