Denizli'den Pis Kokular Geliyor!

Sivasspor yaptığı mücadele ile herkesin taktirini kazandı,bırakın altı yılda bir şampiyon olan Beşiktaş'ı böyle rezil bi sezonda 34.hafta sonunda şampiyonluğu ilan edeceği için tebrik edelim:goz:

"it ürür kervan yürür" diye süper ötesi bi atasözümüz var. Sivas her önemli maç öncesi böyle çirkeflikler yapıyor. Sivas benim memleketim ama utanıyorum yemin ederim. Bu konuya yorum yazan fb li gs li arakadaşlara da bi çift lafım var. Eğer bu sezon Beşiktaş değil de Gs ya da Fb şampiyonluğa yakın olsaydı Çok sevdiğiniz gurur duyduğunuz Sivas aynı şeyi size de yapacaktı. Bırakın da şimdi Sonuna kadar hakettiğimiz şampiyonluğumuzu kutlayalım.

Sivas sanki Gs'yi yenecek .
Gs'nin UEFA'ya Banko katılması için kendi göbeğini kendi kesmesi lazım en az 1 Puan almalılar .
Bırakın böyle boş başlıklar açmayı .
Sonra konum kapandı diye ağlıyorsunuz .

Hea BJK neden son haftaya kadar Şampiyonluğunu ilan etmedi Diyenlerede :
Denizli BJK'yi devraldığında Şampiyonluk adayı bile değildi BJK hatırlatmak isterim .
Fener ve Gs kötü bunu kimse inkar edemez ama BJK'de bir o kadar Kötüyken Şampiyonluk Turu atmaya en yakın takım .
:goz:

Seneye daha güçlü bir BJK - TS - GS - FB olur ligte lig kalitesi artar .
Sivas seneye kötü bir sezon geçirebilir .
Hem Şampiyonlar Ligi ( katılabilirlerse yada ) UEFA hemde Lig'i idare edemez Sivas .
O yeteneğe sahip değilleri .
Gol atamıyorlar Deplasmanda .
Yarın önlerine bir AJAX - PSG gibi takımlar gelirse 3-5 yiyip gelirler .
:goz:

Habere Değinmeye gerek yok Sivaslı bildik tavrını sergilemiş .
Sadece
:D

Sivas Şampiyon OLamadı Diye Her Yere SaLdırıyor Yazık...

AkLınca DenizLi'yi Gaza Getirip Yenmesini SağLayacakLar...

Hadi Bunu BaşardıLar DiyeLim...

Siz Onu Bunu Bırakında Kendinize Bakın GaLatasaray'ı Sami Yen'de Yenecek Gücünüz Var Mı???

Önce Bunu SorguLayın Bunu Başarın Sonra Düşünün DenizLi'dir Beşiktaş'tır...

Bırakın Bu İşLeri Yha ALLah Aşkına Komik OLuyorsunuz...

Fener ve Gs kötü bunu kimse inkar edemez [/B]

Zaten bu sezonun böyle olmasının tek sebebide bu.Şampiyon olacak takım 33. haftada bile şampiyonluğunu ilan etmeyip ilk 6 takımdan galibiyet çıkartamamışsa oturup düşünmek gerek.Bunun cevabınıda şampiyonlar liginde alacağı sonuçlardan göreceğiz zaten.

arkadaşLar birbirimizin üzerine çamur atmaktan vazgeçermiyiz,kim şampiyon oLacaksa oLacak..
buna bu hafta sonu denizLi'yLe gs karar vermeyecek..
sivas gs'yi nasıL ağırLadıysa(b.uygun çok ii ağırLadıkLarını söyLüyor ama...) biz de onLarı öyLe ağırLarız..

sanki gs yle maçı oynamışlar yenmişler 5 tane atmışlar daa beşiktaşımın maçına kalmışlar. bu milleti anlamak harbi zor yaaa

Sivas Samiyenden 3 puanı aLıp direk hanesine yazmış gibi açıkLamLar yapıyor( onLarı hafta sonu bekLeyen süprizden habersizce ..)
Beşiktaş DenizLiyi Yener Şampiyonda oLur ! ;)Şu dakikadan sonra kimse süpriz bekLemesin..
Fenerbahçe ve gaLatasaray'ın bu kadar kötü oLduğu bir senede Beşiktaş'ın bu çıkışı ve başarısıda normaL(Bkz bir benzeri: 2009-2010 sezonu HoLLanda Ligi)
Sanırım Bu sefer hakeden çaLışan çabaLayan takım aLıcak Ligi =)
Beşiktaş'ın şampiyonLuğu hayırLı oLsun.

ѕσηυη¢υ;4337976' Alıntı:
Sivasspor yaptığı mücadele ile herkesin taktirini kazandı,bırakın altı yılda bir şampiyon olan Beşiktaş'ı böyle rezil bi sezonda 34.hafta sonunda şampiyonluğu ilan edeceği için tebrik edelim:goz:

Zaten bu sezonun böyle olmasının tek sebebide bu.Şampiyon olacak takım 33. haftada bile şampiyonluğunu ilan etmeyip ilk 6 takımdan galibiyet çıkartamamışsa oturup düşünmek gerek.Bunun cevabınıda şampiyonlar liginde alacağı sonuçlardan göreceğiz zaten.

Beşiktaş Denizliyi Yenerse Şampiyon Olacakmı Olacak Ha 34. Haftada İlan Etmiş Ha 28.Haftada
Sonuç Olarak Bişey Değişecekmi Madem Beşiktaşı Beğenmiyorsunuz Kendiniz Adam Gibi Oynasaydınızda Şampiyon Olsaydınız
Nie Olamadınız Kuyruk Acınızdan Nereye Saldıracagınızı Bilmiyorsunuz..
Ligde 2 Kere Yendiniz Bir İşe Yaradımı Biz Sizi 1 Kere Yendik Ordada Kupayı Aldık Acıyorum Size Gerçekten..
Tamam Acınız Büyük Anlıyorum Sizi Ama Kaç Hafta Önce Oynanmış Bitmiş Bir Maç Gördügüm Kadarıyla Halen Etkileri Sürüyor :hhmanD:hhmanD:hhmanD

Ben size demiyormuyum arkadaşım Bir Bursaspor , Bir Denizlispor Bir Hacettepe Spor Bi Kocaeli Spor Bir ESKİŞEHİR SPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA Mücadele versin ! Vermesin mi diyoruz ? Sivasspor`un buralara gelmesi bile mucize bee halen kafanız basmıyor yada algılamak istemiyorsunuz .. Biz 2. Ligdeyken Süper Lig e nasıl çıkacağımızın hedeflerini yapıyorduk ...

SİZE HERŞEY BASİT GELİYOR ...

BENDE TUTARIM 3 BÜYÜK TAKIMLARDAN BİRİSİNİ !

BENDE TUTMAK İSTERİM AMA YAKIŞIR MI ?

BEn SİVASSPOR`U 2.Lig B KATEGORİSİNDEN BERİDİR TUTUYORUM ...

AMA BEN SZİN AMACINIZIDA ANLIYORUM TUTMUŞSUNUZ BEŞİKTAŞI Oh NE ALA

ÖnemLi OLan HAZIRA KONMAK DEĞİLDİR BİRŞEYLER YARATABİLMEKTİR ..

BEŞİKTAŞ`A BENİM SAYGIM VAR .. AMA SAYGIDA KUSUR EDEN SİZLERSİNİZ ..

Ben senin Sivasspor'u Benim TS yi yürekten desteklediğim gibi desteklediğine inanmıyorum.Sen GS li veya FB li olmalısın bence... Unutmadan söyleyeyim 2.olanlar hiç bir zaman hatırlanıp ön plana çıkmazlar.Ayrıca bu kadar büyük konuşmana da gerek yok!! Seneye ligde kümeye oynarsanız acırım halinize :goz:

Sivas'ın Acısı Taze Tabi BöyLe HaberLer NormaL.

Cumartesi Gecesi Yaranıza Tuz Serpicez =)

eleman da öle bi sölemiş ki sanki fenere yatan sivas diil swh

Buraya kadar gitti bundan sonrada olmasın lütfen.

Geçen senlerde Denizli duruşunu nasıl sergilediyse,bu maçtada dik duruşunu sergilemek zorundadır,maçın sonunda umarım niye böyle şöyle oldu denmez.Bu sene gerçekten iyi gitti lig ve böylede sonuçlanır inşallh..

BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOGULUR OKADAR ULEN:d:d

Hangi takım ve taraftarları için EZİK ifadesini kullananları banlayacağım bilginize.
Mesajında EZİK ifadesini kullanan üyelerin mesajlarını editlemesini bekliyorum
Aksi takdirde hepiniz banlanacaksınız...

Türkiye'nin imajını zedeler diyerek Sivasspor'un önüne taş koyanlar,Avrupa'ya Beşiktaş'ın gideceğini unutmuşlardı:)

Özellikle ikiniz yazmışsın bu ne demek benmi yanlış okuyorum
Şimdi ikiniz 2 takımmı oldu

o bu konuyla ilgili değil Beşiktaşın bütün konularıyla ilgili. neyse arkadaşım artık tartışmak istemiyorum özürdilerim ağzımı bozduğum içn. benim kimseylebi sorunum yok sizle de olmasın. Ben fb hakkında (kupa geyikleri hariç) hiç anti yorum yapmadım. fbnin veya bir başka takımın avrupada gösterdiği veya gösteremediği başarılarda fb liler gsliler ne kadar üzülüyor veya seviniyorsa ben de o kadar... ama burda biri Beşiktaşa atıp tutarsa sanki ermeni takımıymış gibi muamele yaparsa ben de susmam. sonuçta sizi burda yorum yaptığınız kadar tanıyorum ona göre karakter analizi yapmaya çalışıyorum. Benim kardeşim dedğim arkadaşım koyu fbli mesela anlayacağınız sorunum fb lilerle değil Beşiktaşı düşman belleyip olur olmadık konuşanlarla. tekrar özürdilerim sözlerim için editliyorum.

Geri