Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

Dark_Anqel paylasım ıcın cok tesekkur edıyorum, ama bende "Couldn't allocate Dedicated Server IP PORT:27015" yazıyor.emuleturk de cozum u buldum ama sımdı sorunuma tam qelelım ,
1 - explorer a 192.168.1.1 yazıorum kullanıcı adına admin sifreye de password yazıyorum qırıyor ama burada port yonlendırmeyı bulamadım (modem : pikatel air max).192.168.1.1/html/index1.html yazıorm explorer a kullanıcı adı ve sıfreyı admın password seklınde gırıorum bu kez de bos sayfa cıkıyor lutfen acıl yardım edın..istiyosan msn den qonusalım cok acıl de ..

Dark_Anqel paylasım ıcın cok tesekkur edıyorum, ama bende "Couldn't allocate Dedicated Server IP PORT:27015" yazıyor.emuleturk de cozum u buldum ama sımdı sorunuma tam qelelım ,
1 - explorer a 192.168.1.1 yazıorum kullanıcı adına admin sifreye de password yazıyorum qırıyor ama burada port yonlendırmeyı bulamadım (modem : pikatel air max).192.168.1.1/html/index1.html yazıorm explorer a kullanıcı adı ve sıfreyı admın password seklınde gırıorum bu kez de bos sayfa cıkıyor lutfen acıl yardım edın..istiyosan msn den qonusalım cok acıl de ..

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pikatel/Combo/Counter_Strike.htm burdan bulabilirsin...

nasılyaptın anlatsan sonun da hata verıyo nasıl cozdun onu

abi yardım et yaw yapamıyom indirdiğim son iki dosyada dosya bulunamadı diyo bişe çıkmıyo rarlardan çalıştıra cmd yazıyorum birinci indirme dosyasını indirmiyo 58,83de takıldı kaldı deli olacam yawwwwwww gözünü sevem bi yardım et arkdşlar beni bekliyolar :(
takılmıyo orda bekle

oleyyy bende yaptım
ama nası yaotıgımı tam bılmıyom

buradada ayrıntılı bir şekilde anlatılmış.Yapamayan arkadaşlar için....:durdurun

edit : adres wermek yasaktır, ayrıca link çalışmıyor..

adminler cvp please server ı kurum 4 kısı oynarken pıngler 30-30 arası 5 ve uzınde 400 ve uzerı oluyo neden lutfen yardım

ya beyler bende server kurdumda bu serveri nasıl 24 saat aaçık tutarım bi yardım lütfen

Ya ben serverı kurdum port hatası filan yok ama konsola connect 192.168.1.33 yazıp girmeyi deneyince valve validation rejected diyor giremiyorum aynısını global ip dede sylüyor.Bunu nasıl düzeltebilirim neden oluyor??

kardeş sen nereden panel açtın? hemen bi cvp yazarsan sevinirim!

normal açtım işte hlds yi sağ tıkladım özellikler e o nomasterla başlayıp mapla biten kodu yazdım.Serverı çalıştırıp oyuna girmek için konsola connect ip yazıp entera basınca valve validation rejected yazıyo grmiyo . ama o yazdığım kodu silip hls yi kendi panelinden açınca oluyo oyuna giriliyo ozm

Paylaşım şiçin Teşekkür çook Sağolsın Ellerine Sağlıkk

ÖNCELİKLE BU PAYLAŞIMI VEREN ARKADAŞIMA ÇOOK ÇOOK TEŞEKKÜR EDİYOM VE ELLERRİNE SAĞLIK KARDEŞİM KENDİM KURMADIM AMA KONUYU BAŞTAN SONA OKUDUM TABİ BİRAZ VAKTİMİ ALDI O AYRI :):) ŞUNU GÖRDÜM BAZI ARKADAŞLAR DAHA CMD DEN C: YE GİREMEMİŞ
1 CMDYE GİRİNCE SİYAH UFAK BİR EKRAN AÇILACAK ORAYA cd:C\ bu şekil yazıp entıra basın sonrada C:\hlds veya siz başka isim yazdı iseniz o ismi yazıp entır sonrada tarif edilen komutları girin
2 ip sorunu olan arkadaşlar orda belirtilen ipleri girerseni< elbet hata alırsınız o başkasının veya kafadan yazılmış örnek iplerdir kendi ipinizi alıp onu yazacaksınız ki çünkü server sizsiniz
3 cafedeki arkadaşlar oturduğunuz pc nin ipini yazarsanız kmse giremez sizden hariç:) cafelerin sabit bir ip noları vardır onu girin
4 oyunu şifrelemek isteyen arkadaşlar zati admin panelini açtığınızda orda şifre bölümü var yada il kurulumda şifre ve server adı girebilirsiniz:)
belkide hata almanızın sebebi basit ama belli olmaz pc nizde Counter-Strike 1.6 oyunun kurulu olması gerekiyoorrr yukardaki işlemleri yapmadan önce pc nize oyunu yükleyin :):):
TEKRADAN PAYLAŞIMIN İÇİN TŞK KARDEŞİM EMEĞE SAYGI BEN DE DENERİN BİR KAÇ GÜN SONRA HATA VERİSE Kİ SANMAM HATA VERECEĞİNİ İŞİM BU :)

arkadaslar en sonra masaustunde kısayola sağ tıkladım hedefin yanında herseyi yazdım tmm dedim bu hatayı verdı hata su: hedef kutusunda belirtilen c:\games\cs16\hlds.exe\console adı geçerli değil yol ve dosya adının doğru olmasını sağlayın diye napıcam bi el atın lütfen cvbınızı bekliorum....

SEVGİLİ ANGEL KARDEŞİM PAYLAŞIM ON NUMARA SÜPER PYLAŞIM İÇİN TŞK BİR DAHA .
BİR YERDE TAKILDIM YARDIMCI OLURMUSUN
C:\hlds\cstrike\addons BÖLE BİR DOSYA YOK C:\hlds\cstrike BUR<Y< K<D<R OKEY AMA ADMİN İ KURDUKTAN SONRA BÖLE BİR KALSÖR OLUŞMADI YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM TEKRARDAN TŞK

ARKADAŞLAR BİRİNİZ ACİLEN YARDIM ETSİN LTF ADMİN MODU KURUYORUM İNSTAL_ADMİN VS YE Yİ TIKLIYOM İLK GELEN KUTUCUKTA EVET DİYOM SONRA BİR TANE DAHA ÇIKIYO ONADA EVET DİYOM C:\HLDS YOLU YAZIYOM AMA YÜKLEME YAPMIYOR ŞÖLE BİR UYARI VERİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN BİRİNİZ BUUNUN SEBEBİ NE

kod: c:\decumentc and settings\seyyah\deskop\halflife-admin-2.50.60.win\adminmod\install.admin.vps
satır: 269
karekter :2
hata : tür uyumsuz : 'answer'
kod: 800A000D
kaynak : microsoft VBScript çalışma hatası

BU TÜR BİR HATA VERİYOR BUNUN SEBEBİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞK

arkadaslar en sonra masaustunde kısayola sağ tıkladım hedefin yanında herseyi yazdım tmm dedim bu hatayı verdı hata su: hedef kutusunda belirtilen c:\games\cs16\hlds.exe\console adı geçerli değil yol ve dosya adının doğru olmasını sağlayın diye napıcam bi el atın lütfen cvbınızı bekliorum....

ARKADAŞIM kopyaladığın kod ile exe arasına bir boşluk bırakırsan hata vermez

dark eyw çok iyi yapmışsın ellerine sağlık saolasın ama bende bi sorun oluştu :saskin ben her dediğini harfiyen yaptım ama sonunda açınca böle bi hata wer di [img=http://img406.imageshack.us/img406/5905/hataco1.th.jpg]
unable to load authentication library , Exiting
Bi yardım eli uzatın LüTfEn !!!!!!

KARDEŞ O HATAYI KALDIRMAN İÇİN ADSL MODEM AYARLARINA GİRİP BAZI MODAMLERDE NAT YZAR BAZILARINDA SERVER SECURY YAZAR ORDAN 27015 TPC OLARAK PORTUNU AÇMAN GEREKİYOR

Çok sağol abi de ben bi yeri anlamadım.Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek....dizine gelemedim.Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazdım.karşıma

C:\Document and Settings\

geliyor.Lütfen yardımcı olurmusunuz.. İletişim adresi [email protected]

yardımalarınızı bekliyorum.şimdiden sağolun

Geri