ןเlєtรเz קรเк๏קคt
New member
- Reaction score
- 0
arııı vız vız vız
lamagro seni sevmiom
dermişim sende bana fırça atarmışın
lamagro seni sevmiom
Lamagro' Alıntı:sana yorum yapmak bile gereksiz aslında matrak olsun diye bişi yazdım verdigin cevaba bak?
senin adını kullanarak ne rating yapcam sen cokmu onemli birisin ki? duyanda sancak fatu sitenin sahibi.. burda baska yorumlarda yapardım ama unutma forum ortamındayız.. ben orda gercekten espri yapmıstım ama simdi cidden sevmiyorum ve buda benim fikrim sen once fikirlere saygılı olmasını ogren.. Senin bana gelip neden sevmiyorsun gibi bir yorum yapacagına yaptıgın yoruma bak.. gercekten cocuk gibisiniz size birsey soylenmiyor.. hemen parlıyorsunuz ortada neden yokken ne yani amacın ne senin şimdi? derdin nedir anlat bizde bilelim..
o sivrisinek bazen tahmin edemedigin kadar buyuk olur ve tum kanını emer.. dikkatlli ol derim![]()
Stoudamire' Alıntı:lamagro asistan oldugundan beri online oyunların cıktıgından bu yana kadar kapatılmıs forum sayısını 1 aydır egale ettin en az 100 konu dikkatli ol bu yanını sevmiyorum yoksa iyi cocuksun.En sevdigim uyeler fatu aress taymochin ve birisi
Lamagro' Alıntı:sence ben o kadar kaba birisimiyim aaasevmeyebilirsin cnm kimse kimseyi sevmek zorunda degil.. sadece begenmedign yonlerimi soyle elimden geldigince duzeltmeye calısırım
![]()