Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]

Serverıme gırmeye calıstıgımda ınvalıd cdkey hatası alıyordum v23 v26 yukledım server dosyalarının ıcıne :D bu sefer hlds yı acıyorum bıraz beklıyorum: "Unable to load authentication library, Exiting..."yazıyor ne yapmam gerek ?

Serverıme gırmeye calıstıgımda ınvalıd cdkey hatası alıyordum v23 v26 yukledım server dosyalarının ıcıne :D bu sefer hlds yı acıyorum bıraz beklıyorum: "Unable to load authentication library, Exiting..."yazıyor ne yapmam gerek ?

Tek tavsiyem bastan kurman her seyı =)

:goz:​

v23'ün üstüne v26 yüklediysen sorun çıkarır..
sadece v23 kurman tavsiyemdir hiç bir sorunla karşılaşmazsın.

http://rapidshare.com/files/80505564/cs16patch_full_V23.rar.html
rar pass : vavrulu@hackhell

innn.jpg

Resme bakarsanız ;
oyun içerisinde consol'a "net_graph 3" yazın
Kırmızı ile çizdiğim yerde yazan "K/S" (kilobayt/saniye)
Yani saniye indirdiğiniz dosya boyutu.
Umarım açıklayıcıdır =)
Bu sayı sesler veya ölüler diriler çok olduğunda artmaktadır.

arkadaşlar hackhell e bağlanmak için connect 62.68.206.66:27015 bu yazılması gerekiyormuş yazıyorum bağlanmıyor hata veriyor ..

ne yapmam lazım

serverimdeki şu ip sorununu çözemedim 27015 portu açtım ıp sabitledim yine aynı birtek ben girebiliyorum server:(:(

beyler size sxe hakkında bir soru sorucam.cevaplarsanız sevinirim.
sorum:
arkadaşlar bende sxe yuklu açıyorum internetten kantır oynuyorum kapattıktan sonra tekrar açtımda sxe yi çalışmıyor yani sxe açılmıor. ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim...

beyler size sxe hakkında bir soru sorucam.cevaplarsanız sevinirim.
sorum:
arkadaşlar bende sxe yuklu açıyorum internetten kantır oynuyorum kapattıktan sonra tekrar açtımda sxe yi çalışmıyor yani sxe açılmıor. ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim...

Aslında o sxe kapanmıyor..

kapattıgın sandıgın

bug da kalıyor

Ctrl-Alt-Delete yap

İslemler yap Sxe İnjected bul islemi sonlandır de..

Ve sonra aç...!

selam arkadaşlar 1.5 oynuyorum yada oynamaya çalışıyorum sxe çıktığından beri.
sxe açıp online a bağlandığımda pingim sanki 1000miş gibi atlaya atlaya dona dona bi oyun açılıyo sxe kapatıp girdiğimde her şey normal ama sxe siz server atiyo tabi var mı bi bildiğiniz
şimdiden teşekkerler....

SxE ile ilgili 1 hata deil

ama genede ilginc

refresh lock indir onu dene

Net hızını gozden gecir

w.s.a arakdaşlar ben counter 1.5 oynuyorumda internetten oynamak istiyorum artık sXe indirdim günceledim masa üstüne indirdim counter girmiyor buseferde + counter resmi gözükmüyor ? ondan olabilirmi dosya gibi birşey gösteriyor msn werme yasak değilse msn veriyim gösteriyim nasıl birşey oldunu yardım plsssssssss

w.s.a arakdaşlar ben counter 1.5 oynuyorumda internetten oynamak istiyorum artık sXe indirdim günceledim masa üstüne indirdim counter girmiyor buseferde + counter resmi gözükmüyor ? ondan olabilirmi dosya gibi birşey gösteriyor msn werme yasak değilse msn veriyim gösteriyim nasıl birşey oldunu yardım plsssssssss

profılımı tıkla msn ınımı ekle

derdıne derman olam :goz:

arakdaşlar sXe yükledim counter 1.5 içinde counter açılmıyor bu sefer de ??????? nasıl yapıcam

Arkadaşlar Bana Bi Yardım Plssssssssssssssssssssssssssssssssss

ewet ben OTANTİK ne olduki

ekledimde kanka kabul etmeni bekliyorum

Geri