Doktor Girmez

Eline saglık güldük biraz:D:D

bikaç hata var;

Orjinali bu ama eline sağlık...

6396660_087774531196853263_m.jpg

Ayseye bak sen hele yarıldım valla:D

(+18) Güzel bir fıkra

Bir gün Temel, bir Alman, bir İngiliz uçağa binmişler. Uçuş sırasında Almanya' nın üzerinde geçiyorlarmış. Alman başlamış bağırmaya "Beni burda bırakın, ölmek istiyorum. Atlayacağım uçaktan, indirin beni" diye. Sormuşlar "noldu? Niye atlamak istiyorsun?" Alman demiş" Benim annem burda orospuluk yapmıştı, burda ölmek istiyorum" Neyse Almanı sakinleştirmişler. Bu sefer İngiltere' nin üzerinden geçiyorlarmış. İngiliz başlamış bağırmaya "Beni bırakın burda ölmek istiyorum, Atlaycağım uçaktan" İngilize sormuşlar "noldu? seninn neyin var?" diye. İngiliz demiş; "Benim annem burda orospuluk yapmıştı, burda ölmek istiyorum." İngilizle konuşmuşlar, sakinleştirmişler. Uçmaya devam etmişler. Türkiye' nin üzerinden geçiyorlarmış. Temel başlamış bağırmaya "Bırakın beni burda ölmek istiyorum.Atlayacağım uçaktan" diye.Temel' e sormuşlar "Sana noldu? neyin var?" diye. Temel cevap vermiş; "Ben bu kadar orospu çocuğu arasında duramam!!!!!'':saskin:saskin:clap:clap

Başlığı azcık sansürle güzel kardeşim..
Daha iyi olur.

aziz kardesim bi arama yapmadan acma su konular yaw :) ne acele ediyon forum kacmiyo ki farkli seyler paylasalim ki bilgi dagarcigimiz artsin dimi ayni konuyu defalarca actik mi hem database sorunu hemde problem yasiyoruz dimi foruma girmekte zorluk cekiyoruz paylaşımlarımızı aksatmamak lazim dimi
Saygılar

aziz kardesim bi arama yapmadan acma su konular yaw :) ne acele ediyon forum kacmiyo ki farkli seyler paylasalim ki bilgi dagarcigimiz artsin dimi ayni konuyu defalarca actik mi hem database sorunu hemde problem yasiyoruz dimi foruma girmekte zorluk cekiyoruz paylaşımlarımızı aksatmamak lazim dimi
Saygılar

kardeşim ne desen haklısın hackhell'e 2-3 gun giremeyecektim acele ederek konu açtım.özür dilerim.

(+18) ilk gece (+18)

Bir ermeni mahallesinde çok zengin ama yaşı 80 in üstünde bir adam varmış.Aynı mahalledeki çok fakir ama oldukçada güzel bir genç kızla evlenmek istemiş ve para zoruyla muradına ermiş. Ama zifaf gecesi adam ölmüş,bunun üzerine savcı kızı sorguya çekmiş;
- Anlat bakalım kızım ilk gece ne oldu?
- Valla savcı bey üzerime çıktı titremeye başladı,ben sandım geliyoor, meğersem gidooormuşş...:saskin:saskin

kaynak:canim.net

Geri