Doktor Girmez

eywallah babacan senin fıkraların hep komik de kaynak yazmandaki amacı hala anlamadım alıntı de yeter.

Şehvetli köylü karısı

Köylü, karısı ile, yetiştirdiği sebzeleri arabasına yüklemiş satmaya götürüyor... Yola çıkmışlar. Çok geçmeden kadın:
- " Aliiiii.Hele bi yol öpsene beni." Adam, arabayı durdurmuş öpmüş karısını ve tekrar yola devam etmişler. Az sonra kadın :
- Aliiiii.Birde su yanağımdan öp gayri.? Araba yine durmuş, yine öpücük ve yola devam. Derken yine kadın :
-Aliiiiii. Birazda su bacağımı okşasan ya... Adam "Ya sabır" çekerek bir daha durdurmuş arabayı. Bacağını okşamış karısının ve araba tekrar giderken, kadın :
- " Aliiiii. Öteki bacağımı da.", deyince kocası gürlemiş:
-" Kalk len, patlıcanların üzerinden." :clap:clap

kaynak:canim.net

perfect :D

Eueueueueu Koptum Eueueueue

öteki konuları anladıkta fıkradamı verilenler veriliyor o kadar bol fıkra varken hem de :)

banada böyle tarif edeilse bande aynısını yaparım:Dpaylaşım için tşkr.

ahhhh su türkler(dehşet kopacaksınızz)

birgün alman fransız hollandalı iranlı rus we türk bi ucakta gidiolarmıs almanyanın üzernden gecerken alman bizim ülkenin kızları cok güzeldir demş hollandanın üzernden gecerken hollandalı bizim ülkede mimari cok gelişmiştir demş fransanın üzernden gecerken fransız bizm saraplarımız meshuurdur demş iranın üzernden gecerken iranlı bizim ülkede mükemmel halılar yapılır demş rusyanın üzernden gecerken rus bizim KGB ajanlarım wardır dünyada olup biteni ilk önce biz ögrenirz demş türkiyenin üzernden gecerkende türk ne söliceni bulamamış we biz almanın kızını alır hollandalının ewine götürür fransızın sarabından icirir iranlının halısına yatırır we orda bi güzel yaparız demş.rusada dönmüş we KGBninde ruhu duymaz demş...:clap:clap:clap:clap:clap

kaynak:canim.net

Geri