Denizli'den Pis Kokular Geliyor!

yi6it

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
17099732lx3.gif

Süper Lig’in son haftasında Lig’in belki de en önemli maçlarından biri olan Denizlispor-Beşiktaş maçı hakkında çirkin duyumlar geliyor. Lig’de kalmayı garantileyen Denizlispor’un Beşiktaş karşılaşmasına hazırlanmadığı ve bu maçın fair-play çerçevesinde geçmeyeceği yönünde kuvvetli duyumlar aldık. Denizlispor-Beşiktaş maçının gayri ciddi bir ortamda oynanacağı duyumları Süper Lig’e gölge düşüreceğini ve Beşiktaş camiasının da bu gibi bir karşılaşma sonucunda alınacak Şampiyonluğu hazmetmeyeceğine inanıyoruz.

Denizlispor camiasının üzerine düşen görev ve sorumluluk daha da artmıştır. Denizlispor Türk futbolunun kaderi ile oynamamalı ve üzerine düşen sorumluluğun gereğini yapmalıdır. Denizlispor Türk Futbol tarihinin beklide en önemli maçına çıkacak ve bu maçın sonucunda Türk futbolunun kaderi değişebilir.

Çantacılar Yeniden Denizli’de mi?

Geçtiğimiz yıllarda Denizlispor başkanı Ali İpek kümeden düşmeleri halinde çantacılar diye adlandırdığı kişileri açıklayacağını belirtmişti. Şimdi soruyoruz Denizli’de yeniden çantacılar iş başında mı? Denizlispor-Beşiktaş maçının sonucu ne olursa olsun bizim dileğimiz temiz bir karşılaşma olması ve yıl boyu verilen emeklerin haksızca harcanmamasıdır.

Takipçisi Olacağız

Dünyanın dört bir tarafında yaşayan milyonlarca Sivaslı için Sivasspor gönüllerin şampiyonudur. Bütün olumsuz şartlara rağmen Başkanından, teknik direktörüne, futbolcusundan, taraftarına kadar Sivasspor camiası zoru başarmış ve Anadolu kulüplerine örnek olmuştur. Verilen bunca emek, çekilen bunca çilenin son hafta Denizlispor tarafından hiç edilmesine göz yummayacağız. Her platformda Denizlispor-Beşiktaş maçının takipçisi olacağımızı duyuruyoruz.

Sivasspor camiası olarak bizim isteğimiz temiz bir maç olması, ligin son haftasında her iki takımında adaletlice oynayarak iyi olanın kazanmasıdır.

SivasSpor.Com​

bizim şampiyonluğumuz a.gücü macında belliydi gs macında pekiştirdik ....

Kaynak = SivasSpor.Com

Yihahahahah, Muhahahahaha , Zuahahahahahahah :hhmanD

:hhmanD :hhmanD :hhmanD

Offffffffffffffffffffff Yok ßöLe ßişeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :hhmanD

bu haberi yazmana gerek yok kardeş zaten denizli nin maçı beşiktaşa vereceğini bi tek sen değil cümle alem biliyor. Denizlispor çıkıcak oynuyomuş gibi yapıp maçı beşiktaşa satıcak bu kadar basit. şimdi bunun aksini söyleyen çok olur ama gerçek bu

varmı beşiktaşlı başka :D

sivas şampiyonluğu haketmeyen yegane takımlardan 1isidir bi kere taraftarda ruh yok yaa sizin yerinize eskişehirspor olsa taraftarlar ortalığı kasıp kavurur bu kadar diyorum...

ßu LafLarını Yedırcez Size Emin oL...!!!

sivas şampiyonluğu haketmeyen yegane takımlardan 1isidir bi kere taraftarda ruh yok yaa sizin yerinize eskişehirspor olsa taraftarlar ortalığı kasıp kavurur bu kadar diyorum...

Ben size demiyormuyum arkadaşım Bir Bursaspor , Bir Denizlispor Bir Hacettepe Spor Bi Kocaeli Spor Bir ESKİŞEHİR SPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA Mücadele versin ! Vermesin mi diyoruz ? Sivasspor`un buralara gelmesi bile mucize bee halen kafanız basmıyor yada algılamak istemiyorsunuz .. Biz 2. Ligdeyken Süper Lig e nasıl çıkacağımızın hedeflerini yapıyorduk ...

SİZE HERŞEY BASİT GELİYOR ...

BENDE TUTARIM 3 BÜYÜK TAKIMLARDAN BİRİSİNİ !

BENDE TUTMAK İSTERİM AMA YAKIŞIR MI ?

BEn SİVASSPOR`U 2.Lig B KATEGORİSİNDEN BERİDİR TUTUYORUM ...

AMA BEN SZİN AMACINIZIDA ANLIYORUM TUTMUŞSUNUZ BEŞİKTAŞI Oh NE ALA

ÖnemLi OLan HAZIRA KONMAK DEĞİLDİR BİRŞEYLER YARATABİLMEKTİR ..

BEŞİKTAŞ`A BENİM SAYGIM VAR .. AMA SAYGIDA KUSUR EDEN SİZLERSİNİZ ..

yapmayın ya sanki siz şampiyonluğu hakettiniz. sivasspor beşiktaştan daha çok haketti şampiyonluğu ama her zaman hakeden şampiyon olamıyo tabi

Kedi Ulaşamadığı Ciğere Murdar Der...

merak etme denizli beşiktaşı yenerse mutlaka ama mutlaka galatasaray da sivası yener hakem ile vs. yine bjk şampiyon olur

şampiyon olacaz nasipse

sivasspor.com :D bene hakim amca bu haberden sonra bu siteye erişimi engellemeli.. şu sivaslı kullanıcı adlı arkadaş neden banlandı çok üzüldüm şimdi bak.. hak etmek muhabbeti döndüren sayın arkadaşlar diğer şampiyonlukları iyi bi gözden geçirin acaba her sene hak eden mi olmuş ? her sene alın teri ile mi yoksa masabaşı çakallıklarla mı kaldırılmış o şampiyonluk kupası.. ama sivas iyi işler çıkardı yiğideyi öldür ama hakkını ver demişler..

ne yani bu ligde 18 tane takım var bu 4 tanesinden başkasının neden şampiyon olacağına inanamıyorsunuz ?? arkadaşın dediği gibi büyük olanı herkes tutar herkes destekler önemli olan yeni yeni birşeyler yapmaya başlamış bir takımın yanında olabilmek. mucize dediğiniz 2 maç 3 maç olur 2 yıl üst üste birşeyler yapılıyorsa yapılmaya çalışılıyorsa demekki ilerleme var demektir. ve büyük takımlar genelliklede siz beşiktaşlılar büyük başarılarınız olduğu kadar büyük hezimetlerinizde var ilk önce sizler bunları kabullenmesini öğrenin. biz sivas olarak zaten elimizden geleni yapıyoruz.

Geri