listeyi yollayabilirmisiniz [email protected]
ingilizce eğitimset lerinin fiyatlarıda bulunursa çok sevinirim kolay gelsin
bende liste alabilirmiyim
[email protected]
liste gönderilmiştirlisteyi yollayabilirmisiniz [email protected]
bende acil tarafından bi liste alabilirmiyim [email protected]
BEN TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİRguvenle alışveriş yapabilirsiniz,elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ve oluyorda.tesekkur ederim
teşekkür ediyorum ayrıntılı referansınız için.Merhaba arkadaşlar egitimci- arkadaşımızla benimde bir alış verişim oldu detayları ile anlatmak istiyorum
DAY LİGHT 80 VCD GENEL İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ (dvd formatında aldım)
EFU İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ
ihtiyaçlarımı temin etmek için kendisine başvurdum
işte alışverişin ayrıntıları :
tarih04 Mart 2009 Çarşamba 22:02
kendisine istediğim setleri mail olarak yolladım ve fiyat talebinde bulundum
tarih04 Mart 2009 Çarşamba 22:36
kendisi maileme cevap verdi dvd lerin fiyatlarını (mail cevap mailinden alıntıdır )
" DVD'lerinizi hazırlamaya başlamam için Bana öncelikle ad soyad adres ve telefon numarası veriniz. Aşağıdaki banka veya ptt hesap numaralarından size uygun olanına parayı yatırıp bana haber verdiğinizde DVD'leri kargoya verebilirim"
tarih04 Mart 2009 Çarşamba 23:15
adres, telefon, isim bilgilerimi garanti bankası internet şubesinden have yaptığımı bildirdim
tarih05 Mart 2009 Perşembe 20:26
(kensinin yolladığı mailinden alıntıdır)
"iyi akşamlar bugün dvd lerinizi aras kargoya teslim ettim
seri: ... irs: .... Ref: ... (bilgilerini yolladı)
tarih06 Mart 2009 cuma 10:30
kargo adresime teslim edildi
Not :Açıkcası bu ilk alış verişimi biraz korkarak gerçekleştidim malum kendisini tanımıyordum ancak bundan sonra gönül rahatlığıyla alışverişime devam edip ihtiyaçlarımı karşılıcam
Not 2 : Alış verişi bu kadar ayrıntılı olarak yazmamın sebebi hem yaşadıklarımı anlatmak hemde diğer arkadaşlarımıza alışverişin nasıl gerçekleştiğine dair fikir vermektir
Saygılarımla
sıparişleri sadece mail ile alıyorum email adresinize gerekli bilgiler gönderilmiştir.hocam tel no varsa [email protected] adresine gönderirmisin arayıp siparişleri versem. ayrıca listenin tam metnini de gönderirsin umarım . teşekkürler
teşekkür ederim referansınız içinŞu ana kadar üç kez farklı miktarlarda alışveriş yaptım, özenli, hızlı ve güvenilir bir satıcı.
bende dvd başı 1,5 ile 3 tl arasında değişen rakamlar vardır. [email protected] adresine mail gönderip bilgi alınız ve ayrıntılı listeyi inceleyiniz.Merhabalar Güncel Listenizi Gönderirmisiniz.
Bob Rose Ile Resim Eğitimi 2 Dvd - Ilkokul 3.4 Sınıf Eğitimi
Bu Setleri Kaça Gönderirsiniz..teşekürler...
[email protected] adresine gonderebilirmisiniz yuklu miktarda dvd almayı düsünüyorum
teşekkür ederim referansınız içinsaolsun cok ilgili bir satıcı siparişlerimi en kısa zamanda gönderdi aslında ben böyle internetten şatışlardan çok çekiniyordum fakat arkadaş gerçekten yaptığı işin hakkını veriyor cdler özenle hazırlanıp ayrı ayrı zarf içinde geliyor e mailden aklıma takılan birşey olduğu zamanda sorduğumda hemen cevap veriyor.Bir problem olduğu zamanda saolsun hemen yardımcı olmaya çalışıyor.Dvd veya Cd alcak arkadaşlara tavsiyem hiç gözleri arkada kalmasın çok güvenli ve hızlı bir satıcı....
liste gönderilmiştirözellikle kpss eğitim seti olmak üzere diğer ürünler ile ilgili e mail yollaranız sevinirim. [email protected]