Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]

Evet verio derken hatayımı vermeye devam edio butun serverlardamı hata verıo demek istedin anlamadım eger butun deil sadece belirli serverlarda hata verıosa yenı ni patch yükle olmassa sorun serverdadir

Sevgili Arkadaşım aynı sorunu bende cok fazla yaşadım ama sonunda çözdüm bende v23 patch kullanıyordum ancak sürekli cd key sorunu veriyor bütün patch denemelerimin sonucunda v22 patch in en uygun çözüm oldugunu buldum ancam v29 pacth den sonrasını denemedim bu nedenle işe yarıyorlarmı bilemiyorum.v22 patch i yüklemeni öneriri ancak yüksek ihtimalle serverların cıkmadıgını söyleyeceksin bu neden le serverbrowser.vdf yi donwload ed bunuda ...\Valve\platform\config klasörünün içine yapıştır böylece cs yte başlayabilirsin arada bir çok nadir olarak tekrar cd key sorunu veriyor umarım sorurnun çözülür çözülmesse yaz yardımcı olmaya calısşırım...

Aslında o problem aynı cd key'i kullanan 1000'den farklı kişi olduğundandır.v22 ve daha üst versiyonlar genellik ile superhero ve yabancı modlarda birçok yanlışlık vermektedir.ben v19 kullanıyorum çok rahatım...

Teşekkürler :clap

Aslında o problem aynı cd key'i kullanan 1000'den farklı kişi olduğundandır.v22 ve daha üst versiyonlar genellik ile superhero ve yabancı modlarda birçok yanlışlık vermektedir.ben v19 kullanıyorum çok rahatım...

Teşekkürler :clap

Hayır Kardeşim bu sorun bir serverin içinde eğer 5 oyuncudan fazla oyuncunun key i aynıysa yaşanır yani benim denemelerimin icinde en ii sonuc verenlerden biri v22 idi bu neden le öneriyorum yani isteyen dikkate alır isteyen almaz
Zaten son 2 aydır fln cok fazla server a girmiyorum belirli serverlarda takılıyorum o kadar
v19 şahsen bana cok kalitesiz ve eksik geldı :saskin

Hızlı silah alma konusuna yazdım ama cevap gelmedi birde burdan deniyim bilenlere

F3 tuşu deagle , bomba(sisve patlayıcı)
F4 tuşu colt , deagle , bomba (sis vepatlayıcı)
F5 tuşu keleş , deagle , bomba (sis ve patlayıcı)
F6 tuşu awp , deagle , bomba (sis ve patlayıcı)

NOT: kalkana gerek yok

şimdiden teşekkürler !

Hızlı silah alma konusuna yazdım ama cevap gelmedi birde burdan deniyim bilenlere

şimdiden teşekkürler !

Bak şimdi kardeşim cs ye gir
exec userconfig.cfg
Yaz daha sonra cs den cık cs nın kurulu oldugu konuma gir ve "cstrike" nin içindeki config.cfg dosyasını upload et
daha sonra bunu bana pm ıle at
bn cfg ni düzenliyip geri yollayacagım yada yeni cfg yollayabilirim ama tekrar ayar yapman gerekir gerek yok
Cok zor gelirse Haber ver:goz::D

iddalısın epey o zaman benim sorunum kasper en son sürüm 8.456 gibi bi şey kullanıyorum kasperi kapatmadan cs giremiyom virüs trojen gibi bi şey algılayıp tapatıyo karantinaya alıncada hl.exe ortadan kaldırıyo

snoop ben spawn ın cfg sını kulanıorm bulmak zor degıl ama atıyım ıstersen kardes

iddalısın epey o zaman benim sorunum kasper en son sürüm 8.456 gibi bi şey kullanıyorum kasperi kapatmadan cs giremiyom virüs trojen gibi bi şey algılayıp tapatıyo karantinaya alıncada hl.exe ortadan kaldırıyo

Kardeş Bu cs ile ilgili bir sorun deildir bu senın cs yi indirdiğin yerdeki bir sorundur ayrıca bunu bu böllüme yazman gereksiz verebilecegim bir cevap yok zaten acık ve net olarak senın cs de virüs war zaten acmıssındr hl yi bu neden le bulasmıstır ben olsam korumayı kapatıp dewam ederdım

snoop ben spawn ın cfg sını kulanıorm bulmak zor degıl ama atıyım ıstersen kardes

Kardeş sen versen daha iyi olmazmı simdi indireceğim cfg nin adı aynı kendı baska dır fln zor gelmesse at bi zahmet
AMA 50 MSJ I GEMEDİĞİN İCİNN PM ATAMASSIN BU NEDENLE ISTERSEN FORUMA KOY BU KONUNUN ICINE ISTERSEN PROFİLİMDEN BAKIP E-MAİL İME AT

şimdiden teşekkürler !

kardeş ben f3 f4 f5 f6 bastığımda oyun kapanıyo

kardeş ben f3 f4 f5 f6 bastığımda oyun kapanıyo

Kardeşim bunun olmasının sebebi senin girdiğin serverin sen servera girdigin anda o tuşları bind lemesindendir yani sen o tuşlara bastıgında ya ben wallım der kick yersin yada reklam yazar ve baska bir servera baglanırsın bunu çözmenin yolu ise şöyle :
önce servera gir daha sonra örn F6 tuşunu bastıgında birşey olmamasını istiyorsun
"unbind F6" yaz
ancak bunu yazdıgında bu tuş tamamen boşalacaktır yani başka bir işe yaramayacaktır
diyelimki sende hızlı silah almayı kullanmaktası o zaman önce unbind leri yaz daha sonrada ya şifreleri elle gir yada direk cfg ni çalıştır ama servera tekrar girdiğinde yine aynı sorunla karşılacaksın

ya bn sxe 6.6 yükledim oyuna girom 10 sn sonra atıo oyunda hata werio acil cwppp

Ben 60mblık portable cs 1.6 indirdim kurdum oyun guzel hatta süper ama botlarla oynadığımda 1 botu oldurduğumde veya bir bot başka bir botu oldurduğunde oyunda hata vermeden çıkıyor :S çözüm yolu nedir acaba bot paketinde mi sorun var ?

cs 1.6 nosteam servere nasıl bot atabilirim bi yardım etseniz

sxe yi kapat ( eğer varsa ) new game de oyunu startla H ye bas orda halledersin

Arkadaşlar benimde bir sorum olcak yaw cs de oynarken başka arkadaşların ekranına bakıyorum benimkine göre sekme oranı çok daha az ben tararken asırı derce sekıyo onlar tararken sekmiyo :S ?? ? ?

beyler benim sorum olacak bende cs1.6 ve v.23 patch ile dedicated server kurdum ve modem ip im sabit olmasada www.ipimne.com dan o anda aldığım ip yi arkadaşıma gönderdim ve favoriteten eklediğinde beni görmüş fakat bağlanırken kicked yapıyor ve verdiği hata da buraya bağlanamazsınız hatası oluyor ben rahatça bağlanabiliyorum fakat internet ağımı kullanan yani lan den bağlanması gereken başka bir arkadaşıma da aynı hata gidiyor bunu nasıl çözebilirim?

sxe yi kapat ( eğer varsa ) new game de oyunu startla H ye bas orda halledersin

Arkadaşlar benimde bir sorum olcak yaw cs de oynarken başka arkadaşların ekranına bakıyorum benimkine göre sekme oranı çok daha az ben tararken asırı derce sekıyo onlar tararken sekmiyo :S ?? ? ?

sana öyle geliyodur ;) ratelerini yaz oynarken bi nebzede olsa düzelir aslında sekme olayını kaldırsalar nereyi tarıyosan oraya gitse mermiler oyun çok kolay olur herkes adam vurur =) oda olmaz işte :)

hackhell serverinde online counter nasıl oynayabilirim sxe ile resimli anlatırsan sevinirim ayarlayamadım bi türlü

ben cs servere giremiorum bunun cevabi nedir acaba servere girince inwalid key yazior bir yardim

Beyler ben bişey Sorucam bilen varsa lütfen yanıtlasın
cs 1.6 da hani q ya basınca silahlar değişiyo ya silah değince beklemek gerekiyor ateş etmek için silahi çekiyo falan böyle neyse youtube dan falan bakın pro gençler hiç beklemiyor direk silah ellerine geliyo ateş etmek için beklemiyolar q ya basınca hemen ateş edebiliyolar bunun cfg ayarını bilen varsa bi yanıtlasın Allah razı olsun ondan :D

Geri