Değişim Başladı =)

..müthiş olmuş üstad ellerinize sağlık..değişim çok güzel.teşekkürler

dha simdy farkettim soL taraftaqi menü gayet güseLL oLmush .. farkettiim shey menü deiL asLnda orda sadece basLıkLarın oLduu we tıkLadıında aLt basLıkLarın acıLdıı...

bnce müqemmeL oLmush ...

alışırız bunada :D

5 saatten fazla oldu dolaşıyorum
daha da guzelleşti gibi
yada kafam guzel oldu
:alcoholic:

çok basit olmuş, diğer forumlardan hiç bir farkı yok....

önceki tema daha farklı, daha sade ve daha güzeldi.....

bence bir an evvel eskiye dönmeli.....

saygılar....

elmir' Alıntı:
çok basit olmuş, diğer forumlardan hiç bir farkı yok....

önceki tema daha farklı, daha sade ve daha güzeldi.....

bence bir an evvel eskiye dönmeli.....

saygılar....

Güldüm gerçeten kim gönderdi seni =)

hiçbir farkı olmayan diğer forumların adreslerini yazarmısın zahmet olmazsa inceleyelim bi

Hepimize hayırlı olsun elinize saglık ..

yeni tema cidden güsel olmuş hepinisin eline sağlık yalnıs biras daralmış gibi :p

soldaki forum istatistikleri we menü bölümü açılır kapanır olsa daralmış dienler için ii olabilir eski genişliinde de kullanılmış olur :)

bence gayet güzel olmuş - kesinlikle HACKHELL farklı - emek veren tüm arkadaşlara teşekkürler

eskisine sade diyoruzda bu dahada sade... güzel en azından farklı bi tema... yan taraf kocaman olmus oda oraya konulucak bişiler icin e o zaman orasıda gerekli...

alırısırız ya ellerinize saglık

mesaj yazdıgımz yer cok ufak ya hosuma gitmedi dogrusu..

genel olarak iyi ama..

212,810 Üyemiz
198,384 Konumuz
1,466,323 Mesajımız ve
2046 Online Kullanıcımız ile
Her Dakika Dahada Büyüyoruz...:) :) :)

vallahi büyüyoruz :)

sayaç kronometre gibi

EDİT:
212,899 Üyemiz
198,426 Konumuz
1,466,635 Mesajımız ve
2252 Online Kullanıcımız ile
Her Dakika Dahada Büyüyoruz...:saskin :saskin :saskin

Baya hoş ve güzel olmuş diğer forumlardan ayıran görünümü öne çıkartıyor ellerinize sağlık

ağa ben çok beendimm süper olmuşş...ellerine sağlık....

Sag Taraftaki Yazilar Konu Pencerelerini Ufaltio bence Orasi Düzeltilmeli SAygilarr

revolation' Alıntı:
abi bu arada ilave edeyim cevapla butonu yeni konu aç diye isimlenmiş. :D

abi bunu halletmişsin sağol :D ama ben bişey daha görmüştüm onuda söyleyeyim dedim.

ads305z1171977830.JPG

resim açılmıyorsa tıklayın
login olduğumuz halde yukarda "Ücretsiz Üye Ol" komutu aktif... bide abi resimde kırmızı oklar koydum... ana bölümlerde çok açık alan var. tahminim reklamlar bu kısma gelecek yani bu kısma dediğim gene eskisi gibi yukarda olacak sanırım bannerler ve Kontrol Paneli, SSS... olan dizin aşağıya kayacak... ama bannerler yukarıda değilde yanda olacaksa bu boşluk kapanmalı abi.. hiç hoş durmuyor çünkü. saygılarımla :D

edit: süperrrrr... şimdi bi pm geldi bana. sayfanın sağında bulunan "Hoşgeldin, revolation" kısmında bir mektup yamıp sönüyor. walla dehşet olmu bu tema. bi şu sol kısım bozuyor işi. oda hallolacak sanırım.

sitenin yeni şeklini ilk gördüğümde heyecanlandım biraz...

görsel açıdan mükemmele yakın, yalnız siteyi kullanmaya kalktığımızda biraz kullanışsız gibi.

bir iki şey söyliyeyim;

portal gayet güzel, bu şekliyle kalması iyi olur fakat forumda bazı ufak tefek değişikliklere

gitmek daha iyi olur (bana göre)

öncelikle sayfa genişliğini biraz artırmak gerekir. menü ve istatiski bilgilerin alanını kısıp,

konular için ayrılan alanı biraz daha genişletmek gerek.

dark mutlaka bannerların altında kalan kısmı bişiylerle dolduracaktır. o yüzden bannerlarıda

o bölgeden çıkarmak reklam verenleri memnun etmek açısında daha iyi olur.

navbar altına 468 x 60 değilde (sayfa eni genişletildikten sonra) 350 x 50 veya daha küçük

4 adet banner alanı koyulabilir. (sonuçta burası hh. ebat biraz küçük tutulabilir)

şimdi dark "üyeler reklamlardan rahatsız olmasın diye öyle yaptım" diyebilir ama

burası ücretsiz bir site, üyelerin navbar altında reklam görmeye katlanması çokta

kötü bir durum değil, hatta reklam verenler için cezbedici bir durum.

açıkçası bu şekliyle pek bi cazibesi kalmamış.

onun dışında aklımda bi iki şey var ama dark eksiklerin farkındayım düzeltiyorum dedi

fazla kurcalamıyorum.

bide benim istatistiklerim var tabi... =) hala düzelmedi.

iyi paylaşımlar...

NeRoN_64' Alıntı:
Sag Taraftaki Yazilar Konu Pencerelerini Ufaltio bence Orasi Düzeltilmeli SAygilarr

sağ değil len ora sol :D

revolation' Alıntı:

edit: süperrrrr... şimdi bi pm geldi bana. sayfanın sağında bulunan "Hoşgeldin, revolation" kısmında bir mektup yamıp sönüyor. walla dehşet olmu bu tema. bi şu sol kısım bozuyor işi. oda hallolacak sanırım.

Nerde Nerde ??? :D

10. sayfada yetişebildim.
Dark_Angel kardeşim
öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim gerçekten minnetarız sizin gibi admin kardeşlerimize
Şunu sormak istiyorum size belki konusu burası değil ama yeni yer açıpta, boş yere kalabalık yapmayalım.
Bu sitenin giderlerini birazcık tahmin edebiliyorum da nerden baksanız aylık en az 2 milyar gideri vardır.
bu sponsorlardan vs.. aylık 2 milyar gelir sağlayabiliyor musunuz ?
tabi bunu sadece maddi olarak düşünüyorum
manevi ağırlığı paha biçilemez
ancak eğer sıkışma vs.. gibi durumlarda
bi bilgimiz olursa, gerçekten elimizden geldiği kadar GÖNÜLDEN yardımcı olmaya çalışırız
tekrar tema için elinize sağlık
İyi ÇaLışmaLar !..

Geri