DÜnyanin En İyİ Hackerİ TÜrk !!!

böyle karakterli olunca gurur duymak lazım yüz akımız...tebrikler

kardeşimizin başarışarı dileğiyle halal aslanım usa rusya dvam..

canım benimm beaa helal olsun

hayatımda ilk defa bıseyı okudum adam gibi :D helal olsun ustaa banada ogret hackerlıgı ama security:d cinsini :d hacklemekle ugrasmam ben guvenlık benım ısımdır...:D

baba buyuksun bee adanaya geldıgın zaman muhakkak mısafırım ol basımla gozum ustune ASLANSIN SEN BE ABIM ben msn yazmıyorum sen zaten bulursun ıstersen :)))) gorusuruz saygılar

yazıyı okumaya bile gerek yok, iyi heckher bilinmez hiçbirşeyiyle!!!

Bunların Hepsi 2002 Yılında oldu Siz Daha yeni Duyuyorsunuz Helal olsun Size Sene 2009

Hadi onuda'da Geç iskorpitx tanıyan Kalmadı Hatta şuan Bilişim Sektöründe Çalışıyor..

Onuda Geç Şahsın Kimliği internet ortamında Dolaşıyor. Biraz Araştırmacı olursanız anlarsınız....

helal olsun adama aslında bu adamdan yada bu forum sayesinde bize ders versin bizde onun yanında türk kültürüne saldırı yapanlara karşı savaşalım olabılır aslında

helal olsun adama hackhell.com opları olarak bu adam ile irtibata geçip bize eğitim cd leri oluşturabılırler bizde onun yanındasavaşabılırızz.

“HACKED BY iSKORPiTX
(TURKISH HACKER)
FUCKED ARMANIAN-FUCKED FRANCE-FUCKED GREECE-FUCKED PKK TERROR
iscorpitx, marque du monde, Page Rankésente ses salutations à tout le monde. ”

PKK TERROR DIŞINDAKİ DİĞER ÜLKELERE HAKARET ETMESİ IRKÇILIKTIR!
Kendinize gelin arkadaşlar.
FUCKED ARMANIAN.
Tamam tarihte bize yapılanları unutmadık, unutmayacağızda.Şuanda Ermeniler bizlere her ne kadar düşmancıl davransalarda.Bunlara ERMENİLER FUCKED diyerek tek bir çerçevede toplayamayız.Veya Fransa veya Yunanistan.Bu yapılanın adı ırkçılıktır!Derhal kendinize gelin arkadaşlar.
Bir kimse size gelip 'Ben Türkleri sevmiyorum' demedikçe siz onlara bir şey söyleyemezsiniz.
Unutmayın milliyetçilik ırkçılığı doğurur.
Yarın öbür gün bir Fransız, bir Ermeni, bir Yunanlı gelip size 'Bu ne la' dediğinde ne diyeceksiniz.
Yaptığınız ırkçılıktan başka bir şey değildir arkadaşlar kendinize gelin.

aslında küfürn devamında ermeni pi.lerinin pkk döllerinin yaptıklarını anlatan resim ve yazılarda koysaydı. 43.000 siteyi 10 dk.da en az 4-5 milyon insan tıklar ve bu şekilde kendimizi anlatma şansınıda yakalardık.

Seni bu mesajındaki Ermenilerin geneline ettiğin hakaretten dolayı şikayet edicem kardeşim.Bu yaptığınız ırkçılıktır kendinize gelin!!!

Geri