Cs Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Bütün Sorularınızın Cevabı Burada!]

Bi şey sorcam Cs 1.5 oldugunu nErden ANlıcaz Cs ye girdiğimizde Diğer modlardan da anlayabilirmiiyiz ? :saskin:saskin:saskin

Beyler Bende Kulaklıkta Var Mikrofonda Oyun İçerisinde Nasıl Sesli Konuşacam?

sescs.jpg

inşallah işine yarar olmazsa denetim masası / ses aygıtları / mikrofon ayarları

yazıyazılar yerde yazılar gorunmuyo ne yapmalıyım ?

yazıyazılar yerde yazılar gorunmuyo ne yapmalıyım ?

cs oynarken knş cam ama yazılar görunmedıgınden konusamıyom onu nasıl duzeltirim

eline sağlık yakışıklı güzel anlatım

bi soruda ben sorayim.. klevyem (azerty) ama oyuna girdigimde (qwerty) oluyor..
bunu duzeltmemin bi yolu var mi?
zaten karanlikta oynuyom birde tuslarin yerini bilmeyince olmuyo..
simdiden teskrler.. saygilar...

banada yardım plz çok acil banda diorki cannot continue without model models/admin head dior napmam gerek acil lütfen

benim daha 2 gün önce girdiğim IP lere simdi girilmiyo :/

Arkadaslar botla oynarken radyo sesleri nasıl acılıyor? serverda yani nette oynarken radyo seslerini duyuyorum ama kendim botlarla oynarken ayak ve silah sesinden baska ses yok ? bu sorunu nasıl halledebilirim? kurulu oyun counter 1.6 non stream v23 update

tesekkürler...

YA ARKADAŞLAR BIKTIM VARYA BU SERVER NE ZAMAN AÇILCAK AÇILSADA OYNASAK YA LAMERLERLE OYNUYOM DİĞER SERVERLARDA 10 ADMA VURUYON MESELA 1 2 KERE ÖL HEMEN BAN YİYON :) ADMİNLER ÇABUK YAPIN YAW SERVERIMIZI :d

agalar bemım valve dosyaları sılınmıyor yardım nasıl sılebırm ??????????????????????????

arkadaşlar benim blgsyr vista premium oyun düzgünce yükleniyor oyun açılıyor pad bot uda yükledim play cs deyince half life sürümü eski diyr nasıl hallederim

Geri