Denizlispor 1-2 BEŞİKTAŞ [Turkcell Süper Lig 34. Hafta][Tek Başlık]

Denızlı ıyı para almıs mac ıcın :hhmanD Adamlar sanki şampıyon olacaktı
Tebrıkler Teşvikçi Denizli :hhmanD

İnadına ŞAMPİYONUZZZ ULANN....

Beşiktaşı tebrik eden diğer takım taraftarlarına teşekkür ediyorum..

şampiyon beşiktaş,tebrik ederiz..
diğer takım taraftarLarının şampiyonu aLkışLaması ve şampiyon takımın taraftarının da usturupLu sevinmesi diLeğiyLe..

ŞampiyonLuğunuzu KutLarım...

Ama Seneye Bizim ALmamız DiLekLerimLe ELbette =)

Sezon ßaşında Demiştim Şampiyon oLacaqımızı.. Hatta 1 Tane Spor Mod'u ßeşiktaş Şampiyon oLursa ßikini Giyer Hatta ÇıpLak Gezerim Demişti..!!! Hadi ßekLiyoruz Giysin ßikisini.. (=

MozoLe Miяach;4349833' Alıntı:
Sezon ßaşında Demiştim Şampiyon oLacaqımızı.. Hatta 1 Tane Spor Mod'u ßeşiktaş Şampiyon oLursa ßikini Giyer Hatta ÇıpLak Gezerim Demişti..!!! Hadi ßekLiyoruz Giysin ßikisini.. (=

:hhmanD :hhmanD Beklemedeyım

MozoLe Miяach;4349833' Alıntı:

Kimmiş bu Ahmet Çakar 2 çıksın meydana :durdurun

onun gibi kıvırmasın :)
2zzm96t.jpg

2cxaqsj.gif

Azıcık DeLikanLıysa Zaten Kendısı Çıkar SöyLer.. (=

Ama Yok ßen Kıvırcam SöyLemicem Derse Kendı ßıLır.. ßiz aLıştık MıLLetın Dansöz Gißi Kıvırmasına :hhmanD

Tebrik ederiz beşiktaş'ı =)
YanLız iddaya girdiğim şahıs Bana Bordoyu yenerseniz bende ... biLmem ne yaparım demişti msn Logu faLan koyarsa onuda yazsın.Biz Bordoyu yenip eLedik ama forumda kaLkıp yazmadık.Yazmamda zaten şaka arkadaşLar arasında yapıLır ordada kaLır.
Neyse daLga geçmek güzeLdir buyrun geçin =) Ben demiştim..Dediğim gibi Log koyarsa Bordo maçına yaptığı yorumun Logunuda koysun..(Sanırım o kısmı hatırLamıyor).
Neyse yeniden tebrik ederiz =)HayırLı oLsun kutLu oLsun.

Aha çıktı meydana :) Walla kim ne söz verdiyse yapsın kamuoyunu ümitlendirip kıvırmayın :) Söz ağızdan bi kere çıkar yani.

Haklı bir Şampiyonluk, Tebrikler Beşiktaş...

Geri