Kardeşim onu sil Yerine upload ettiğim dosyayı koy bakalım düzelecekmı olmassa bana heber ver bide birşey sorcam bunu servera girerken verio dimi ve bütün serverlardamı verıo
evet veriyo
Kardeşim onu sil Yerine upload ettiğim dosyayı koy bakalım düzelecekmı olmassa bana heber ver bide birşey sorcam bunu servera girerken verio dimi ve bütün serverlardamı verıo
Sevgili Arkadaşım aynı sorunu bende cok fazla yaşadım ama sonunda çözdüm bende v23 patch kullanıyordum ancak sürekli cd key sorunu veriyor bütün patch denemelerimin sonucunda v22 patch in en uygun çözüm oldugunu buldum ancam v29 pacth den sonrasını denemedim bu nedenle işe yarıyorlarmı bilemiyorum.v22 patch i yüklemeni öneriri ancak yüksek ihtimalle serverların cıkmadıgını söyleyeceksin bu neden le serverbrowser.vdf yi donwload ed bunuda ...\Valve\platform\config klasörünün içine yapıştır böylece cs yte başlayabilirsin arada bir çok nadir olarak tekrar cd key sorunu veriyor umarım sorurnun çözülür çözülmesse yaz yardımcı olmaya calısşırım...
Aslında o problem aynı cd key'i kullanan 1000'den farklı kişi olduğundandır.v22 ve daha üst versiyonlar genellik ile superhero ve yabancı modlarda birçok yanlışlık vermektedir.ben v19 kullanıyorum çok rahatım...
Teşekkürler :clap
Hızlı silah alma konusuna yazdım ama cevap gelmedi birde burdan deniyim bilenlere
F3 tuşu deagle , bomba(sisve patlayıcı)
F4 tuşu colt , deagle , bomba (sis vepatlayıcı)
F5 tuşu keleş , deagle , bomba (sis ve patlayıcı)
F6 tuşu awp , deagle , bomba (sis ve patlayıcı)
NOT: kalkana gerek yok
şimdiden teşekkürler !
iddalısın epey o zaman benim sorunum kasper en son sürüm 8.456 gibi bi şey kullanıyorum kasperi kapatmadan cs giremiyom virüs trojen gibi bi şey algılayıp tapatıyo karantinaya alıncada hl.exe ortadan kaldırıyo
snoop ben spawn ın cfg sını kulanıorm bulmak zor degıl ama atıyım ıstersen kardes
Hızlı silah alma konusuna yazdım ama cevap gelmedi birde burdan deniyim bilenlere
F3 tuşu deagle , bomba(sisve patlayıcı)
F4 tuşu colt , deagle , bomba (sis vepatlayıcı)
F5 tuşu keleş , deagle , bomba (sis ve patlayıcı)
F6 tuşu awp , deagle , bomba (sis ve patlayıcı)
NOT: kalkana gerek yok
şimdiden teşekkürler !
kardeş ben f3 f4 f5 f6 bastığımda oyun kapanıyo
cs 1.6 nosteam servere nasıl bot atabilirim bi yardım etseniz
sxe yi kapat ( eğer varsa ) new game de oyunu startla H ye bas orda halledersin
Arkadaşlar benimde bir sorum olcak yaw cs de oynarken başka arkadaşların ekranına bakıyorum benimkine göre sekme oranı çok daha az ben tararken asırı derce sekıyo onlar tararken sekmiyo :S ?? ? ?