Denizlispor 1-2 BEŞİKTAŞ [Turkcell Süper Lig 34. Hafta][Tek Başlık]

Sampiyon BESİKTAS....

besiktas7.jpg

İlk Önce Beşiktaşlı(Diğerleri hariç) Kardeşlerimin ŞampiyonLuklarını kutlarım.. Ve Şunuda demeden geçemeyeceğim Fenerbahçe`yede sonsuz teşekkür ederim. Adamlar bizi şampiyon etmek için ilk Bjk yi yıktı Ardından Trabzon`u .. Helal oLsun ßöyle takıma daha birşey demiyorum ..
Bizde 2.liğimizi bu başarımızı kutlayalım artık..
Herkez İçin HayırLısı OLsun

bizi tebrik eden arkadasları bende tebrik ediyorumm.
kimi insanlar var adamlar cekemiyolar hemen yok 8 tane yediniz yok kac sampiyonlugunuz varmıs falan.
yigidi oldur hakkını ver arkadas.

bir fenerli olarak bjk yi kutluyorum hayırlı olsun ts ye teşekkür ederiz bizi bir ön elemeden kurtardılar gs ye üzüldüm avrupada olamamalarına

χ∂αηтє23χ;4345148' Alıntı:
dayı ağzımdan aldın lafı =)

bundan sonraki şampiyonlukları 2019 da :D

O zamana kadar ABD Irakdan çıkar heralde:D

Beşiktaşın şampiyonluğunu tebrik ederim.Tabi bazı Beşiktaşlı arkadaşlarınkini.İnşallah Şampiyonlar Ligindede iyi bi şekildede temsil edersiniz.:goz:

Konuyu saptırıp baltalamayın Lütfen..ban yiyiyosunuz akıllanmıyosunuz yine kışkırtıcı mesajlar atıyosunuz..taraftar dediğin saygı duyar diğer takımların yaptığı başarıyada..Bjk'li değilim ama sizin bu attığınız postlar kişiliğinizi yansıtıyo..!!

Konuyu saptırıp baltalamayın Lütfen..ban yiyiyosunuz akıllanmıyosunuz yine kışkırtıcı mesajlar atıyosunuz..taraftar dediğin saygı duyar diğer takımların yaptığı başarıyada..Bjk'li değilim ama sizin bu attığınız postlar kişiliğinizi yansıtıyo..!!

:clap:clap:clap

Burası Beşiktaş Alayına Gider

BJK Ligin başından beri oynadı, maçlara da ruhunu koydu sonuna kadar böyle oynayıp şampiyon oldu. Ben bir Galatasaraylıyım ve yürekten tebrik ediyorum, helal olsun ve her takımın taraftarının da böyle davranmasını diliyorum...

Fenerbahçeli arkadaşlar ortamı germeyin:DŞey olmuş şeyin davası olmaz tebrik edin.Dağa eğleneceğimiz çok zamanlar olacak:D:D:D

Bu tarih hala Türkiye Kupasını göremeyecekleri tarih olacak.

Burası mide rahatsızlıklarının tedavi edildiği yer değil.

Yani herkez şampiyonluğu kutluyo sen daha ordamısın.

Ben Burda görevliyim.bana bol bol

Burası BEŞİKTAŞ alayına gider demek düştü

Tartişmanin anlami yok arkadaslar niye buyutuyorsunuz olaylari bukadar.

fenerbahceli olarak beşiktasi tebrik ederim

salto, "dikine bir şekilde dönerek atlamak" kıvırmak ayrı bi olay, anladın sen onu

Parmak KaLdırsın, Parmak KaLdırsın ÇİFTE KUPA GörenLer Parmak KaLdırsın!!!

HeLaL oLsun Beşiktaş'ıma Yöneticisinden FutboLcusuna...

Şam-Pi-Yon Be-Şik-Taş uLan!

Geri