ogamemanya' Alıntı:ülkücü arkadaslar bu watanı sadece siz sewmiyorsunuz. dewrimciler bu ülkeye sizden daha cok asık unutmayın
ayrıca ibrahim kaypakkaya hakkında yetersiz bilgi werilmiş. işkencelerde kolları bacakları parcalanarak öldürülmüştür
slymn3444' Alıntı:ülkücü arkadaşlar bak memeleketi aslanlar gibi satıyoruz diyorlar ruslara amerikalılara israillilere sınırsız toprak satışı onaylandı satıyorlar haberiniz varmı
Madem bu sosyalist arkadaşlar bu kadar vatansever antiemperyalist 6.filoya koydukları tavrı neden doğu türkistanda yurttaşlarımıza zulmeden kızıl çin mao hükümetinede koymadı. antiemperyalistsen; ne rusya ne abd ne çinogamemanya' Alıntı:arkadaslar bu konuda zerre bilgisi olmayanlar yorun yapıo. milleti provake ediyo. bunlara kanmayalım. 6. filonun neler yaptığını bilsen oturur ağlarsın denizlere sövmezsin. yazık sana acıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=KvWvF9zbs9A&mode=related&search=
sana da çok yazık arkadaş atatürkçülük deyince mangalda kül bırakmazsınızLLEHKCAH' Alıntı:Yazık... Ama sana çok yazık... O asılanlara zerre kadar bile yazık değil... Çünkü onlar üzerine düşeni sonuna kadar yaptılar... Fakat sen, sen hiç bir şey yapmadın... Hangi devlet he söylesene?... Hangi devlet... Amerikanın uşağı olmuş devletmi?.. Ama ben senin gibileri çok iyi tanırım sizde reislerinizin kölesisiniz o yüzden size zor gelmez bu uşaklık... Ama bana çok zor geliyor...
Sen onların neden idam edildiğini biliyormusun bilmediğine eminim o yüsden ben söyleyeyim... Onlar amerikan gemileri bu ülkenin limanına yanaşmasın dedikleri için onlar millet değilde halk dedikleri için onlar amerikan uşağı olmayı kabul etmedikleri için asıldılar... Ya sen bir gün asılırsan ne için asılacağını biliyormusun... Biliyorum onuda bilmiyorsun o yüsden onuda ben söyleyeyim... Sen bir gün asılırsan burda sosyalist bir genci asarak hata yapıyoruz o yüzden bi tanede köle asalım laf olmasın işte sen busun arkadaşım...