Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

İşin bu noktalara gelmesinde muhalefetin çok kabahati var...

Bir kere iddia ettikleri gibi Tayyip Kasımpaşalı edasıyla konuşuyorsa,sen bari edepli ol da milletin sempatisini kazan.Baykal da Bahçeli de belki Tayyip'in oltasına geliyorlar.Tayyip bunları gazlıyor.Bu denyolar da hemen sövüp sayıp zaten üç otuz paralık olan saygınlıklarını kaybediyorlar.

Sen iktidara gelirsem bunlardan hesap soracağım diyorsun ey Bahçeli.Şehid üzerinden siyaste yaparak,ip atıp ortamı gererek mi iktidara geleceksin?Şeyh Edebalı dan dem vurduğun zamanları biliyoruz.Sen nerenle anlıyorsun Şeyh Edebalıyı?

Sen 20 yıldır kıçı koltuk sevdasından kaşınıp duran Baykal.Bir konuşmalarındaki üslubu hiç seyrettin mi?Bir ruh hastası gibi konuştuğunun farkında mısın?Ses tonun,üslubun.Millet 60 yıldır 6 oku kırıp eline vermiş,sen hala aşamıyacağın kalelere saldırıp daha da aşılmaz yapıyorsun.

Bir İHL li başbakanın olması Türkiye de bir devrin çöküşü,bir devrin başlangıcıdır.Siyasette bahtın rolü cehde üstündür.Tayyip'in en büyük şanslarından biri böyle 2 tane gerizekalının muhalefette olup onun itibarını arttırmasıdır.Hatta öyle ki o itibar tüm İslam alemine teşmil edecek düzeydedir.

herhalde ülkemde siyaset hiç bu kadar düzeyiz olmamıştı.

bir de bunlar gençlere çocuklara örnek olacaklar.

ayıptır yahu.

kaç yaşına gelmiş adamlarsınız.

insan lafnıı bilmeli nereye gittiğini düşünmeli ona göre konuşmalı. milletin vekili bu kadar edepsiz olamaz. olmamalı.

bulaflar bir kii için değil edepsizlik eden herkes içindir.

lütfen biraz saygı

cılkı çıkmış seviye düşmüş ortamların neresini konuşalım diyecem ama, bahçelinin o insanı tırmalayan ses düzeyi ile birlikte muhalefetteki iş yapmaz arı havası bazen bu türden sözlerinde önünü açmakta.. her dfurumda da kötü..

Utanacak Yüzü Olmayanlar…

Milletin birliğini, Devletin tekliğini imha etmeğe çalışan eşkıyanın yol arkadaşı AKP seçkinlerinin, gerçeğin hilafında iftiraları gırla gidiyor.

Milliyetçi Hareket Partisine, İmralı canisini siz asmadınız iftirasını, yüzleri kızarmadan her zeminde seslendiren, ar damarı çatlamış AKP seçkinleri, akıllarınca, eşkıyayla oturdukları pazarlık sofrasında, kendilerine meşruluk kazandırmaya çalışıyorlar.

Meclis zabıtlarına rağmen, idamı siz kaldırdınız diye iftira silahına sarılacak kadar zavallılaşan ve köşeye sıkıştıklarında her yolu mubah gören, bu zihniyetin, girdiği çıkmaz yolun sonunda, başlarına geleceklerin hesabını yapmaları gerekirken, bu tür komikliklerle uğraşmaları hayret vericidir.

Sizin cesaret edip bugüne kadar içeriğini ifade edemediğiniz, "açılım" lakırdınızın, yoldaşınız İmralı canisi tarafından, en net ifadelerle ortaya konulduğu süreçte, iftiralarınızla neyi örtebilirsiniz?. Güneşi balçıkla sıvamak mümkün mü?.

Niye, eşkıya başını bırakmak için, çare arıyoruz deme yürekliliğini gösteremiyorsunuz?. Tek Devleti, tek bayrağı, tek milleti, tek dili yok edeceğiz, otonom yönetime geçeceğiz demekten, neden korkuyorsunuz. Neden, yoldaşınız kadar cesaretli değilsiniz. Karnınızdan konuşmak, iftira atmak daha mı kolay ve risksiz?

Size rey vermiş insanları, aptal mı zannediyorsunuz? Promosyonla etkilediğiniz insanların, vatanlarını böldürecek süreci, yöneten sizleri vicdanlarında ve sandıkta boğmayacaklarını mı düşünüyorsun?. Kardeş, kavgasını körüklediğinizi bu millet, anlamıyor mu?.

Emperyalizmin maşası olduğunuzu dün sakladınız diye, bugünde saklayabileceğinizi mi zannediyorsunuz?. Adım, adım 7 yıldır Türkiye'nin çözülmesi için işbirlikçilerinizle, verilen görevi yaptığınızı gören gözlerin, sayısının her geçen gün çoğalıyor olması mı telaşlandırıyor sizi? Yoksa hayal pilavını çok mu kaçırdınız?.

Vücut dilinizi, omuz düşüklüğünüzü ve edepsiz sözlerinizi, eşkıya karşısında neden gösteremiyorsunuz?. Yoksa Emperyalizmin maşası olarak, BOP eş başkanı postuna oturmanın, şehvetimi kuşattı sizi?. Sandıkta kandırdığınız Millete, şaşırtmaca yapma şımarıklığını devam ettireceğinizi mi, hesaplıyorsunuz?.

Ağlayan anaların gözyaşlarını durduracağız diyerek, o anaların toprağa düşen evlatlarına, kelle muamelesi yapmak, dün olduğu gibi, bugünde mi size keyif veriyor?. Yoldaşınız eşkıya başının tehditlerinin, daha çok annenin gözyaşını akıtacağını, görmüyecek kadar körmüsünüz?. Hiç mi, muhasebe yapmayacaksınız?. Vicdanınız, bu kadar mı taşlaştı?.

Son söz,

Siz AKP seçkinleri, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, babanızdan kalan arazi tapusu zannediyorsanız, yanılıyorsunuz. Size tavsiyemiz, aklınızı başınıza alın, edepli olun, iftira batağından ve yanlış yoldan çıkın.

Muhabbetle…

KAYNAK

çapsız basiretsiz dar görüşlü ve ard niyetlilerden ne beklersinizki başka
yaptıklarının hesabı sorulacak
bugünlerdeki nidaları köşeye sıkışmanın verdiği telaştan
yıktıklarını bozduklarını kendileride tamir edemeyeceklerini biliyorlar
hala açılamadılar
imralıdaki itte bir türlü göstermedi gidecekleri yolu
kendi kuyularını kazıyorlar
üç kuruş menfaetleri uğruna

~SiLenT ScЯeaM~;4570708' Alıntı:
Hükümetin Kürt Açılımını 'ABD Projesi' Diye Eleştirenlere Sert Bir Dille Cevap Veren Erdoğan, "Bunu İspat Edemezlerse Alçaktırlar, Namussuzdurlar" Dedi.

ispat-edemeyen-alcaktir-namussuzdur_6415_o.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Siyasi iktidar olarak her tür sorunun üzerine gitmek durumundasınız. Bu olayı bir terör sorunu olarak ele almayı önemsiyorum. Çünkü ülkemizde, bizim için şu andaki sıkıntı terör noktasındadır'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Beşiktaş'taki Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi'ndeki Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

''Demokratik açılım'' çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan'ın verdiği yanıtlar satır başlarıyla şöyle:

''Siyasi iktidar olarak her tür sorunun üzerine gitmek durumundasınız. Bu olayı bir terör sorunu olarak ele almayı önemsiyorum. Çünkü ülkemizde, bizim için şu andaki sıkıntı terör noktasındadır. Bu terör sorununu yok edebilmenin gayreti, çalışmasıdır bu. Tüm bunlarla beraber ülkemizdeki tüm etnik unsurların birbiriyle dayanışmasını sağlamaya yönelik bir adımdır.''

''Ben Sezen (Aksu) Hanıma döndüm ve Sezen Hanımla görüştüm. Gerçekten ben sezen hanımın hassasiyetine özellikle teşekkür ettim. Aramızda geçen görüşme, konuşma... Sürece her şeyiyle katılacağını söyledi. Ve bu tabii bizi ayrıca mutlu etti. Tüm sanat dünyamızdan biz bu duyarlılığı bekliyoruz. İnanıyorum ki bu duyarlılığı paylaşan birçok sanatçılarımız da var zaten. Bunu aldığımız diğer olumlu tepkilerden de görüyoruz. Ha olumsuz tepki gösteren yok mu? Var tabii ki, bu konularda ön kabulleri olanlar da var. Bunlar da olacak bu da demokrasinin cilveleri bunlara da saygı duyacağız.''

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son açıklamalarına ilişkin bir soru üzerine de, şunları söyledi:

''Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü biz şu anda bir barış sürecini sürdürmenin gayreti içerisindeyiz. Fakat ben bütün medyaya ve Türk halkını şunu söylüyorum. Türkiye'de idam cezası kalkmadan önce bu ülkenin iktidarında kim vardı? DSP vardı. MHP vardı. ANAP vardı... Ve yakalanıp getirildiği zaman Öcalan idamı ile alakalı olarak kararı sümen altında bekleten iktidar kimdi? Bunlar değil miydi? Bunlardı. Bunlar şimdi neyi konuşuyorlar? Nasıl kendilerinde bu tür bir şeyi konuşma hakkını buluyorlar ve onların iktidarı döneminde yine AB müktesebatına göre idam cezası kaldırılmıştı. Hatta o dönemde parlamentoda olan ve şimdi milletvekilimiz olan arkadaşlarımızın bir çoğu da idam cezasının kaldırılmasına yönelik olarak AB müktesebatına bunlar da destek vermişlerdi, bu yapılmıştı.

Şimdi kalkıp da bu tür şeylerin konuşulmasını anlamak mümkün değil. Bakın, ben çok açık, net bir şey söylüyorum. Bir kağıt almış dolaşıyorlar; 'Amerika'nın bir projesidir bu...' Bunu ispat ederlerse her şeye varım. Ama ispat edemezlerse alçaktırlar, namussuzdurlar. Bu kadar açık, bu kadar ağır konuşuyorum. Çünkü artık bu kadar iftiraların, bu kadar hakaretlerin altında bu iktidar kalmaz. Bu iktidar Türkiye Cumhuriyetinin iktidarıdır. Herhangi bir ülkenin temsilcisi değildir''

Başbakan Erdoğan, yapımı planlanan 3. Boğaz Köprüsü'nün güzergahına ilişkin soruya da şu karşılığı verdi:

''Açıklanan şey üçüncü köprünün güzergahı değil. Biz bunun üzerinde çalışmaları yapıyoruz. Orada farklı bir kaç güzergah var. Nihai çalışmamızı Ulaştırma Bakanım, Belediye Başkanım, ben üçlü olarak bir helikopterle bölgeyi dolaşacağız. Dolaştıktan sonra hazırlanan alternatifleri de görerek kararımızı vereceğiz. Burada malum bir partinin il başkanının yapmış olduğu açıklamalar sadece durumdan vazife çıkarmak veyahutta bir rol kapmaktan öte bir şey değil.''

http://video.yahoo.com/watch/5677748/14880134

dtp' nin pkk bağlantısı inkar edilir cinsten değil.
Kimseyi kimseye mal etmiyorum. Nasıl insan öldürerek özgürlükçülük olmazsa, ülkenin zararına olabilecek özgürlükçülük olamaz.

Dedim ya neyse içerik bekleyin.
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Tek ayrıntı şu;
Devlet başta olmayınca kuzgun leşe saldırır..Pkksıda Dtp side devletin bu az gelişmiş yaşam formlarına olan zaafından yararlanıyor.İki akbabanında düşmanı belli.Türkiye cumhuriyeti.birde kendilerine bir ortak bulup 100 yıllık bölücülük rüyasını gerçekleştirme peşine düştüler.Allah sonumuzu hayır eylesin....

Bir kere kimse kimseyi kandırmasın. Açılımın iki önemli hedefi vardır:

1. Türkiye Cumhuriyeti’ni federatif bir yapıya dönüştürmek

2. Apo’yu affetmek.

Gelişmeler dikkatle izlenirse sürecin son derece profesyonel bir şekilde planlandığını görülecektir. Amaç bu iki maddeyi Türk toplumuna kabul ettirmektir.

Bir kere kimse kimseyi kandırmasın. Açılımın iki önemli hedefi vardır:

1. Türkiye Cumhuriyeti�ni federatif bir yapıya dönüştürmek

2. Apo�yu affetmek.

Gelişmeler dikkatle izlenirse sürecin son derece profesyonel bir şekilde planlandığını görülecektir. Amaç bu iki maddeyi Türk toplumuna kabul ettirmektir.

Allah büyük bir lutufta daha bulunmazssa bu memlekete bunların hepsi de olacak malesef.
Ancak ben bu süreçte Aponun gebertilip kahraman yapılacağını düşünüyorum kişisel olarak.

Allah büyük bir lutufta daha bulunmazssa bu memlekete bunların hepsi de olacak malesef.
Ancak ben bu süreçte Aponun gebertilip kahraman yapılacağını düşünüyorum kişisel olarak.

Umutsuz değilim kardeş.Asla değilim.Bir avuçta kalsak yeteriz yetmeliyiz.Bir can isterlerse bin vericez yinede bu belayıda savuşturucaz.Türk toplumu tarihinde gördüğü en büyük ihanet kıskacının içindedir ama çıkıcaz çıkmak zorundayız....

Siyasetteki seviyeye bakarmısınız. inanın kendimden utanıyorum. Vatandaş olarak bizler kimleri seçmişiz yaaaa.

Geri