Erbakanın gerçek yüzü.

D8 konuşmalarının birisinde Libya lideri Kaddafinin tokatladığı Erbakan'dan mı bahsediyoruz. Aklı sıra İslam lideri olacak.

Kaddafinin başkanlığındaki bir Halkçı İslam Ordusu'nun Genel Sekreteri olan Erbakan...

1996'da Kaddafî'nin Bedevî çadırına kendisine tahsis edilen külüstür uçakla Başkentte kimsenin karşılamaması ile giden Erbakan'mı...

Can Dündar' Alıntı:
Yine hatırlayınız geçmişte sayın Gül devlet bakanı olduğu dönemde zannediyorum 96 yılı, sayın Erbakan’la birlikte Libya’ya gitmişlerdi. Önce Mısır’a gitmişlerdi, Mısır’da çok kötü karşılandılar. Bayrağımız bile göndere çekilmedi, arkasından Libya’ya geçtiler. Libya’da gece 2’de Kaddafi Erbakan’ı ve yanındaki heyeti kabul etti ve bunlara dönük, Türkiye’ye dönük çok ağır hakaretler etti. PKK’yı övdü ve herkesin beklentisi şuydu ki; ya sayın Erbakan veya sayın Gül buna bir cevap verir. Hayır hiçbir cevap verilmedi. Sayın Erbakan işte Kaddafi hazretleri diye başlayarak onu metheden bir konuşma yaptı, sayın Abdullah Gül bunu izledi, seyretti. Bir diğer önemli nokta; sayın Gül ve eşi türban nedeniyle Avrupa insan haklarına mahkemesi’ne dava açmışlardır. Daha sonra türbanla ilgili o mahkemenin kararı, insan hakları mahmesesi’nin kararları netleşince bu davalarını geri çekmişlerdir.[/Quote]

arkadaşlar ERBAKAN 11 AY iktidarda kalabilmiş o sırada yaptıklarını öğreneleim inanın bu dünyanın erbakana ihtiyacı var.medyanın her lafına inanmayalım zaten medya bzii bu hale getirmedimi osmanlı aleme islam adaletiyle hükmetti yani siyaseti islam dı.yani ALLAH C.C bizim siyasetimize yön vermemzmi adam din islam diyor yalanmı ondan inançlı savunan başka adam gösterin oyumu ona kullanıcam bide erbakanın 1991 deki meclisde dış politikamız adlı oturumda yaptığı konuşmayı ALLAH rızası için izleyin bulamayan youtube de arasın

kardeş bu ülkede herkes kendini bişey biliyor sanıyor hepimizin eksiği var ve herkezi tek pencereden bakacak şekilde yönlendiriyorlar erbakan hakkında toplasanız 10 tane palavra yokken zaten biri kaybolmayıpta kaybolduğu idda edilen ve abd yüzünden ihtilal le sonuçlana ve diğeri çadır meselasi...
berğendiğiniz akpye bakın adam gözünüzün önünde vatanı satıyor huzur refahj ortamı yok oldu mhp ye gelince elbet onunda iyi yönleri var ama araştırınca objektif olunca erbakan alnının akıyla çıkıyor

şimdiden söyleryim siz sorarsınız sen kesin erbakancısın? evet ve haklı olduüuma inanıyorum erbakan dinci miydi evet ama kimseyi kara çarşafa sokmadı herkes yine geziyordu türban belası yoktu akp ye kadar
o zaman idsam vardı tecavüz taciz azdı ama şimdi aldı başını gidiyor hepsi akp nin izlediği politikadan
erbakan israili abd yi avrupayı kovdu ve doğu birliğini(hindistan rusya japonya çin pakistan iran ki bunlar avrupaya kök söktüren dev devletler) olmadı jeopolitik türkiye nin ortadoğunun sağına kaymaması gerrekti ve oyun bosuldu sağolsun abd yanlı kendini laik sanan bir kaç vatan haini erbakanı indirdi ne oldu al piyasanın % 77 yabancı elinde şimdi askerin bankası satıldı daha sonra bana namustan haktan bahsetmeyin ...selametle

ben de bir Erbakancı olarak
1 insanların kalplerini hiçbirimiz bilemeyiz ve hangi lideri severse sevsin hekes birbirinden farklıdır beş parmağımızın beşi de birbirinden farklıdır yani bir kişi hangi siyasi lideri severse sevsin eğitim durumuna, kültürüne göre herkes farklı lanse eder.Sanırım siz yanlış insanlarla tanışmışsınız.Ki şu anda Erbakan ın da bildiği ve onun en yakınlarında olan bazı insanların ajan olduğunu hepimiz bilmeliyiz.Peki biliniyorda neden engellenmiyor diyeceksiniz.Çünkü bir söz vardır 'bilinen ajan bilinmeyenden daha iyidir diye'. Ve bu ajanlar Erbakan'a iftira atmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.Bilirsiniz bir ata sözümüz vardır ''meyvesiz ağaca taş atılmaz'' diye
2 Necip Fazıl Kısakürek hepimizin üstadıdır
3 Siz malesef Prf. Dç. Dr. Necmettin Erbakan'ı tanımıyorsunuz.
4 Necip Fazıl Kısakürek' in Erbakan'ı tasvip etmediğini söylüyorsunuz.Çünkü Erbakan hiçbir zaman sağ-sol oyununa düşmemiştir.

Sizin böyle düşünmenize inanın çok üzüldüm.Lütfen Necmettin Erbakan' ı doğru kaynaklardan öğrenin.Erbakan'a iftira atmayı kendine düstur edinen kaynaklardan değil...

Erbakan ın cevap vermediğini nerden biliyorsunuz. Cevap verdi ama yanlı medya yayınlamadı

babangida' Alıntı:
"valla konuyu tam okuyamadım" ama bi bilgi vermek istedim. Erbakanın rahmetli eşi rahatsızlanıp ölmeden önce hastaneye kaldırıldığında hastanede "onu muayene edip müdahele edecek bayan doktor olmadığı için" ve Erbakanın "eşimi erkek doktora teslim etmem" gibisinden sözleri yüzünden eşine müdahele edilememiştir ve sonuc bir vefat... İşte bu adam karısını bile gözden çıkaracak kadar örümcek beyinli biridir. Konuyla ne kadar alakalı bilmem. Ama yazmak istedim

arkadaşım önüne gelen her habere inanma bu söylediklerin hem saçma hem de asılsız.Bu arada Prf. Dç. Dr. Necmettin Erbakan ı çok severim ve kendisini çok iyi tanırım O örümcek kafalı olmayı bir yana bırakın onun kadar demokratik, laik(din ve devlet işlerini birbirinden ayrı tutan),milletini seven,adil....vs. bir lider tanımadım; Atatürk'den bu yana...!

bıde moderator olacak mıs ınsanların arkasından atıp tutmak cok kolaydınr sen ordamıdın erbakanın hanımı vefat ederken ......... hanım doktorları aradıklarına sahıt oldun mu ? 54. hukumetın basbakanı olan erbakanın 11 ay ıktıdarda kalmasına ragmen neler yaptıklarını bılıyormusun ? yazık......

Bunların hiçbiri peygamber değil hiçbiri hacı hoca değil hepsi arap kökenli, Türklüğü Dini kullanarak zayıflatmayı amaç edinmiş bölücü insanlardır,,
Tamam din iyi hoşda, içine dalan insanlara bakıyorum hepsi birer koyun olmuş zayıf insanlar,
ne Türklüğünü önemser ne başka bişeyi varsa yoksa din,,,
hepimizin böyle olduğunu düşünün iki dakikada işgal ederler bizi,,
araplardan bi farkımız kalmaz...
Son Peygamberimiz H.z Muhammettir,
ondan sonraki herşey çıkar yalan dolandır diyorum başka bişey demiyorum,,
dini kullanıpta parti kuranlardan hayır değil şer gelir bunu unutmayalım.....

birkere türkiyede hiç kimse erbakana laf atmasın bumilletin başına onun kadar akıllı ve zeki bir adam birdaha gelmez, lafınızı tartın öyle konuşun

erbakancı biri olarak şunu söyleyeyimki biz erbakancılar olarak hiçbirzaman dini bir siyaset gerekçesi olarak kullanmadık hep başkaları tarafından bize bu izlenim verildi.din üzerinden hiç bir zaman siyaset yapılmaz.din o kadar kutsal bişeydir ki insanlar onu bir yerlere yükselmek için basamak olarak kulanmaz.o hep baş üstünde yer alır.birileri at gözlüğü takmışsa oda erbakanı yargoısız eleştirenlerdir.yazık bu arkadaşlara ki kartel medyasının oyunlarına gelen halkımızdan sadece bir kaçıdırlar.bu at gözlüğünü takan arkadaşlar hiç bir zaman erbakanın bir konferansını izlemmeişler gerçek belgeleri görmemişlerdir.ne kadar acı bi durum

Türk ocağı arkadışıma sonuna kadar katılıyorum..Biz Erbakancıların ne olduğunu yakından bilenlerdeniz.
Birlikte çıktığımız bazı mitinglerde zora gelince inandıkları davalarını nasıl sattıklarınıda biliriz..Bunlar gizliden gizliye keselerini doldurup Müslümanları dünyalığa iten düşüncelerle doludur.

ve bütün kalbimle inanıyorum içlerinden DİN ,VATAN.BAYRAK İÇİN CANINI verecek bir tane bile adam çıkmayacaktır..Bizim hiç bir erbakancının desteğine ihtiyacımız yoktur.GÖLGE etmesinler yeter.<Selam ve Dua ile

arkadaş laflarına dikkat etmen için uyarıyorum bir daha böle bişey olmasın yazık olur sonra

Sayın Öcalan!

Önce şaka sandık.
Tayyip Erdoğan "Sayın Öcalan "demiş.
Dalga geçiyorlar diye düşündük.
"Hayır, Cumhuriyet gazetesi yazmış ne şakası" dediler.
Ama yeni dememiş, yedi yıl önce hapisten çıktıktan sonra Avustralya'ya gitmiş orada radyo röportajında söylemiş.
E, ne fark eder?
Katil o zaman katil değil miydi?
Gerçek değildir dedik sonra, birileri Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi birilerini tuzağa düşürmeye çalışıyordur.
"Hayır, ses kaydı var" dediler.
Dinledik, gerçekten de Tayyip Erdoğan'ın sesi.
Yani haber doğru.
Üstelik bizim haber merkezi ropörtajı yapan radyo yapımcısıyla konuştu "Evet Erdoğan benimle yaptı söyleşiyi ve sayın Öcalan dedi " diyor adam.
Yani haber gerçekten gerçek.
"Of " dedim Adnan'a.
"Habere bak. Bomba."
Türkiye'nin Başbakanı, Cumhurbaşkanı adayı 30 bin kişinin ölümünden sorumlu bir teröriste "Sayın Öcalan" demiş.
"Akşama Ana Haber Bültenleri karışır.Yarına gazeteler yıkılır" dedim.
Adnan güldü.
-Görmeyecekler.
"Nasıl?" dedim."Böyle bir haber nasıl görülmez?"

-Doğru mu?
-Doğru.
-Ses kaydı var mı?
-Var.
-Ses Tayyip Erdoğan'a mı ait ?
-Evet, ona ait.
-Yalanlama geldi mi?
-Hayır gelemedi.

Üstelik şöyle diyor Tayyip Erdoğan;
"Sayın Öcalan düşüncelerinden ötürü değil, şu anda almış olduğu kellelerin hesabını veriyor.
Kelleler kim?
Şehit Mehmetçikler.
Yani daha 20 yaşında anasından, babasından, kardeşinden, sevgilisinden ayrılıp bilmediği dağlarda tanımadığı adamlar tarafından vurulan çocuklar onlar.
Hiç çocuğu olamayacak çocuklar.
Hiç günahı olmayan çocuklar.
Onlara 'kelle" denir mi ?
Bir vatandaş olarak soruyorum :
Böyle biri ülkeye Başbakan, Cumhurbaşkanı olabilir mi ?
Bir gazeteci olarak soruyorum:
Böyle bir haber görmezden gelinebilir mi ?
Adnan güldü.
Göremezler.
"Yahu" dedim, "DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'e ,Sayın Öcalan dediği için daha yeni altı ay hapis cezası verilmedi mi ?"
Derdim Tayyip Erdoğan ceza alsın filan değil.
Konumuz bu değil sonra.
Ama bu haber nasıl görülmez?
Buna inanmam çok zordu.
Hemen örnekler vermeye başladım.
"Örneğin" dedim,"düşün ki ABD'de seçim zamanı ve Başkan Bush'un birkaç yıl önce bir konuşmasında "Sayın Usame Bin Ladin" dediği ortaya çıkarılıyor,ne yani o zaman Washington Post, New York Times, CBS, ABC, CNN vesaire bu haberi görmezden gelebilir mi ?
Amerikan medyası buna dayanabilir mi?
Amerikan halkı bu söze katlanabilir mi ?
Devam ettim.
Ne yani şimdi her şeyin analizini yapmaya bayılan büyük genel yayın yönetmenleri bu haberi görmeyip, bundan birkaç yıl sonra "neden o zaman Sayın Öcalan haberini görmedik?" diye yazarak mesleki vicdanlarını temizlemiş mi olacaklar?
Böyle bir mesleki ayıp neyle yıkanarak temizlenir?
Böyle bir ayıba kulp takılabilir mi ?
Adnan güldü:
"Var mısın iddiaya?"
İddiaya girmedim, çünkü o saatlarde haberi gören bir kaç internet sitesi sayfalarını değiştirip, haberi geri çekmeye başladılar.
Ğözlerime inanamadım.
Hala da inanamıyorum.
Sizler izleyici olarak,okur olarak,haber alma hakkına sahip vatandaşlar olarak bu haberi gazetelerde –birkaçı hariç- ya görmediniz ya da iç sayfalarda küçücük gördünüz.
Bu haberi ana haber bültenlerinde neredeyse hiç izlemediniz.
Türk basını üzerindeki müthiş baskının en büyük ispatıdır bu.
Yoksa bu sessizlik inanılmaz.
Kabul edilemez.
Ne yapmalı?
Ben kendi adıma bu ses kaydını dört bir tarafa gönderiyorum.
Haberi olmayanların haberi olsun, yazmayanların canı sıkılsın, ruhu daralsın, yazamayanların içi rahatlasın ve basına böylesine baskı yaparak iktidar olmaya çalışanların yüzü kızarsın, gücü kırılsın diye.
İşte Tayyip Erdoğan'ın "Sayın Öcalan"ını sayfanın altına koyuyorum .
Siz de dinleyin, kendiniz karar verin.
Haber olur mu olmaz mı ?
Olursa herkese gönderin, herkesin haberi olsun .
Bu sessizliği yırtın.

Flash TV’de ‘Seçim Kulübü’ programında AK Parti hükümetine ağır eleştir yönelten Necmettin Erbakan, ‘AKP’ye oy vermek, cehenneme bilet almak demektir’ dedi.

Necmettin Erbakan, Flash TV’de Seçim Kulübü programına katıldı. ‘Bunlar bir numaralı işbirlikçidir’ dediği AK Parti’ye 22 Temmuz’da oy verenlerin cehenneme bilet alacaklarını ifade etti.

Erbakan, geçmiş dönemlerde yaptıkları icraatleri anlatırken, ‘Ey köy kahvenesindeki Ahmet, ben senin için çırpınıyorum. Bu sese kulak ver’ diyerek vatandaşlara seslendi.

ERBAKAN GELDİ BEREKET GELDİ

Erbakan, milli görüş iktidarında 100 alan memura 256 verdiklerini söyledi. ‘Yurt gezilerinde, gördüğüm vatandaşlar, yaptığım zam için bana minnettar’ dedi.

CHP VE AKP İŞBİRLİKÇİ

Sağ ve solun farkı kalmadığını söyleyen Erbakan, 'CHP de AKP de bir. Çünkü ikiside işbirlikçi, ikisi de IMF'ci' dedi.

30 SENE ANLATTIK, ANLAMAMIŞLAR

Erbakan, ''Refah Partisi'nden ayrılanların 'bizi hoca kurdurdu, hoca öyle dahi ki iki koldan çalışıyor, bizim kuruluş gayemiz hocayı Cumhurbaşkanı yapmak' dediklerini'' iddia ederek, ''Millet bir defa aldanır iki defa aldanmaz, şimdi aynı şeyi yapıyorlar ama olmuyor'' dedi.

Erbakan, Ak Parti'ye yönelik iddialarda bulunarak, ''O paralardan biraz da biz istifade edelim dediler, AKP'li öğrenciler... AKP demek arka kapıdan kaçanlar demek. Biz bunlara 30 sene anlattık. maalesef anlamamışlar, tam tersini yapıyorlar, sandalye hırsından dolayı'' dedi. ''AKP gelir gelmez memleketin idaresini IMF'ye teslim etti. IMF ne yaptı, gelir gelmez yeni bir devlet kurdu, üst kurul, bunlara hükümet karışamaz. Devlet içinde devlet kurdu IMF'' diyen Erbakan, en büyük tahribatın bu dönemde yapıldığını, ''ekonomik yıkım, manevi tahribat, dış politika faciası'' yaşandığını iddia etti.

AKP KİM Kİ LAİKLİĞİ KALDIRSIN

AKP'ye yönelik eleştirilerin dozunu artıran Erdoğan, ortalıkta gezinen 'AKP laikliği kaldıracak' söylentileri için 'Korkmayın, bu AKP hiçbir iş yapamaz' dedi.

3 ÇÖKÜNTÜ YAŞATTILAR

AK Parti iktidarı döneminde ülkenin, ekonomik, ahlaki ve dış politika alanlarında çöktüğünü belirten Erbakan, aç, işsiz, dinden uzak bir ülke ortaya çıkmıştır dedi.

SOLUCAN GİBİ OLDULAR

Erbakan, 'Cumhurbaşkanlığı sürecinde çok büyük beceriksizliğe imza atan AKP iktidarı Genelkurmay'ın muhtırasından sonra, bırakın eğilip bükülmeyi solucan gibi oldular' dedi.

ERDOĞAN BENİ DUY!

Erdoğan'ın karşısında olduğunu düşünerek, Erbakan şunları söyledi: Kendine gel. Büyüklerinin duasını unutma. Sen benim kardeşimsin. Sen benim öğrencimsin. Sevdiğim için bunları söylüyorum. Uyan artık, domuz kredisini bırak. Halk seni seviyor. Bu yüzden seni birkez daha iktidar yapmayacak' dedi.

SP SEÇİMLERDEN 1. PARTİ ÇIKACAK

AK Parti iktidarından yüzde 20 oy alacaklı olduklarını söyleyen Erbakan, 'Seçime girmeyen ANAVATAN'dan, BBP'den bizlere gelecek oylarla, seçimlerden birinci çıkacağız' dedi.

Haber7

AK parti veya Recep Tayyip Erdogan'in,
refah/fazilet partisinin devami oldugu,
Erbakan'in dusuncelerini uyguladigi,
ayni kafaya hizmet ettiklerini,
hedeflerinin ayni oldugunu dusunenlere cevap olsun..
Zaten olsaydi kendi partilerini kurmazlardi
AK parti yolun acik olsun..

Türk Adı

Türkler, dünyanın en eski, asil, büyük devletler kurup, pek çok ünlü şahsiyetler yetiştiren medenî milletlerinden biridir. Türkler, Nuh peygamberin oğullarından Yasef'in Türk adlı oğlunun neslindendir.

"Türk milletinin kökünün dayandığı Türk adındaki insan, insanlığın ikinci babası Nuh Aleyhisselam'ın oğlu Yasef'in oğlu olan kişidir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Türk kelimesinin yazılı olarak kullanılması ilk defa MÖ 1328 yılında Çin tarihide "Tu-Kiu" şeklinde görülmektedir.

Türk adının tarih sahnesine çıkışı MS VI yy'da kurulan Göktürk Devleti ile olmuştur. Orhun kitabelerinde yer alan "Türk" adı daha çok "Türük" şeklide gösterilmektedir. Bundan dolayı Türk kelimesini Türk Devleti'nin ilk defa resmi olarak kullanılan siyasi teşekkülün Göktürk imparatorluğu olduğu bilinmektedir. Göktürklerin ilk dönemlerinde Türk sözü bir devlet adı olarak kullanılmışken, sonrada Türk milletini ifade etmek için kullanılmaya başlanmıştır.

MS. 585 yılında Çin İmparatoru'nun Göktürk Kağanı İşbara'ya yazdığı mektupta "Büyük Türk Kağanı" diye hitap etmesi, İşbara Kağan'ın ise Çin İmparatoruna verdiği cevabi mektupta "Türk Devleti'nin Tanrı tarafından kuruluşundan bu yana 50 yıl geçti" hitapları Türk adını resmileştirmiştir.

Göktürk yazıtlarında Türk sözü daha çok "Türk Budun" şeklinde geçmektedir. Türk Budun'un ise Türk Milleti olduğu bilinmektedir. Dolayısıyla Türk adı bu dönemlerde bir topluluğun veya kavmin isminden ziyade, siyasi bir mensubiyeti belirleyen bir kelime olarak görülmektedir. Yani Türk soyuna mensup olan bütün boyları ve toplulukları ifade etmek üzere milli bir isim haline gelmiştir.

Türk Soyu

Türk soyu, tarihin erken çağlarında Orta Asya'da ortaya çıkarak, doğuda Kadırgan dağlarından, batıda Orta Tuna havzasına; güneyde Hindistan, İran ve Mısır'dan, kuzeyde Lena ırmağı'nın mansabına ve Volga ırmağı'na katılan Kama ırmağı havzasına kadar uzanan geniş bölgeye yayılmıştır. Bugün bu bölgenin asli ve hakim unsurudur.

Kafatası biçimi bakımından brakisefal nitelik gösterirler. Yüz genellikle geniş ve düz görünüştedir. Kaş kemerini meydana getiren kemik düz olarak gelişmiştir. Göz çukuru nispeten dar ve küçük olmakla birlikte mongoloid ırkta olduğu gibi göz kapağı gergin ve çekik olmadığı için Türkler badem gözlüdür. Göz rengi çeşitlidir. Elmacık kemiği gelişmiş olmasına rağmen mongoloid ırktaki gibi çıkık değildir. Kulaklar yatıktır. Sakal ve bıyık ne ön Asya Ari kavimlerinde olduğu gibi teni karartacak kadar sık, ne de mongoloid ırktaki kadar seyrektir. Saç, sakal ve bıyık renkleri açık kumraldan siyah renge kadar çeşitlilik gösterir.

Türk Kelimesinin Anlamı

Türk kelimesinin anlamı konusunda, bazı İslam kaynaklarında Türk ve terk kelimelerinin imla benzerliğine dayanılarak Türkler, Kaf dağının ardına terk edilmiş bir kavim olarak açıklanmıştır. Sui-şu adlı Çin kaynağında Türklerin yaşadıkları ülkedeki miğfer biçimindeki dağla ilgili olarak adlandırıldıklarını belirtilmektedir. A.Vambery, Türk kelimesinin türe fiilinden -k ekiyle "türemiş" olduğu görüşündedir.

Kaşgarlı Mahmut, Türk adının Türklere Allah tarafından verildiğini ve bu kelimenin "gençlik, olgunluk ve kuvvet, kudret çağı" anlamına geldiğini söyler. Ziya Gökalp, töre-türe kelimesinden -k ekiyle yapılmış ve "töreli, nizamlı ve yasa ile düzenlenmiş kavim" anlamına gelen ad olduğunu kabul eder.

F.W.K. Müller, Uygur metinlerinde Türk kelimesinin "kuvvet ve güç" anlamındaki erk kelimesiyle yan yana anlamı kuvvetlendirmek için kullanıldığını söyler. Von Le Coq, Türk kelimesinin "güç ve kuvvet" anlamı taşıdığını açıklar. W. Thomsen ile Gyula Nemeth bu görüşü benimser. L. Bazin ise kelimenin türe fiilinden geldiğini kabul ederek Vambery'e katılır; aynı zamanda kelimenin "güç ve kuvvet" anlamı taşıdığını söyleyerek de diğer dilcileri destekler; Kaşgarlı Mahmut'tan da ilham alarak Türk kelimesinin Törük > Türük > Türk biçiminde değişime uğrarken anlam bakımından da "türemiş, gelişmiş, gelişip olgunlaşmış" şeklinde geliştiği görüşünü benimser.

Genel olarak Türk demek, Güçlü, kuvvetli manasında kabul edilir.

Atatürk ve Bozkurt

Atatürk'e Hediye Edilen Bozkurt Heykeli

Ağustos 1926 gecesi Türkiye'nin ''Bozkurt'' adlı yolcu gemisi, Fransız ''Lotus'' gemisi ile Ege Denizi'nde çarpışır. Bozkurt gemisi batar ve 8 Türk denizcisi boğularak ölür. Ertesi gün, İstanbul'a gelen Lotus gemisinin kaptanı tutuklanır ve Türk mahkemelerince 80 gün hapis cezasına çarptırılır. Lotus gemisinin kaptanının karşı çıkışları sonucu dava, Lahey Sürekli Adalet Divanı'na intikal eder. Lahey Sürekli Adalet Divanı, 7 Eylül 1927'de, Türkiye'nin hukuka aykırı davranmadığına karar verir. Bu kararla birlikte ''Geminin adı ve Türk milletinin milli simgesi, Türk özgürlük ve bağımsızlığının timsali olmasından ötürü'', Türk heyetine, Atatürk'e verilmek üzere tunçtan bir Bozkurt heykeli armağan edilir. Bu davadan dolayı, dönemin adalet bakanı Mahmut Esat'a, Atatürk tarafından Bozkurt soyadı verilmiştir.

Hatta küçük izcilere yavrukurt ismini bizzat kendisi taktı. Hakkında yazılan bazı kitaplarda kendisinden Bozkurt olarak bahsedildiğini biliyoruz... Bu belgelerden biri de Ankara Ulus’ta bulunan Atatürk heykelinin kaidesindeki bozkurt başı dır.

Atatürk Zamanında Basılan Bozkurt Resimli Para ve Pullar

Atatürk, kurduğu devletin Türk adı, Türk dili, Türk kültürü ile yaşamasını istemiştir. Bunun için Türk Milleti'nin sembolü olan Bozkurt'u, Türk devletinin parasına ve pullara bastırarak, Bozkurt adını her yerde kullanarak yeniden Türk kültürüne yerleşmesine öncülük etmiştir.

bırakın bu adamları

Der Adler' Alıntı:
İsteyen İslam'a inanır isteyen Hristiyanlığa.İstemeyen hiçbir şeye inanmaz.Ama bu ülkenin kurtuluşu ATATÜRK'ÜN açtığı aydınlık yoldadır.Gerisi boş laf salatasıdır.Erbakan da İslam'ı sömüren menfaatçinin tekidir.
Der Adler arkadaşıma sonuna kadar destek veriyorum.bizler ATATÜRKÇÜYÜZ.

Herkese selam ve sevgiler.
Önce şu Erbakancı lafını kaldıralım.Milli görüşçüler diyelim.Bu arada 28 şubatta dik duruşu sebebi ile Muhsin YAZICIOĞLUna rahmet diliyorum.
Erbakan hocamız millidir,vatanseverdir,ülkesini ve halkını karşılıksız sever.bunu sağcısı,solcusu,liberali,vatan düşmanı,din düşmanı,seveni sevmeyeni ekseriyetle herkes kabül eder.Erbakan hocamıza milliyetçiyim diyenler kadar kimse ağır ithamlarda bulunmamıştır.yazık.İnat uğruna böyle bir değer kaybediliyor.siyonizm ve işbirlikçisi basının oyununa çok çabuk geliyoruz.onun üzerine oynanan oyunlar ayyuka çıkmışken neyin hesabı yapılıyor.Erbakan hocamız halka hiç bir zaman ters söz söylememiş,her zaman bağrına basmıştır.islam ahlakı olan bir insandır.sadece yönetenlerin birbirinden farkı olmadığını anlatmaya çalışmıştır.Bu ülkede Erbakan Hocaya düşman olacak en son kişiler BBP li kardeşlerimiz olmalı çünkü rahmetli muhsin bey 28 şubattaki oynanan oyunları defalarca açıkladı.Biz neyin hesabını yapıyoruz.Erbakan hocamız 40 yıl önce ne söyledi ise şimdide aynını sölüyor.2 defa güçlüklerle iktidara geldi birinde kimsenin cesaret edemediği kıbrıs çıkarmasını başlattı(her ne kadarda ecevite mal edilmeye çalışılsada rabbim biliyor.daha önce kıbrısta katliam yapılırken ecevit yine hükümetti niye çıkarma yapamadı))ikincisinde güneydoğudan teröre destek veren çekiç güçü postaladı.imf yi şutladı.Hocamız bunları allah rızası için yaparken reklam unsuru yapmadı.Denk bütçelerimi sayayım,ekonominin yükselmesinimi.Yok kaddafiye karşı sus pus olmuş onunda türkiyede ki bazı alçakların oyunu olduğu ortaya çıkadımı.Biz hocamızı allah için seviyoruz.Boş boş bağıranların 50 yıldır bu ülkeyi ne hale getidiğini görüyoruz.Hocam zamanında Bir tanede müslümanın.türk soydaşlarımızın kılına dokunulmadı.onu allahım peygambere komşu etsin allah cc siyonistlerin ve onların içerideki işbirlikçilerinin oyunundan ülkemizi muhafaza etsin selamlar.

Atatürkte milli görüşçüydü.vatan haini değil.

Herkese selam ve sevgiler.
Önce şu Erbakancı lafını kaldıralım.Milli görüşçüler diyelim.Bu arada 28 şubatta dik duruşu sebebi ile Muhsin YAZICIOĞLUna rahmet diliyorum.
Erbakan hocamız millidir,vatanseverdir,ülkesini ve halkını karşılıksız sever.bunu sağcısı,solcusu,liberali,vatan düşmanı,din düşmanı,seveni sevmeyeni ekseriyetle herkes kabül eder.Erbakan hocamıza milliyetçiyim diyenler kadar kimse ağır ithamlarda bulunmamıştır.yazık.İnat uğruna böyle bir değer kaybediliyor.siyonizm ve işbirlikçisi basının oyununa çok çabuk geliyoruz.onun üzerine oynanan oyunlar ayyuka çıkmışken neyin hesabı yapılıyor.Erbakan hocamız halka hiç bir zaman ters söz söylememiş,her zaman bağrına basmıştır.islam ahlakı olan bir insandır.sadece yönetenlerin birbirinden farkı olmadığını anlatmaya çalışmıştır.Bu ülkede Erbakan Hocaya düşman olacak en son kişiler BBP li kardeşlerimiz olmalı çünkü rahmetli muhsin bey 28 şubattaki oynanan oyunları defalarca açıkladı.Biz neyin hesabını yapıyoruz.Erbakan hocamız 40 yıl önce ne söyledi ise şimdide aynını sölüyor.2 defa güçlüklerle iktidara geldi birinde kimsenin cesaret edemediği kıbrıs çıkarmasını başlattı(her ne kadarda ecevite mal edilmeye çalışılsada rabbim biliyor.daha önce kıbrısta katliam yapılırken ecevit yine hükümetti niye çıkarma yapamadı))ikincisinde güneydoğudan teröre destek veren çekiç güçü postaladı.imf yi şutladı.Hocamız bunları allah rızası için yaparken reklam unsuru yapmadı.Denk bütçelerimi sayayım,ekonominin yükselmesinimi.Yok kaddafiye karşı sus pus olmuş onunda türkiyede ki bazı alçakların oyunu olduğu ortaya çıkadımı.Biz hocamızı allah için seviyoruz.Boş boş bağıranların 50 yıldır bu ülkeyi ne hale getidiğini görüyoruz.Hocam zamanında Bir tanede müslümanın.türk soydaşlarımızın kılına dokunulmadı.onu allahım peygambere komşu etsin allah cc siyonistlerin ve onların içerideki işbirlikçilerinin oyunundan ülkemizi muhafaza etsin selamlar.

sana da selamlar ve sevgiler..foruma hoşgeldin gelmesine de..

bi baksaydın belki daha eski bi konu bulurdun.. =)

otlupeynir kardeş Türkiyenin gündemi 50 yıldır aynı zam,geçim sıkıntısı,türkiye üzerinde oynanan oyunlar neyi konuşacaktıkBende BEŞİKTAŞLIYIM Beşiktaşıda haksızlığa meydan vermeyen bir takım diye tutuyorum kazandıkları şampiyonluklar tertemiz .BEŞİKTAŞLILARDA MİLLİ GÖRÜŞÇÜDÜR.ÇARŞI SİYONİZME ,HAKSIZLIĞA KARŞI
kardeş.

Erbakan herşeyden evvel büyük bir alimdir. Müthiş bir zekası vardır.
Bu kadar kirletilmemeli.

ATATÜRKÇÜLÜĞÜ öyle bir kılıf olduku nerde hırsız, nerde bir densiz varsa hemen ATATÜRKÇÜLÜK kılıfına sarılır sorsan ATATÜRKÇÜLÜĞÜN A'sını bilmez vaah ki vah

kurtuluş saaaadece saadette bakın memur zamlarına Erbakan yüzde 130 memura bağkur emeklisine yüzde 300 zam verdi bakınız 1996 97

ayrıca necip fazıl milli görüşiçüdür milli gazetede yazarlık yaptı buradaki saçmalıklar asılsız bence

üstad Necip Fazıl ne dediyse doğrudur

kurtuluş saaaadece saadette bakın memur zamlarına Erbakan yüzde 130 memura bağkur emeklisine yüzde 300 zam verdi bakınız 1996 97

ayrıca necip fazıl milli görüşiçüdür milli gazetede yazarlık yaptı buradaki saçmalıklar asılsız bence
Değerli kardeşim Hocam bu ülkeye ne kadar hizmet etsede sevsede Kalbinde nifak olanlar bunu göremezler.Kalbi hastalıklı olanlar cımbızla sağdan soldan birşeyler çıkarmaya bakar.Hani koyun ve Keçi misali.50 yıldır Kuyruğu sürekli havada olanları görmeyen gözler,koyunun bir kere sıçrayıp kuyruğunun kalkmasını beklerler.yada kurt ve kuzu misali yukarıdan akan suyu kirletenler aşağıda su içen kuzuya saldırır.(Sakın ha bizi uysal koyun sanmayın)SELAM VE DUA ile

Geri