Doktor Girmez

hey güzelmiş yaa bizede ble hostesler lzm :D:D

abi yaaa akşamakşam gülesim yoktu yaaaaaaaaaa

ben şöle biliyordum ama güzel fıkra teşekkürler:D

Erzurumlu ziya emice uçakla istanbula gidecektir. Uçağa biner. pilot kokpitten açıklama yapar şuanda 7000 fit yükseklikte uçmaktayız yaklaşık varış saatimiz v.s konusur sonra mikrofonu açık unutarak geriye doğru esner " ohh der önce uçağı otomatik plota alayım son giidip bi zıçayım sonrada hostesi ....yim" der.
Bu konusmaları duyan hostes içeriden hızla kokpite doğru koşmaya başlar erzurumlu ziya emmini yanında geçerken ayağı takılır düşer. Ziya emmi yavaşça kızın kulağına eğilerek" ECELE ETME GIZIM DAHA ZIÇACAK" der...

abla ve cocuk (harika)

cocugun biri birgun anne sex ne demek diye sorar anne oglum evde kal aksam ablanın sevgilisi gelince ne demek oldugunu ogrenirsin der cocuk tamam der aksam olur cocuk yarın annesinin yanına gider annesi ne oldu oglum der cocuk ablamla adam opustu sonra ablam herhalde terledi ustunu cıkardı adamda cıkardı sonra bir yılan cıktı ablam onu ısırarak oldurmeye calıstı ama olduremedi sonra oturarak oldurdu anne :nerden biliyorsun abLamın sevgilisi yılanın derisini koparıp tuvalete attı (prezervatif) :saskin:clap

canim.net

akıllı kız(kopma garanti)

Birgün ayşe ve ali oyun oynuyorlarmış (ayşe 13 , ali 12 yaşında). Ali demişki ayşe sen benden büyüksün ağaca çıkıp şu elmayı alır mısın benim için?
-anneme sormam lazım..demiş
neyse ayşe gitmiş annesine anne ali bana böyle böyle dedi demiş annesi..
-hayır kızım sakın çıkma ali senin kilotunu görmek için öyle söylüyor. demiş..
biraz zaman geçtikten sonra..
ayşe eve gelir..
anne:kızım ağaca çıkmadın değil mi? demiş..
ayşeden ilginç cevap...
-sen merak etme annecim ağaca çıkdım hemde ali kilodumu göemedi..
anne:
-nasıl oldu peki kızım??
kız:
-çok basit annecim kilotumu çıkartıp öyle çıktım ağaca :)):saskin:saskin:eek:ha
anne:
-neeeeeeeeeee!!!!!!!:clap

kaynak:canim.net

anlayabileceğinin en iyisini anlamış tebrikler gerçekten:D

züper ayşe bizim buraya gelsene

Çokda zekımıs ayşeye bak walla :) ehueh guzelmıs

helal valla bizim ayşeye güzel yöntem geliştirmiş :D

Geri