DÜnyanin En İyİ Hackerİ TÜrk !!!

bu adam msn bile hackleyemez.sahte bir kişiliktir bu.. bu iskorpix midir nedir,bu adamı yaklaşık 1 ay araştırdım.. ve bir fos çıktığı apaçık belli.. gerçek iskorpix konyada yaşıyor.. bu sahte olanı

aga şunu blirim BÖYLE İNSANLAR AYAKTA ALKIŞLANACAK İNSANLAR... HEMDE KENDİ ÜLKESİ İÇİN ÇIKAR UYGULAMAMIŞ İSE... AYRICA ÜLKEM ADINADA GRUR DUYMAKTAYIM...
isterse dakikalar içinde ne kadar çok banka vs hesabına gireblicegini bliorum bu kişinin. fakat ülkemizde hiç bir kara sucunu duymuş değüilim

birde şu var türk hackerler son zamanlarda zaten natoya kafa tutmuş deilmi sadece iskorpitix deil bizleri savunanlar...
rus hackerlere kafa tutan tek ülke belkide Türklerdir

ben bu adamı kanal 1 de gormustum orada bi roportajı var ama yuzu tabiki buzlu sekilde

2doubleuponiskorpitx8aw.jpg

“HACKED BY iSKORPiTX
(TURKISH HACKER)

ellerin dert görmesin

helal olsunda ben kaç yıldır uğraşıyom bi site bile hacklemeyi başaramadım :s

Türk ün Gücünü Gösteren El öpülür...helal Olsun.

bu kişinin uydurma olduğu soyleniyor ama

evet kendisi tv'de de çıktı. bu işlere nasıl başladığını anlattı ve yüzünü sansürleyerek yayınladıar. kendisi kuşadasından bir muhasebeci. kendi egeliştirdiği bir yazılımla saniyede yüzlerce siteyi hackleyebiliyor ve bunu da tv'de ofiisine haberin sunucusu ile giderek bizzat kullandığı bilgisayarını gösterdi. çok şanslıyım ki o programı izleme şansım oldu:)

çok iimiş abi ben nasıl oğreneceksem....
biri beni puanları çalsın:)....

banada pek inandırıcı gelmedi hacker dediin gizli tutar kimliğini ben egeliyim yok muhasebeciyim şuyum buyum diip röportaj yapar mı elin adamıyla..ayrıca 10 dk da öle binlerce siteyi hacklicek programda zor nerden bulmuş bu yazılımı kendimi yapmış ne yani..tmm hacker onca siteyi hacklemiştir ama hikaye biraz uydurulmauş sanki..kaynakta gösterilmemiş..

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
baska kim yapabilir demi :D

Geri