Değişim Başladı =)

selam dark görünüm harika ama forumu tam sayfa acma özelligi ekle lütfen böyle cok ilk ginc eminimki cogu kişi sevmez isteyen tam sayfa aca bilsin forumu ayarlarsınsen:)
kolay gele

belki suanda kimse on olmadigindan cabuk calisiyor olabilir ama hizliligi göze carpiyor .. aksam veya gece bakmak lazim .. ama hizini kaybeder herhalde ..

ilk açtığımda şok oldum
ama gözüm alıştı bi kaç dakikada
değişim güzeldir
en eski mavi temamız kadar güzel olmasada sarıdan daha iyi durmuş bence

Olumlu yorumlar için teşekkürler arkadaşlar, Adult bölümünün yeni mesajlarda gözükmesi ve Cevapla butonu eksikliği giderildi. Sol taraftaki sutundan Bazı arkadaslar şikayetçi gibi gözüküyor ancak bu sutun yapmayı planladıgımız yeniliklerde gerekli bir aparat ayrıca Alısılageldık Vbullletın skınlerınden farklı bır tasarım olsun ıstedık, forum sayfası dar değil sadece eskısıne alısdıgınız için gözünüze dar gibi gözüküyor aslında yazılan mesajlar daha toplu ve tok duruyor bu şekildeyken.

Sol taraftaki sutunu suan ıcın kaldırmayı dusunmuyoruz inanıyorumkı yakında gözünüz bunada alışacaktır.

Uf Uf Uf :D ßu Kdar mı Değişir ßiR Site :D Tanıyamadım Nereye GEldim Flan DDedim..ßence Diqeri Daha iyidi :(... Neyse Hayırlı olsun..

ya ben gezip duruyorum ama olmuyor aşırı dar durmadan alltan sağ tarafa kaydırmak zorunda kalıyorum sayfayı

S k у a η g є ℓ ®' Alıntı:
Biz Burayi Her Haliyle Sevdik Darkangel Beyaz Sayfa Olsada Farketmez Ama DegİŞİklİk Yenİlİktİr...ELİNE SAGLIK.. bıde sısteme logın yaptıgımızda
bunun gorunmesı mumkunmu mesela sag üstte

Sağ üstte değilde sol sutune yerleştirebiliriz sanırım denemek lazım =)

dark abi bide kimler online gözükmüyo profilde oda gözüme battı:D

güzel olmuş aslında ama arkadaşların dediği gibi soldaki panel biraz geniş..Gerisi güzel..renk uyumu felen hoş duruyo...

yeni tema bomba gibi ama, nedir bu adultun çektiği yeni mesajlarda yok zaten bari menüde +18 diye en sonda gösterilebilirdi.

omorfuLis' Alıntı:
Bide bişi daha dicemm ne zmandır akLımda şimdi söLiim barii...konu başLıkLarına tıkLadıımız zaman ayrı bir sayfada açsa çok iyi oLur bence..Ana sayfadan kopmamış oLuruz..

mouseyLe sağ kLick yap bağLantıyı yeny pencerede ac'a tıkLa

weya

shift tusuna basıLy tutarken mouseyLe soL kLick yap

tam senin istediin gbi oLr :D sahsen bn öööLe yapıorm :D :D :D

temaya geLinche bnde acaip sasırdım gördüüm anda nan dedm yannısh yere geLdim ...

ama simdiden aLıstım we eskisine göre choq beeeendim ... emeğine saaLıq DARK ... we tabi emeği gecen dier HERKES ..

abi süper olmuş olmasına da mesaj bölümü çok daralmış yauu, yandaki reklamlar gene yukarda kalsaydı daha iyi olurdu kanımca =)

Hakketten süper olmuş ellerınıze saglık site gozume acayıp geldı walla Gozlerım kamaştı :)

mükemmel tek kelimeyle. Cok begendim:durdurun

muratbjk' Alıntı:
yeni tema bomba gibi ama, nedir bu adultun çektiği yeni mesajlarda yok zaten bari menüde +18 diye en sonda gösterilebilirdi.

murat adult ıcın farklı bır projemız var gızlı saklı olmıycak yakında ama 1 hafta kadar arkaplanda kalması gerek ayrıca bu sekıldeyken bıle en cok onlıne uye o bolumde oluyor merak etme =)

bu arayüz gerçekten çok harika olmuş, emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler...

foruma girdim sımdı kaldım öylece :) düşmanlarımızın dudagı ucuklasın emii
süper olmuş ellerinize saglık. renkler süper

Dark_Angel' Alıntı:
murat adult ıcın farklı bır projemız var gızlı saklı olmıycak yakında ama 1 hafta kadar arkaplanda kalması gerek ayrıca bu sekıldeyken bıle en cok onlıne uye o bolumde oluyor merak etme =)

Dark Abi Adult İçin Yapıcaklarınızı sabırsızlıkla bekliyorum şöyle gün yüzüne çıkaralım artık:D

manigatör' Alıntı:
Dark Abi Adult İçin Yapıcaklarınızı sabırsızlıkla bekliyorum şöyle gün yüzüne çıkaralım artık:D

Bende artık seni uğraş verdiğin bölümde yanımızda görmek için sabırsızlıkla beklıyorum ;)

Geri