Demokratik Açılım [ Tek Başlık ]

sd37kw.jpg

Öcalanı kurtaranlar işte bunlar

kimse kimseyi kandırmasın

kardeş;
okumuş yada bu işin ehli insanlarla tartışmanın zevki ayrıdır.Lakin;
idamın kaldırılış sürecinde ab uyum yasaları gereği insan hakları mahkemesine başvuru hakkı tanıyan bir yasayı çıkartan senin cumhurbaşkanındır.
Böyle bir yasa varken ve senaryo daha o zamanlar yazılmışken,feriştahı gelse asamazdı.
Böyle c/p lere karnımız tok.
İdamın kaldırılış kronolojisini yazdık ve nasıl uygulandığını belgelerle makale halinde verdik.Demek ki;
nerede bir milliyetçi makale var okumak yerine germek daha iyi mantığı güdüyorsunuz.
Türklerin tarihi akp iktidarı ile başlamadı tam tersine bitirilmey çalışılıyor.
Sizin deyiminizle yalan söyleyen tarih hiç bir zaman utanma duymadı...

ben bu belgeyi yeni gördüm orjinal mi o belgeyi insanlara verir seniz yalanınız ortaya çıkar. ne yazıyor orda AHİM nedeniyle erteleme var. Okumayı bilmiyorsunuz herhalde asmayız diyormu. hayır aslında o belge insanların eline verilirse bu yalancıların oyunları sana erer

bak okuyanın ve anlayanın hali başka oluyor :)

bu gün kafanızı bir türlü sokamadığınız ab nin dayatmalarının eseridir ve bu eserde Abdullah Gül'den başkasının imzası yoktur.

Ağzı olan konuşuyor

dedirtmeyin inasan...

İyi Ben Okudum Ne Yazıyor Sonunda Bir Süre Ertelendikten Sonra İnfazın Gerçekleştirilmesi Hususunda Diyor Nerde ??? Hani Nerde İdam Beslemeye Devam Ediyorlar Hani Asılacaktı ??

Bu Sağ Görüşün Acizliğinden Kaynaklanıyor.. Tek Sol Parti Dsp'ydi O Zaman.. Bahçeli Şu An Uluduğu Kadar O zaman Ulusaydı.. Anap'ta Arkalarındaydı Zaten Ecevit Üflesen Düşecekti Öyle Değil Mi :goz:

Bide Şu Kanıya Katılmıyorum Sizden 10 Kat Daha Çok AKP Karşıtıyım Postları Okursanız Görürsünüz Zaten.. Tek Başına İktidar.. İdam'ı Geri Getirmek O Kadar Kolay Mı.. Olmuşsun Küçük Amerika Uşağı İzin Verir Mi Buna.. Bütün Herşeyin Ona Bağlı ABD Ne Derse Yapmıyor MU AKP Zaten Bence Neden Kaldırmıyor Tek Başına Felan Saçma Anca AKP Devrilir ABD'siz Bir Koalisyon Gelirse Düşünülür :goz:

Kendince haklılıkların olabilir ama işi so-sağ zihniyeti ile görmek büyük hatadır.Bahçeli'nin Ecevit'e verdiği desteği başka hiç bir parti vermemiştir.Sonuçta milli menfaatler vardır.Ancak işi 80 öncesi siyasete çekme anlayışı bana basit bir bağnazlık gibi geliyor.

Son bir not:

30 Ağustos bir çok şey için dönüm noktası olabilir...

askeri takip edin...Sancağı takip edin....

O sancağın gölgesinden korkanlar

elbet sığındıkları yerde misafir edileceklerdir...
Allah Ordumuza zeval vermesin...

Kendince haklılıkların olabilir ama işi so-sağ zihniyeti ile görmek büyük hatadır.Bahçeli'nin Ecevit'e verdiği desteği başka hiç bir parti vermemiştir.Sonuçta milli menfaatler vardır.Ancak işi 80 öncesi siyasete çekme anlayışı bana basit bir bağnazlık gibi geliyor.

Son bir not:

30 Ağustos bir çok şey için dönüm noktası olabilir...

askeri takip edin...Sancağı takip edin....

O sancağın gölgesinden korkanlar

elbet sığındıkları yerde misafir edileceklerdir...
Allah Ordumuza zeval vermesin...

Sağ Sola Çekmek Amacında Değilim Sadece... Sağ Görüşün MHP ANAP İkilisinin Hatasını Söylüyorum... Çekmek İstesemem ohhoo Neler Yazılırdı...Ecevit'e Verdide Ne Oldu Apo Hala Domuz Gibi Şişiriliyor.. Hani Destek Nerde ??

Askeri Takip Etsek Ne olacak Tak Bi Kelime'de Ergenekon.. :goz:

Ya Halk Kendi Kendine Bitirecek Ya Da Başbuğ Çıkıp İstifa Edecek.. :goz:

İnsaf be adam insaf. Verdiğin belgeyi okuyamıyorsun birde altını çizmişsin. Yemezler ama. Yazıyı baştan sona okusan açıklamaları anlarsın.

Hani şu sizin bilmem ne protokolü gereği mayınları temizlemeniz gibidir bu.
Protokole uyuldu fakat, birileri oyun oynadı. Oyunu kimin oynadığı belli. Gelip bize burada mamal okuma. Yazıyı oku ondan sonra konuş.

Yazıyı okumadığın nereden belli. Bir oku bakalım Aihm yönergelerini. İnfaz süreci neden bekletildi.

Verdiğin belgeyide oku.

Sonra birde bir araştırma yapmanı istiyorum. Gogıl amcana sorabilirsin. Mevcut iktidarın düşünce suçları affı konusunda yapılacak olan değişikliğin apoyu kapsayıp kapsamadığı hakkında bir arştırma yap. Bunu kimlerin nasıl engellediği konusunda bir araştırma yap.

Gazeteler bolca yazar. Hepsinin arşivinde vardır. Gogıl amcamızda söyler merak etme.
Sonra gelip bize gülünecek şeyler yazma.

Ben hatırlıyorumda sen mi hatırlamıyorsun? O kadar küçük olmaman lazım. Zira demem o ki değerli kardeşim akp bu ülkede apoyu salmaya çalışmış bir partiyken MHP gibi asaleti, şerefi, namusu yerinde bir partiye asla küfredemez.

Lütfen haddimizi, hukukumuz bilelim.

Lütfen...

Tamam kardeşim AİHM bizim kararlarımızı değiştirme hakkına sahip değilse. Bizi infazı bekletmeye hemde yaklaşık 2 yıl dosyayı sümenaltı etmeye mecbur kılan sebep nedir. onuda açıklarmısın.

bak okuyanın ve anlayanın hali başka oluyor :)

Pardon Şu okuyan delikanlının okuduğu metni bir açarmısın arkadaşım. Biz mi yazıyı ters tutuyoruz yoksa.

az kaldı ya türkiyeyi bitirecek erdoğan yada kendisini...

inşallah kendini bitirirde soluk alırız rahatça....

sd37kw.jpg

Öcalanı kurtaranlar işte bunlar

kimse kimseyi kandırmasın

bu ülkeyi hatta bu dünyayı kim yönetiyor sizce onlar idamı erteleyenler olarak gözüküyor ama bu suçlu olmadıklarını göstermez. işin arkasında bence daha karışık işler var arkadaşlar öcalanı bence amerika kurtardı

bu ülkeyi hatta bu dünyayı kim yönetiyor sizce onlar idamı erteleyenler olarak gözüküyor ama bu suçlu olmadıklarını göstermez. işin arkasında bence daha karışık işler var arkadaşlar öcalanı bence amerika kurtardı

Karabulut kardeşime katılıyorum. 1998 kasımında Deniz Baykala gensoru verdirerek son yılların en başarılı hükümetini yıktıran , mecliste en az sandalye sahibi partiye seçim hükümeti kurdurtturan , sonra bu siyasi partinin oyu çok az hele şunu biraz ödüllendirip halkın gözünde büyütelim diye apo'yu paketleyip veren , sonrasındaki 18 nisan seçimlerinde o partiyi parlementonun en büyük partisi haline getiren ve eli kanlı katiller dediği kesimle koalisyon yapmak zorunda bıraktıran . Eski cumhurbaşkanının görev süresi dolması ile birlikte Yenisini seçerken Yıllardır birarada kolkola yürüdükleri arkadaşlarını yumruklayanlara o yumrukları attıran. ahhh ahhh. bu süreci düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. Ama daha burada sayamayacağım binlerce olayın arkasında kim var acaba.

bak bakkkkkk

bizim anasol_meeeeee hükümeti öcalanı aslanlar gibi idam edecekmişte

Avrupa insan hakları mahkemesi izin vermemiş

sanki o dönemler çok takıyorlardı avrupa insan hakları mahkemesini

işin daha komiği Avrupa insan hakları mahkemesi durup durupta apo idam edileceği zaman mı akıllarına geldi

degazor her konun ile ders veriyorsun abi..
Hala yüzü olmayanların, çırpınışlarını izliyoruz.

Bunlar hiç mi dedelerinden terbiye, ahlak dersleri almadılar ki..
"Ne mutlu Türküm diyene" çizgimizi koyalım da..

dua edinde türk ordusuyla karşı karşıya kalmayın
konu başlığınada türk ordusu kadar taş düşsün başınıza diyorum

bu hayseyetsiz adama soruyorum şimdi Pkk nın başkanı nerede şimdi. Bir ordu başkomatanını esir verdim mi ne olur.

adama sormazlar mı elinde hertürlü askeri ve teknik donanım varken nasıl oluyor üç beş çaulcu ellerini sallaya sallaya gelip senin karakollarını bukadar rahat basıyor

evet ben de içinden çıkamadım nasıl nasıl nasıl

öyle şehirde asansörlü evinde oturarak nasıl nasıl diye sorarsan bulamassın tabi.. gidip bi o araziyi görmeden konusmak kolay..5 6 girişi olan binlerce magara agaclık arazi ucurumlar vadiler ..kolay zannediliyo herşey..amerika söylediginiz kadar üstünse neden silah bırakmıs ıraga girerken bile 15 bin kayıp verdi? o %47 nin lideri sayın diye tabir ettiği şerefsizi dinliyo açılımmış falan ugrasıyolar işte..sabahları silahı gömüp şehre giriyorlar aksama alıp dağa.. sabah çay içtigin adamın leşi aksam dagda cıkıyor ..

degazor her konun ile ders veriyorsun abi..
Hala yüzü olmayanların, çırpınışlarını izliyoruz.

Bunlar hiç mi dedelerinden terbiye, ahlak dersleri almadılar ki..
"Ne mutlu Türküm diyene" çizgimizi koyalım da..

ESTAĞFİRULLAH KARDEŞİM;
ders vermek bizim haddimize düşmez,bizler sadece gerçekleri at gözlükleri ile dünyaya bakanlara göstermeye çalışıyoruz.
Seviyesizliğimizin :) ve agresifliğimizin temel taşı dili ile aklının aynı olmayanlardır.
Buralardaçok tartışmalar yaptık,gagavuzlara kadar inen TÜRK'lük benliğinde kardeşlerimizle ayrı dünyaların insanları olduğumuz sonuçları yaşandı.
Ancak;
iman ve ibadetin gizli kalması gerekliliğini savunmamıza karşın,
alanen imansızada bölmeyi amaçladığı sürece karşı olduğumuzu bildirdik.
Bu gün bir gazetede bir ermeni yazar şunları kaleme almış;
milleti oluşturan temel değerler vardır,bu değerler din,dil,ırk birlikteliği gibi gözüksede dil birliği olmadan millet olgusunu yaşayamazsınız demiş.
Bakınız gelişmş toplumlara;
kimisinde dinsiz,kimisinde hrıstiyanlık resmi olarak benimsenmiş olsada
devletlerin resmi dilleri tektir.
Ve ben sadece TÜRKÇE konuşan kişiyi milletimden anlarım.
Elbetteki;
başka dilleri konuşmak yasak anlamı çıkartacak kuş beyinlilerin eline fırsat vermemek gerek.
Devletin resmi dili TÜRKÇE olmalıdır.
Ama halk arasında insanlar anlaşma açısından istedikleri dili kullanabilir.
Zaten kullanmıyorlar mı?

Sığ denilen düşünce ancak bu kadar sığ olur herhalde.

şimdi bahane bu tek başına iktidar olmamışda o yüzden falan filan kem küm

Öcalan ın mahkemesi bittiğinde idam kararı yürürlükteydi

sadece uygulamak kalıyordu geriye

yürürlükte olan bir yasanın uygulanması ile tek başına iktidar olmanın ne alakası var

Bahceli ve ortakları sırf idam yasasını uygulamamak için yukarda verdiğim belgede anlaştılar

idamın ertelenmesine gelince anlaşmasını biliyorlar ama

bu Adamlar beceriksiz be kardeş

3 partide APO dan yana

adamı sen getir asama

olmaz

bir de idamı kaldır ,yakışmaz

onun için halk oy vermedi

bak 3 partide küme düştü

ama şimdi halkın destseğini

hemde %47 ile almış

doğuda ,batıda birinci olmuş

en kötü yerde % 20 oy almış bir parti var işin başında

o zaman tek başına asıversin

milliyetçi oylarıda kapar aynı zamanda

bir taşla iki kuş

yusuf izin verirse

hadi

sabaha kadar hallet

hem muhalefette destek verir korkma

öncelikle yiğitlik göster getir yasayı

.........................YERSE................''''

İyi Ben Okudum Ne Yazıyor Sonunda Bir Süre Ertelendikten Sonra İnfazın Gerçekleştirilmesi Hususunda Diyor Nerde ??? Hani Nerde İdam Beslemeye Devam Ediyorlar Hani Asılacaktı ??

Bu Sağ Görüşün Acizliğinden Kaynaklanıyor.. Tek Sol Parti Dsp'ydi O Zaman.. Bahçeli Şu An Uluduğu Kadar O zaman Ulusaydı.. Anap'ta Arkalarındaydı Zaten Ecevit Üflesen Düşecekti Öyle Değil Mi :

süreç beklendikten sonra asılacaktı evet ama herkes bilirki idamın kaldırılması meclise bu süreç içerisinde getirilmiştir .yani süreç beklenirken süreçten sonra aihmin kararı infazı engelleyemeyecekken türkiyedeki hainler meclise idamı kaldırmayı getirdiler .bu mhp nin beklediği bişey değildi .zaten bu olaydan sonra erken seçime gidildi .mhp hainleri gördü sandalye sayısı yetersiz geldi ve halka durumunu anlatır gibi erken seçim kararı aldı .görün hainleri işbirlikçileri dedi .ama bizim millet krizin ve güdümlü medyanın sayesinde mhp den uzaklaştırıldı .gercekleri göremedi halk .

sağ partilerin acizliği diyorsun ama sol sağ kim varsa mhp haricinde idamın kaldırılmasına evet dedi .bunların içinde tek sol parti dediğin ecevitin partiside var dikkatini çekeyim .

idamın kaldırılmasına kim evet demişse o partilerden destek çekileceği yerde idam kalkmasın diyen mhp den destek çekildi .bu durum hiç sevmediğim aziz nesinin sözünü aklıma getirdi benimde haliyle

süreç beklendikten sonra asılacaktı evet ama herkes bilirki idamın kaldırılması meclise bu süreç içerisinde getirilmiştir .yani süreç beklenirken süreçten sonra aihmin kararı infazı engelleyemeyecekken türkiyedeki hainler meclise idamı kaldırmayı getirdiler .bu mhp nin beklediği bişey değildi .zaten bu olaydan sonra erken seçime gidildi .mhp hainleri gördü sandalye sayısı yetersiz geldi ve halka durumunu anlatır gibi erken seçim kararı aldı .görün hainleri işbirlikçileri dedi .ama bizim millet krizin ve güdümlü medyanın sayesinde mhp den uzaklaştırıldı .gercekleri göremedi halk .

sağ partilerin acizliği diyorsun ama sol sağ kim varsa mhp haricinde idamın kaldırılmasına evet dedi .bunların içinde tek sol parti dediğin ecevitin partiside var dikkatini çekeyim .

idamın kaldırılmasına kim evet demişse o partilerden destek çekileceği yerde idam kalkmasın diyen mhp den destek çekildi .bu durum hiç sevmediğim aziz nesinin sözünü aklıma getirdi benimde haliyle

Mhp'nin Suçu Var Ecevit'in Suçu Var.. Yılmaz'ın Suçu Var Ben Sadece Mhp'ye Güdümlü Bir Söz Söylemedim.. Sağ Partilerin Acizliğini Söyledim... Şu An Asıp Gürlüyor.. Yeri Geliyor Sesi Kısılıyor'da Bağrıyor O zaman Neredeydi ??? O Zaman Ses'i Çıkmıyordu Neden ?? Aihm Felan Bırakın Bu işleri... O Zaman Aihm Her İşte Varsa... İsrail Yüzlerce İnsanı Katletti.. Amerika Katletti.. O kadar Aihm'e Gidildi Bu Konular'da.. Hiç bişey Çıkmadı Aihm Kim Dendi... Türkiye'nin Başına Gelmiş En Büyük Belayı Neden Aihm Dinledi ??? Türkiye Aciz Bir Ülke Mi El Alemin Sözüyle Birini Asacak Veya Asmıyacak ??? Şunu Bil Mhp Partizanlığına Gerek Yok... MHP Anap Birlikte Hareket Etseydi.. Ecevit'in Gıkı Bile Çıkamazdı :goz: Zaten Üflesen Uçacaktı.. Anayasa Kitabı Fırlatma Vs. :goz:

Tam bir kafatascilik.

SENİN KONUYA BAĞLADIĞIN KAFATASÇILIĞI HENÜZ GÖRMDİN VE İNŞALLAH DA GÖRMEZSİN,AMA
AZICIK TARİHİ ANLATSALAR BU KELİMEYİ BİLE BESMELE İLE ALIRDIN AĞZINA

Vücut dilinizi, omuz düşüklüğünüzü ve edepsiz sözlerinizi, eşkıya karşısında neden gösteremiyorsunuz?. Yoksa Emperyalizmin maşası olarak, BOP eş başkanı postuna oturmanın, şehvetimi kuşattı sizi?. Sandıkta kandırdığınız Millete, şaşırtmaca yapma şımarıklığını devam ettireceğinizi mi, hesaplıyorsunuz?.

Geri