Değişim Başladı =)

hayırlı olsun zaten güzel bir sitemiz var şimdi daha güzel olmuş elinize sağlık. :)

alan aşırı küçülmüş dark dostum ya biz adultçıyız capsler bit kadar sayfaya sığmıyor çok zor olucak gibi

o sol taraftaki menü sadece anasayfada olsun ya da konulara girdiğimizde kaybolsun

ya da senin süper düşüncen reklamları kapatma tuşu yapmıştın ya buna da öyle bişey yap rahatsız olan istemeyen kapatsın

onun dışında MÜKEMMEL elinize sağlık

bide bu hız akşamda devam ederse elinden öpücem Bora Abi :D:D

sıl tarafta ki menüde sadece ana başlıklarım görünmesi çok güzel olmuş. ama açık olursa da ii olur. Knight Online bölümünü de ayrıca menüye dahil ettiğin için teşekkürler. orada kalsın :D renklerde hoş olmuş. bida abi gemi biraz sağa çekmiş sanki :D

mukemmel olmus dark ellerıne saglık. forum alanı bıraz daha genısletırlıse cok guzel olur dıye dusunuyorum.

ilk siteye geldiğimde yanlış yere geldim sandım:durdurun
güzel olmuş da yan taraf çok geniş duruyo...
onun haricinde güzel:)

dark ellerine sağlık biraz küçülmüş sayfa ama alıştık genişliğe sanırım ondan :)

Şu an görüntü güzel. Çok şık olmuş.
Ama sayfadaki daralma can sıkıcı gibi duruyor.
Biraz gezip kullanayım daha detaylı birşeyler yazmak isterim.
Ama ne olursa olsun ben bu siteyi çok seviyorum.
Siz ne yaparsanız yapın her haliyle güzel olacaktır , buna eminim.
Emeğinize sağlık.

valla harika olmus arkadaslar bu hackhell modları gibi calısannlar da yok ha helal size aldıgınız rep ler :p emeyinize saglık valla

çok karizma olmuş hackhell eline sağlık

demin ilk girdigimde dedim baska forumami girdim acaba.bu temayada alismak zaman alacak gibi gözüküyor.neyse hersey tam bir yerine otursunda bakalim nasil olacak.

super olmuş sewgilim, ellerine sağlık =)

Hmm sitenin yeni şeklini bir analiz edelim sanırım herkes
yeni temadan hemen hemen memnun ama sayfayı daraltan
sol menülerden sponsorlardan şikayetçi buna benide katabilirsiniz.

Bunun hakkında birkaç önerim olacak.

1.a)Sponsorlar dikey ve sol köşede ilgiyi az çekeceğine inanıyorum
onları sayfanın tepesine tekrar koyalım,

b)Counter yani sayaçları tekrar sayfanın altına ortasına yerleştirelim.

c)Menüleri ise sayfayı genişleterek portatif açılır menü olarak değiştirebiliriz.

2.Birinci konudan farklı olarak menüleri sadece anasayfada görünsün.
Showthread,Newreply vs templatelerde olmasın...

Birde Remove Thanks butonu yok, ayrıca konuda Cevapla butonu yerine
Yeni Konu aç yazıyor...

Sol taraftaki panele açılıp kapanma özelleği konulsa çok daha iyi olur bence..Çok sıkışmış forum..

eski hali daha iyiydi .. bi tanidigim bir site var ona benzemis ...
hayirli olsun .. :) hh is innnnn

Biz Burayi Her Haliyle Sevdik Darkangel Beyaz Sayfa Olsada Farketmez Ama DegİŞİklİk Yenİlİktİr...ELİNE SAGLIK.. bıde sısteme logın yaptıgımızda
bunun gorunmesı mumkunmu mesela sag üstte

Geri