DÜnyanin En İyİ Hackerİ TÜrk !!!

helal olsun abimmmm ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap buuyunce bende senin gibi olmak istiyommClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

helal olsun alla agzim bir karis acik kaldi :d Clap Clap Clap Clap

Vay be, Helalizm valla :), sonuna kadar DESTEK!

O gece puanlarını çalmasalardı adamın şimdi bunları yapmazdı sanırım .) Bu tıpkı şey gibi: ' Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ' .)

tamamen yaptığı lamerlikten başka bişey değil iki FSO biliyor diye hackermi oluyormuş o çok akıllıda biz salaqmiyiz ? kim uğraşacak böyle boş işlerle...

bende hackerim kardeş bilgisarayımda yeterli miktarda güvenlik var
hobim benimde ama oo hacker insanlar yani ustalar kendileri yapıyorlar programları
ben yaptım bilgisarayım dedigim gibi korumalıdır
virüs yapabiliyorum usta olmanızın en büyük sırrı buldugunuz beya yaptıgınız bir programı paylaşmayınız herkese saygılar msn hack resime virüs koyup yolladıgında bilgisarayı 5 dk içinde azda olsa çökertme truva atı koyup karsıdaki bilgisarayın bilgilerini görebiliyorum veya siliyorum en coguda truva kullanırım zararsızdır yaptıgım programlar ama beni sinirlendirmişlerdi
truva virüsü ile karsıdaki bilgisarayın tüm bilgilarını yok ettim anlıyacagınız özenti olmayalım
ben özenti degildim bilgisarayla ilgilenmezdim
sonradan program yapmayı ögrettiler yaptım ve o programın üstüne iyice program yükledim amacım
karsımdakini eziyet etmekti yaparsınız dedigim gibi 1 hacker kımseye bilgi vermez
araştırın inanıyorum sizde yaparsınız bi ara dediler hackarlar banka hesabına gire biliyor işde ben
bunu biliyorum ama programı cok zor yapamadım kimsede yapamaz diyemiyecegim usta hacker rahat yapar suan bir program peşindeyim sitelerde üyeligim var heryerde var bilgi almam lazım bu program için kusura bakmayın size söyleyemem bu programı herkese bu sitede iyi vakit gecirmeler ilk defa bu siteye yorum yazıyorum saygılarımla ban ulaşmak istiyorsanız yardım ederim buna inanın
ben hackarim ama zararsızım istersem zararlıda olurum karsımdaki insan bana ne yaptıki zevkine
çökertim bilgisarayını kötü amaçla yapmayın bu işleri ben kötü amaçla basladım ama sizde hacker olun göreceksiniz zevklidir ugraşmak fazla uzatmayim saygılar..

helal olsunn türklerden cokkkk hacker cıkar dahaa....türk bu sonucta... inş bndee ilk byn hacker olcam((en ii olarakk:):););)))

:clap:claphelal olsunn türklerden cokkkk hacker cıkar dahaa....türk bu sonucta... inş bndee ilk byn hacker olcam((en ii olarakk:):););))):clap:clap:goz:

helal olsunn türklerden cokkkk hacker cıkar dahaa....türk bu sonucta... inş bndee ilk byn hacker olcam((en ii olarakk:):););)))

helal olsun

işte budur be kardeşim. türkiyemize senin gibi daha çoooook insan lazım. Tükiyede de çok hacker var ama kendi insanına zarar veriyo. sana iyi çalışmalar

Deşifre Oldu Ben Kendisinin Fotoğrafını Gördüm... Ayrıca Gerçek İsmine Gelince Siyami

Helal Olsun Valla Süpersin Sana Başarılar Dileriz

Hislerimize tercüman olduğu için kardeşime helal olsun.

Geri