En son okuduğunuz kitap ve düşünceleriniz?

Hanefi AVCI - Haliç'te yaşayan simonlar...
Yaşadığı herşeyi tüm yarıntılarıyla anlatmış. Bu sayede yaşadığım ama farkında olmadığım tüm zamanı şimdi yavaş yavaş anlayabiliyorum...
Şiddetle tavsiye ediorum.....

aynen bende şimdi onu okuyorum
daha yarısındayım ama mükemmel çok dogru seyler yazıyor

Kadavra - Mary Roach

Hem bilgilendırıcı hem eğlencelı bir kitap :)[

Cübbeli Adalet * Okunması gereken bir kitap ..../B]

Menderes ...
Resmi Tarihi Değiştirecek Gerçekler ...

Gerçeklere Işık Tutan Güzel Bir Kitap Okumayanlara Tavsiye Ederim ...

Ken Grimwood-Sil Baştan..

ilginç bir konusu var..bağlanıp kalıyorsunuz..kendinize ''aynı fırsat bana da verilse, aynı şey bana da olsa acaba nasıl bir hayat sürerim'' diye soruyorsunuz..

kısaca güzel bir kitap..tavsiye ederim..

Bu kitabı duydum Otlupeynır ama bir türlü okumak nasip olmadı ..Listeye alalım :)

Menderes i okumuştum , teşekkurler Bluday (.

Ben de bu ara siyasetten azcık uzaklastım Ahmet Altan a takıldım yine ...İçimizdeki bir yer adlı kitabını bitirdim , çok güzeldi..Başka bir kitabını daha almak istiyorum okumadığım..

Murathan Mungan - Kırk Oda okuyorum ......Çok beğendım herkesın kendınden bırseyler bulabılecegı bır kıtap....

Türkçe Aşk Laçkadır - Burak Akkul -Hem duygusal , hem komik , hem gerçekçi :)

Şiddetle okunmasını tavsiye edıyorum :)

Sanatın Öyküsü..
Her ne kadar kalın olsada okunmaya değer bir kitap.Yoğun ve samimi bir iletim.Sanatın her yerde olduğunu ve yaşama aşık olmanızı sağlıyor.Tavsiyemdir :)

Sanırım bundan 5 sene önce yıLLık ödevimi türkçe dersinden aLmıştım ve o bahaneyLe victor hugodan sefilleri okumuştum güzeLdi :)

R.A SALVATORE Bucukluğun mücevheri

Canan Tan EroinLe Dans

İzmir-Bornova İstanbul arasında gidip gelen EyLül ve Dünya`nın hikayesi.ßeni derinden etkiLeyen düşündüren akıcı sıkılmanızın imkansız olduğu bir kitap..ArkadaşLık ßağı,Üniversite hayatı,Girilen zor yollar,irade Anne ve ßaßa çocuk ilişkileri kesinlikle arşivinizde yer alması gereken bir kitap tavsiyemdir.

Vurun Kahpeye beğenmedim tavsiye etmem

Foucault Sarkacı - Umberto ECO

Orta çağı öğrenmek için değil de biraz öğrendikten sonra detaylara inmek için okunabilecek bir kitap.

Az da olsa içinden bişeyler öğrendim....

kitab okuma aliskanligim yok malesef ama gecen haftalarda muhsin yazicioglu ile ilgili bir kitab almistim boluda birisine hediye olarak.......

ahmet ümit/bab-ı esrar

hani kitaplar için söylenen klişe bi laf vardır ya ''sizi içine çekiyo'' diye..işte bu kitap o kitaplardan..

şems ve mevlana'nın hayatına farklı açıdan bakan bir pencere gibi..

aşk için yapabileceğin en büyük fedakarlık ne olurdu..? gerçek aşk ne..? gibi sorular soran,

aşk, inanç, fedakarlık gibi kavramları faklı bir şekilde ele alan bir kitap..

kısacası okuyanın, henüz okumamış olana tavsiye edebileceği bir kitap..

Kliniğin Doğuşu - Michel FOUCAULT

Kitap tamamıyle ansiklopedik bilgi tarzında yazılmış bir kitap. Bana oldukça sıkıcı geldi...

Luke Rhinehart / Piç Fantazi

baştan söyleyeyim; ''zar adam'' ve ''zar adamın peşinde'' kitaplarının çekiciliğini bu kitapta da bulurum sanıyorsanız yanılıyorsunuz..

konusu güzel, kurgusu güzel ama sanki eksik bişeyler var..bazı yerlerde kopuyorsunuz kitaptan..

yine de ilginç konusu sayesinde okunabilir bir kitap..

beğenenler olacaktır..

Ece Temelkuran - Muz Sesleri

Zaman zaman cümlelerın içinde kayboldugum bir kıtap..Çok güzeldi.Etkıleyıcı ..

Son Ada - Ömer Zülfü Livaneli...

Kitabın ana hedefi herkesin bildigi hayali bir ülkede yaşanan olayları gercek olaylarla beraber irdeleyen bir anlatımla verirken..i politik ve şahsi ihtirasların toplum ve doga üstüne yapılan müdahelelerin neticesinide gözler önüne sermekte...

charles dickens - oliver twist

küçük bir çocuğun başından geçen acıklı bir yaşam öyküsünü konu alıyor. Sürekleyici güzel bir eser

Allah'ın Kızları - Nedim Gürsel

kitabın kimi yerinde, islamiyet öncesi üç büyük putun; lat, manat ve uzza'nın ağzından o döneme bir bakış..bilinen hayatların putların ağzından anlatılışı, kimi yerinde ise küçük bir çocuğun dedesiyle ilgili anılarından, manisa tarzanı'ndan, arkadaşlarından, kendi bakış açısıyla dini anlatmasından bahsedilmiş..

konusu ilgi çekici bir kitap..hemen ısınamıyorsunuz ama sıkmıyor da..

tavsiye edelim de adet yerini bulsun..;)

Geri