DÜnyanin En İyİ Hackerİ TÜrk !!!

senin yerinde olan çoğu insan sahtekarlığa girerdi sen girmemissin
alkışşşşş

cok guzel bilgiler bunlar dewamını bekliyorum 4 gozle

biz türküz işte boyle soylu ve gururluyuz tesekurler

helal be işte bu iddaa ediyorum dünyanın en zeki en psikopat en çalışkan ve diğer en güzel en'ler TÜRK'tür...
hacker abimize saygılar...

Bizim gururumuz bravo helal olsun inşallah israilin sitesine hackler...:d

ayakta alkışlıyorum helal be sana :clap :clap :clap

ya bu adama hacker demem bi vbulletin sitesini hackleyemeyen adama hiç birşey demem anca d-dos atar isko pisko sisko!

141 bin siteyle ilk sırada. Önce Microsoft’un Meksika sitesini hack’lemesi olay oldu. 17 Mayıs’ta 43 bin siteyi 10 dakika içinde çökertmesiyle asıl sükseyi yaptı.

Bizimle telefonla bağlantıya geçti. İskorpitx, 45 yaşında, Ege’de yaşıyor ve muhasebecilik yapıyor. Meğer bu hacker’lık işlerine de, internette tavla oynarken puanları çalınınca başlamış.

Nasıl başladınız bu işlere?

- Hacker’lıkla 2002’den beri ilgileniyorum. Bir hobi gibi. turk.net’te sanal tavla oynarken başladı bu merakım aslında. Bir gece oyunda tüm puanlarımı çaldılar. Çok da uğraşmıştım onları biriktirmek için. turk.net’in operatörlerine bildirdim durumu ama hiç ilgilenmediler. Ben de bunu nasıl yaptıklarını merak ettim ve kurcalamaya başladım. Kısa süre sonra, ne kadar puan varsa ele geçirdim. Muhasebeciyim aslında. 1989’da bilgisayarla muhasebe tutulmasına izin verildiğinden beri, bilgisayarla iç içeyim. Şimdi 45 yaşındayım, hálá boş zamanlarımda uğraşıyorum.

Bunların yalan olduğunu düşünüyorum. Muhasebeci olduğu felan uydurulmuş bir hikaye. Ayrıca 10 dakikada binlerce siteyi hackleyebilecek bir kodun veya bu kodu kullanan bir programaın varolması sözkonusu olamaz.

Bunların yalan olduğunu düşünüyorum. Muhasebeci olduğu felan uydurulmuş bir hikaye. Ayrıca 10 dakikada binlerce siteyi hackleyebilecek bir kodun veya bu kodu kullanan bir programaın varolması sözkonusu olamaz.

gulelimmi aglayalimmi
metal firtinada bile boyle guclu bir islemci belkide yoktu:d
hemde 10 dakikada he vay bee
:vur

gerçekten helal olsun gerçek hacker böle olmalı

Geri