Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sadece sakin ol ve kararı bekle.. vercenmi vermicenmi demekle olmuyo malesef... donanımda iyisin ama bu forumun bi parçası olarak iyi olmaya bak lütfen..
4. sayfaya kadar mesaj sayında tesekkurunde hıc onemlı degıldı (enazından degerlendırırken onları hesaba katmayı dusunmemıstım) yaptıkların o bolumde gelecege donuk cok guzel seyler yapıcagına ve cogu kısıye yardımın dokunacıgına işaretti... Ancak 5 ıncı sayfada herkesın bıraz sabret yonetım cevabını verıcektır demesıne ragmen ısrarla cvp beklemen sabırsız,ısrarcı yorumlarındanda biraz elestırılerı cok fazla sındıremeyen bir yapın oldugunu hissettirdi bana. Burda yöneticiler sadece mod atamak yada modluk almak ıle ugrasmıyolar forumun gorunen yuzu kadar gorunmeyen yuzundede cok fazla yogunluk yasanıyor ve bu talepler degerlendırılırken acele ve yanlıs kararlar vermek yerıne beklemeyı ve ııce degerlendırmeyı daha uygun buluyoruz. Donanım bolumunun yonetıcısı artık bolume pek katkı saglayamıyor bu bır gercek ve 4. sayfaya kadarkı tavrını goz onune aldıgımda o bolumde senı gormek sevınıdırıcektı benı.. ama dedıgım gıbı suan beklemek sanırım en mantıklısı eger ılerde hala ıstersen o bolumde yonetıcılıgı tekrar degerlendırılıcektır isteğin...