Dede Oldummmmmm =))

bak ilk aldığımızda 25 tane ciklet köpek balığı vatoz falan vardı.cikletler önce farklı cinsleri öldürdüler.sonra başbaşa kaldı hepsi1 vatoz sağ kaldı aralarında.sonra cikletlerin en küçüğü hepsine saldırmaya başladı:durdurunbirbirlerini ısıra ısıra öldürdüler kuyruklarını paramparça ediyorlardı.3 tane kaldı onlarda beraber baya yaşadılar.sonra biri daha öldü.yinede eş olabilcek 2 tane vardı.koca akvaryumda 1 vatoz 2 ciklet kalmıştı.taşınıyorduk yola dayanamazlar diye doktor arkadaşıma verdim onlarında var büyük akvaryum ordalar şimdi duruyorlarmış hala:aşk:aşk
bende yumurtlasınlar yuva yapsınlar diye küçük küp gibi şeyler koymuştum tam onlara göreydi.ama yapamadılar bişe:durdurun:durdurun

Tuh üzüldüm şimdi:(
Benimde balıklarım ölünce 1 hafta yas tutardım:durdurun
Sizin balıkların niye doğurmadığını anladım şimdi.Çoğu ciklet eş tutmaz.1 erkek akvaryumda bulunan 3-4 dişiyle çiftleşir.Hepsinden yavru gelir:)
Demekki erkek dişiyi ya da dişi erkeği beğenmedi:durdurun
Neyse sağlık olsun.Yeni balıklarınızın yavrularınıda görürsünüz inşallah:durdurun

avatarının sırrı çözüldü :hhmanD

bizde balık 1 tane bakalım o nasıl 2 tane olacak :hhmanD

=d aLLah uzun ömürLer versin..

Hayırlara vesile olsun =)

Hay Allah ne etmesin sizi :D

Tebrikler dedeciğim :D

balıklarınla mutluluklar dilerim..

JoneRR dostum Sen ßir Ruh hastasısın..o kadar cinayet isledin..ßalıkları eline alıp alıp havadan suya attın.. yogurt kabına kapattın zavallıları koca gece öLdürdün..hala daha eziyet ediyosun..Seri katillll.. ßir an önce yakalanmanı istiyorum senin..adalete teslim olmalısın hemen..daha cok can yakma.. :)

Ne diyeLim Allah AnaLı BabALı Büyütsün =)

allah düğünlerinide göstersin inşallah.... :D

ьLцєXтяємє;3728219' Alıntı:
JoneRR dostum Sen ßir Ruh hastasısın..o kadar cinayet isledin..ßalıkları eline alıp alıp havadan suya attın.. yogurt kabına kapattın zavallıları koca gece öLdürdün..hala daha eziyet ediyosun..Seri katillll.. ßir an önce yakalanmanı istiyorum senin..adalete teslim olmalısın hemen..daha cok can yakma.. :)

Yok artık balıklara yaptığım işgencelere son verdim:durdurun
Bende doğru yolu buldum artık.Bundan sonra öldürmek yok:)
Artık üretime geçtim.Balıkların yemi bitti ben gidip yem alayım onlara:durdurun
Bu arada bizim balıklar kavga etti:durdurun
Dişi erkeği almıyo yumurtaların yanına:durdurun
Erkek diğer tarafa gidiyo bu seferde jaguardan dayak yiyiyo:durdurun
Aralarını yapmam lazım biran önce:durdurun

sevincine içtenlikle katılıyorum :durdurun aferim sana ve balıklarına :durdurun küçük yavrucukların da resimlerini istiyoruz :biggrin
Küçük yavrucuklar bi yumurtadan çıksın onuda paylaşıcaz:durdurun
Yahu bi görseniz çok şekerler ya:durdurun
Tutup yemek geliyo içimden ama kıyamıyorum:durdurun

Geri