Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Korku-gerilim türündeki filmde, yeni bir hayata başlamak için terk edilmiş bir çiftlik evine taşınan bir ailenin, çok geçmeden evde garip şeylerin olmaya başlamasıyla yaşadıkları gerilim dolu anlar izleyiciye sunuluyor.
Pang Biraderlerin Amerika’da çektikleri ilk film olma özelliği taşıyan filmin yapımcılığını Grudge ve Boogeyman filmleriyle dünyada büyük box office başarısı yakalamış olan Sam Raimi üstleniyor.
Yapım : 2007, ABD
Tür : Dram / Gerilim / Korku
Yönetmen : Danny Pang, Oxide Pang
Senaryo : Mark Wheaton, Todd Farmer
Oyuncular : Dylan McDermott, Kristen Stewart, Penelope Ann Miller, John Corbett
Görüntü Yönetmeni : David Geddes
Müzik : Joseph Lo Duca
Dağıtım : Medyavizyon
Süre : 1 saat, 24 dk.
Bence etkileyici sahneleri ve eski kalıplaşmış korku filmlerini anımsatan bir havası var...izlemeye değer...tavsiye ederim...
ayh az önce *kırmızı değirmeni* izledim gercek aşka inanan herkesin izlemesi gereken bir müzikal hayran kaldım doğrusu filme zaten birsürü oscarı var.nicole kidman filmi süperdi görüntü kalitesi görsel efektler herşey harikaydı
fight girl ayse
cok güzel bir film, norvecte yasayan türk kizi aysenin kunfu hayranligi ailesinden karsi cikmalarina ragmen güzel bir basari örnegi tabii kültürel catismalarada yer vermisler
cok güzel dövüs sahneleri var izlenilmesi gereken bir film tavsiye ederim
George Clooney 'nin roLünün hakkını fazLasıyLa verdiği, country müziği Ve hayatları Carpe Diem modunda geçen üç kafadarın hikayesini anlatmakta.. çok başarıLı ve eğLenceli bir fiLm