Denizlispor 1-2 BEŞİKTAŞ [Turkcell Süper Lig 34. Hafta][Tek Başlık]

Bakın arkadaşlar bizim mozaLe ve saz arkadaşları ve başta Leke olmak üzere aramızda tartışmalar atışmalar olmuş olabilir .. Onların yaptığı saygısızlık ayrı benimkisi ayrı .. O yüzden Beşiktaş hakketen fırsatı iyi değerlendirdi ve Şampiyon oldu .. Nasıl Fırsatı değerlendirdi ? Şöyle ki ; Sivasspor ; GaziAntep , İstanbul B. B. , Ankaraspor takımlarına yenildikten sonra Beşiktaş o arada 1 yenilgi alıp liderlik koltuğuna oturdu.

Şunu Belirteyim İlk Önce ;

Beşiktaş ve Beşiktaş Taraftarlarını Gerçekten Kutlamak Lazım ..

Taraftarıyla, Şanıyla Ellerinden Geleni Yaptılar ..

Haklarını Yememek Lazım..

Ama Şunuda unutmayalım ki ;

Bir Anadolu takımı Şampiyonlar Liginde Türkiyemizi destekliyor olacak ..

Hep beraber bu çoşkuyu Beşiktaş Ve Sivasspor olarak gerçekleştirelim ..

Ve Futbolumuz Daha Güzel Konumlara Gelsin...

Saygılar...

Bakın arkadaşlar bizim mozaLe ve saz arkadaşları ve başta Leke olmak üzere aramızda tartışmalar atışmalar olmuş olabilir .. Onların yaptığı saygısızlık ayrı benimkisi ayrı .. O yüzden Beşiktaş hakketen fırsatı iyi değerlendirdi ve Şampiyon oldu .. Nasıl Fırsatı değerlendirdi ? Şöyle ki ; Sivasspor ; GaziAntep , İstanbul B. B. , Ankaraspor takımlarına yenildikten sonra Beşiktaş o arada 1 yenilgi alıp liderlik koltuğuna oturdu.

Şunu Belirteyim İlk Önce ;

Beşiktaş ve Beşiktaş Taraftarlarını Gerçekten Kutlamak Lazım ..

Taraftarıyla, Şanıyla Ellerinden Geleni Yaptılar ..

Haklarını Yememek Lazım..

Ama Şunuda unutmayalım ki ;

Bir Anadolu takımı Şampiyonlar Liginde Türkiyemizi destekliyor olacak ..

Hep beraber bu çoşkuyu Beşiktaş Ve Sivasspor olarak gerçekleştirelim ..

Ve Futbolumuz Daha Güzel Konumlara Gelsin...

Saygılar...

gecenin en güzel yorumu .....

tüm beşiktaşlı arkadaşLarıma hayırLı oLsun

sonunda çifte kupayLa sezonu tamamladık

bu arada SivasLı & Fenerbahçeli & GaLatasarayLılarıda Konumuzu bozmadıkları için teşekkür ederim

güzel bi sezon oLdu sivasspora şampiyonlar liginde fenerbahçe galatasaray ve trabzonada avrupa Liginde başarıLar dilerim

bu arada arkadaşlar yyildiray la uğraşmayın bırakın yazsın şimdi modlar gelince ban yer olur biter cevap vermeyin değmez :goz:

tüm beşiktaşlı arkadaşLarıma hayırLı oLsun

sonunda çifte kupayLa sezonu tamamladık

bu arada SivasLı & Fenerbahçeli & GaLatasarayLılarıda Konumuzu bozmadıkları için teşekkür ederim

güzel bi sezon oLdu sivasspora şampiyonlar liginde fenerbahçe galatasaray ve trabzonada avrupa Liginde başarıLar dilerim

bu arada arkadaşlar yyildiray la uğraşmayın bırakın yazsın şimdi modlar gelince ban yer olur biter cevap vermeyin değmez :goz:

adam ban yedi bile :D

ne zaman görsem üstü çizili =)

görüyorsunuz arkadaşLar HacKHeLL böyLe daha güzeL

boşuna tartışmanın aLemi yok :)

heraLde yaa babaLar gibi şampiyon beşiktaş başka söze ne gerek var bidaki sene bakıcaz yine bi takım olcak

oh be yıldıray gitmiş :D şampiyonluğumuz hepimize hayırlı olsun. sivaslı arkadaş yorumun için de teşekkrü ederim. emin ol ki ben kendi adıma sivası destekledim ilerde de desteklerim.. biz de anadolu çocuğuyuz.. sonuç olarak avrupa platformunda boy gösterecek.. ben türkiye liginde de zaten biz olamassak sivas olsun diyordum ama bi kaç neden yüzünden nötr kalmayı tercih ettim..

Tebrikler, Tebrikler, Tebrikler...
Tüm
12-7.gif
LILARI kutlarım :victory

vqqeqb.jpg

Şampiyonluğumuzu centilmence kutlayan tüm arkadaşlara.
Beşiktaşlılar olarak.Teşekkürü bir borç biliriz.

2a4oime.jpg

ANLADINIZ SİZ ONU
:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

dr.mud hoşgeldin kardeşim bu arada mesajın süperdi .D .. ben de başarımızı güzel bi dille kutlayan arkadaşlara candan teşekkür ederim

Eywallah kardeşim Dün bir ilki daha gerçekleştirdik erkek semtinde Şampiyonluk nasıl kutlanır onu gösterdik Türkiyeye (Az bişey trafik kilitlendi ama olsun) :)

Gereksiz msjLar siLindi gerekLi arkadasın nickine cizik atıLmıs zaten!!
Nickinize cizik atıLmasını istemiyorsanız.Sacma Sapan PostLar atmayın!!
Ne fb Ne gs bu sezon top oynadı adamLar haketti!!

Tebrik etmeyi biLin!!!

TebrikLer Beşiktaş!!!

Geri