Dede Oldummmmmm =))

allah analı babalı büyütsün!!!:D

ьLцєXтяємє;3728623' Alıntı:
Jonn dai dün ßizim astronotlara tekke verdik..canlı canlı yediler hayvanları..pirhanadan farkı yok ßunların ße tavuk derisi ßile yiyolar :D

Astronotları bırak sen:)
Cidden çok agrasif hayvanlar.Parmağını soksan yer:durdurun
Piranha onun eline su dökemez:durdurun

Allah bağışlasın, gözünaydın, hayırlısı artık :D Enn hareketlisine cw_attack adını vermezsen darılırım walla :)

küçükken dereden soğan çuvalı ile balık tutardık ya... ne günlerdi be, gözümün önüne geldi şimdi :D köy hayatı bi başka :D

hayırlı olsun kanka. şöyle yapalım, şimdi sen yavrulardan ölmeyecek gibi olana benim adımı ver :)
yan yatmayalım sonra bizde... :durdurun

hahaha ufakLı güzeLmi$ ...Simdi adı ne olcak onun :p :durdurun

fazla bir bilgim yok ama lepistesler kendi yumurtasını yiyor sende sakata gelme kucağına turun torba alcam derken yumurtaları yiyen balıkların dışkısını alıverirsin benden söylemesi :D

fazla bir bilgim yok ama lepistesler kendi yumurtasını yiyor sende sakata gelme kucağına turun torba alcam derken yumurtaları yiyen balıkların dışkısını alıverirsin benden söylemesi :D

Yok hocam.Zebralar yavrularına en sadık balıklardır.Kesin yemiyecek diye birşey yok tabii.Büyük ihtimal yememesi lazım.Ama akvaryumdaki jaguardan korkup yerse onu bilemem:durdurun
Bu arada arkadaşlar son birgün kaldı.Yumurtaların çıkmasına:biggrin:biggrin

ben balıklarımı en uzun 17 gün yaşatabildim :D

hayırlı olsun

allah analı babalı büyütsün :D

hocam büyütte bi ara mangal yapalım ben tereyağlı süper fleto yapıom onnardan :D
bi ufak devirtir bize onnar
:D:D:D:D:D

Allah Anali Babali BÜyÜtsÜn Ama O Balik En Az 60-70 Yumurta BirakmiŞtir O Bebek Baliklar DoĞusun Hemen Enİ Bİr AkveryumalbÜyÜkbİr Kavanoz Benİm Tercİhİm Ama Sen Bİlİrsİn

pardon biraz yanlış yazmışım bende en az 3 ay falan öldürmeden yemlerini falan verdim

Arkadaşlar ve sonunda beklenen an geldi.Yumurtalar teker teker çatlamaya başladı:durdurun
1 hafta sonra gözle görülür bir hal alacaklarmış.O zaman resimleri paylaşırım.Bu arada sözümde durdum.Her bir yumurtaya yorum yazan arkadaşların adını verdim:durdurun
Şimdi yumurtadan çıksınlar size göstereyim balıkları:durdurun

tamm dedim ki, oha aramızda yaşlı amcalar da mı var, balıkmış, ben de dolayısıyla sazan oldum :D:D

Ulan Bende Dİyorum Hackhellİn YaŞ Ortalamasi GİttİkÇe YÜkselİor Hayirdir Noluyor Dedİm Bİ An Sonra Foto Bakinca Anladim...

Gözün Aydin ßakaLIM :goz:

Geri