Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

Extract işlemi bittikten sonra C:\hlds klasoru ıcerısıne HldsUpdateTool.exe, hldsupdatetool_readme.txt,INSTALL.txt ve unwise dosyası çıkarılmış olmalı, şimdi Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek

Kod:
hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .yazıyoruz ve entera basıyoruz. Baglantı hızınıza göre yaklasık 10 ile 30 dakıka zaman zarfında C:\hlds klasorunuz içerisine valve klasoru ve dıger dosyalar download edılıyor. Download işlemi bittiğinde "HLDS installation up to date. " yazısı cıkacaktır.

Download etmiyor benim

ya öncelikle cok tesekkurlerde ... benımkı daha en basından hata verdi :)) bı yardımcı olursanız..
REsim : http://img148.imageshack.us/img148/9056/llokix3.jpg

evet benımkıde hata verıyor işde yardım edın lutfen...

Extract işlemi bittikten sonra C:\hlds klasoru ıcerısıne HldsUpdateTool.exe, hldsupdatetool_readme.txt,INSTALL.txt ve unwise dosyası çıkarılmış olmalı, şimdi Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek

Kod:
hldsupdatetool.exe -command update -game valve -dir .yazıyoruz ve entera basıyoruz. Baglantı hızınıza göre yaklasık 10 ile 30 dakıka zaman zarfında C:\hlds klasorunuz içerisine valve klasoru ve dıger dosyalar download edılıyor. Download işlemi bittiğinde "HLDS installation up to date. " yazısı cıkacaktır.

Download etmiyor benim

aynen yardım edın lutfen...

arklar bana kendi haflife.wad dosyanızı upload yapıp yallarmsıınız
:Dlütfn

Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek

burda takıldım :S nası gecez oraya ?

ya ip adresini nasıl yapcaz ip adresi kendı pc mızdekı ıp adresınımı yazcaz yoksa kendı kafamızdan ıp adresımı koycaz ?

ya ip adresini nasıl yapcaz ip adresi kendı pc mızdekı ıp adresınımı yazcaz yoksa kendı kafamızdan ıp adresımı koycaz ?

Başlat>Çalıştır 'a gelerek cmd yazıp dos komut satırına geçiyoruz. C:\hlds dızınıne gelerek

burda takıldım :S nası gecez oraya ?

Başlat -> Çalıştır -> cmd yaz entere bas
dos alanında satıra şunları yazıp entere bas...
cd C:\hlds

sonra downloadları yapmak için ilgili komutları yaz...
ip ile ilgili bilgi için konuda bilgi mevcut. ilk sayfayı okuyup son sayfada soru sormayın. arada bi sürü sayfa ve bu sayfalarda bi sürü bilgi var.

saol dostum süper anlatım evde bi tane boş pc var ona cs server yapıcam bakalım olcakmı

Eer o port hatasını almak istemiyorsanız şu hlds.exe nin kısayolunu Hedef bölümüne sadece "C:\Program Files\Valve\hlds.exe" yazın ve hlds yi açın.Çıkan yeşil menüden gerekli ayarları yapın ve START SERVER e tıklayın okadar....Siz girecekken oyun konsoluna connect 192.168.1.*(Ağ IP niz)yazın, başkalırı girecekken www.whatismyip.com daki Ip yi yazacak lar yada no-ip.com dan aldığınız adresi yazcaklar.

öncelikle çok kaliteli bir paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim...

ben çok büyük bir sevinçle anlattığınız her adımı yapmaya başladım...

daha sonra hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir . komutunu da yazdım , download etmeye başladı , fakat bir yerde takıldı kaldı , dedim ki download edilen serverda bi sorun vardır ama pc 6 saattir hiç bi işlem yaptırmadan sadece download etsin diye açık tuttum ama yine olmadı . Kendim sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum.İşletim sistemim Xp Pro.

Birde caps ekledim , sizlerden cevap bekliyorum arkadaşlar.Ne yapmalıyım ?

b-174886-scscs.jpg

ya bu kdar kasmaya gerek yok temiz bi cs 1.6 kopyan olsun birde ustune cs 1.6 v23 patch kur sonra eklentieleri ekle kur serveri ben boyle yapıorum :goz:

ya bi yerde takıldım calşıtıra cmd yazıorum
komut açılıyor c:\hlds yazıyorum geçmiyor :S

ya şu admin modu kurarken numara fln istiyor onu nası yapcaz yardım pls ne yazcaz oraya boş bırakınca kapanıo

tamam cmd yi yaptım cd ileymiş :) ama şimdide admin modu yaspamıyorum o boş bırakılan yere kayıt edileceği yeri yazdım bi tane daa istiyo ? Ayrıca bende addons dosyası yook :S

tamam cmd yi yaptım cd ileymiş :) ama şimdide admin modu yaspamıyorum o boş bırakılan yere kayıt edileceği yeri yazdım bi tane daa istiyo ? Ayrıca bende addons dosyası yook :S

1. yere yazdıktan sonra 2. yere "1" yazman lazım countera yuklenmesi için sonra cstrike klasoru içinde addons dosyası cıkar zaten!

ben açtım bir iki sorunum war adminlik yazamıyorum we dısarı weremedim :D

ya şu şeyi internete nasıl açcaz benimki lan dan oynuyo ip te 192.168.1.33
port ta aldım 27015 ama olmuyo whatismyip.com dan ip adresimi alıyorum yazıyorum olmuyo :S

ben açtım bir iki sorunum war adminlik yazamıyorum we dısarı weremedim :D

ya şu şeyi internete nasıl açcaz benimki lan dan oynuyo ip te 192.168.1.33
port ta aldım 27015 ama olmuyo whatismyip.com dan ip adresimi alıyorum yazıyorum olmuyo :S

modeminin marksını ve modelini verirsen yardımcı olbiliriz .

modeminin marksını ve modelini verirsen yardımcı olbiliriz .

zyxel R600 galiba modemin üstünde
zyxel prestige 600 series yazıyo
walla çok iyi olur yardım etmeniz.
her şey yaptım web mod bile kurdum tabi hala amx mod çalısmıyo o ayrı da :D
şimdi bi int. wermek kaldı

amx ta kurdum oda hal oldu bi internete wermek kaldı yardımların için çok saol

Geri