Denizli'den Pis Kokular Geliyor!

Gereksiz tartışmaLara nereye kadar devam edicekseniz anLamıyorum..Bir transfer başLığını biLe potansiyeL tartışma ortamı oLarak görücek duruma geLdiniz neredeyse.
Devam ediLirse ceza aLıcaksınız

bence sivassporun bu günlere gelmesine saygı duymalıyız.

Arkadaş saygı duymayan olduğunu zannetmiyorum sonucta ortada harcanan emekler vardır.Ama rakibin de emeğine saygı duymak lazım her mac sonrası mazlumu oynuyolar. Denizli bizi yenip GS sivası yense bu sefer ne diyecekler merak ediyorum.(sivassporun başkanı bugun son haftaya girilirken Anadolu dayanışması olmamasından bahsediyor????

İftira kokusu alıyorum Yukarda Allah var.

hep öle derler saten...ispat yoktur hiçbir zaman....hep pis kokudan bahsederler......

Denizli barda gönlü hovarda!

Süper Lig´de kalmayı garantileyen Denizlisporlu futbolcular, Beşiktaş maçına 48 saat kala Keops Bar´da toplanıp, vur patlasın, çal oynasın eğlendiler.

Tüm Türkiye nefesini tutmuş ligde kimin şampiyon olup kimin küme düşeceğini merakla beklerken Denizlisporlu futbolcular Denizli’deki Keops Bar’da dün gönüllerince eğlendi. Beşiktaş maçına 48 saat kala Denizlisporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular eşleriyle birlikte gittikleri barda gece 23:30 sularına kadar vur patlasın çal oynasın dans edip moral bulmaya çalıştı. Teknik direktör Mesut Bakkkal’ın son günlerde üzerlerinde çok fazla kamuoyu baskısı oluştuğu gerekçesiyle böyle bir moral gecesi tespit ettiği ifade edildi. Eğlencenin ardından Denizlisporlu futbolcular evlerine geçerken Yeşil-Siyahlı ekibin bugün kampa gireceği bildirildi.

Bakkal’dan açıklama
Kamuoyunda ligde kalmayı garantiledikleri için maça asılmayacakları şeklinde bir hava oluştuğuna değinen Denizlispor Taknik Direktörü Mesut Bakkal ise, “Hocalığını yaptığım kulüpler, hep galibiyet için oynar. Yarın da öyle olacak. Kimse merak etmesin”?diye konuştu.

bravo valla

Bakkal’dan açıklama
Denizlispor Taknik Direktörü Mesut Bakkal ise, “Hocalığını yaptığım kulüpler, hep galibiyet için oynar. Yarın da öyle olacak. Kimse merak etmesin”?diye konuştu.

bravo valla

Gerçek hoca işte inşallah Denizli kazanır.. DENİZLİSPOR`a Başarılar..

OO SivasLı Kardeşim.Bir Görünüp Bir KaybOluyosun.HoşgeLdin=)

ya inanmayın adam tabi ki öyle dicek. Yok biz iyi takım değiliz bjk bizi yenecek diyemez ya. Ama yarın onlar kazanmaya değil öylesine vakit geçirmeye çıkacak sahaya elbette ki kazanan Bjk olacak

ey sivas sanki gs yenmişsinde denizliyi düşünüyon sen futboluna bak oynamana bak başka şeylerle uğraşma eger şampiyonluk hakkınsa gelir seni bulur kimse engelleyemez sen türk futboluna bir tugla koydun koymaya devam et elbet sende kazanacaksın

oturmusunuz konusuonuz denızlı macı satıcakmıs .... fener macındada yıllar once ole dıodu mıllet noldu sonuc adamlar ellerı bos gıttı .. siz kendı uzerınıze dusenı yaptınızda ısınız denızlıye mı kaldı adam gıbı oynayıp macları alsaydınızda denızlının kazanmasına baglı olmasaydı sampıyonlugunuz... bakalım gs macında sız napcaksınız neyse ben gecıorum bırazdan stada ; )

Hadi arkadaslar bırakın bu şike mike ayaklarını önce bi macımıza çıkalım hele bi şampiyon olalım ondan sonra tartışırız yakışmıyor böyle sivaslı arkadaşlara

Siz sivaslılar ; "siz mi şampiyon olmak istersiniz yoksa denizlisporun sizi şampiyon yapmasını mı? ...

boşa yapılan yorumlar .. akşam izleyin görün derim... Denizli yenilse bile çatır çatır topunu oynayacak kardeşim... Yenilecek demiyorum size.. hatta zor yenilir BJK'ye.. BJK bence beraberliğe oynasın bu maçta..

Bunlar GS yenip şampiyon olamazlarsa faturayı Denizli ye kesicekler daha önceki maclara bakmadan :)

Geri