En Son İzlediğin Film///yorum///

Death Race 2008

Death Race 2008.... bu filmi kesinlikle tavsiye ederim... izledigim filmi kesinlikle oturup tekrar izlemem ama ilk defa bir filmi 2 defa izledim :) silahlarla donatilmis araclarla Olumune bir yaris :) pisman olmayacaksiniz...

30de7aq.jpg

hannibal - kızıl ejder -

bkz. birilerini kesebilirim şu an.... o kadar diyeyim.... o_O

eiyyy Otçu Gençlik xD

01304101.jpg

Super Ot tarzi komedi bir film :) Otcu genclige armagan.
Beceriksizler - Half Baked

Konu
Daha liseye gecis donemlerinin basinda maruana ile tanisan 4 kafadar arkadasin 5. arkadas olarak maruanayi sacmelerini konu alan ve bundan sonra baslarindan gecen komik olaylari anlatan bir film super ot u sevdiyseniz bunuda seversiniz .

GECE NÖBETİ

Afişi gören korku filmi sanabilir ben de öyle sandım ama alakası yok..

Daha çok fantastik tarzda , karanlıkla aydınlığın savaşını kaderle bağlantılı olarak anlatan güzel bir film..

Non-sleep team üyelerinin izlemesini özellikle tavsiye ederim :):)

2w7laoy.jpg

w0jckl.jpg

aunalar orjinal dvd setrettim bende korku işte
sonlara doğru güzelleşio

Umudunu Kaybetme - Will Smith

Bugüne kadar izlediğim en güzel film.

Chris, eşi, evi terk edince beş yaşındaki oğlu Christopher ile başbaşa kalır. Kısa süre sonrada oturdukları daireden çıkartılırlar ve geceyi geçirmek için düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet, bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

ri5h5d.jpg

esaretn bedeli
çok guzel
hakkını aramak ile ilgili ekilendm
eski bi film ama çok ii

redline 2008 hız aksiyon para kadın bnm bi flimde aradıgım herşey var :D:D izlemenizi tavsiye ederimmm !!!

2 Süper Film Birden - Tim Seyfi (Dram) 2006 yapımı....

hoş bir türk filmi.... sevdim... güzel... iyi yapmışlar.....

bkz. mesaj içerikli...

PRESTİJ......
Mükemmel bir film.. izlemediyseniz mutlaka izleyin... kesinlikle tavsiye ederim..
İÇİMDEKİ DENİZ....
10 numara.. gelmiş geçmiş en iyi insan psikolojisin anlatan film.. ( 8. izleyişim )

Issız Adam' ı İzLedim Sinemada
Baya da Hoşuma Gitti Açıkcası;)

Halka 2 Güzel Bir Filim ve Şans Kapıyı çalınca

zohan ı izlemekteyim.... izlemiştim daha önceden de mütiş bi film... biraz cinsellik içeriyo ama komik =)

bkz. +18 izlesin gülsün... =)

saw 5 oyun gerçekten yeni başlio

Geri