Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

ben admın mod ve meta mod yükleme

ben admın mod ve meta mod yükleme dosyasını calıstıramıyorum sıstemım uyusmuo yardım edermısın ne yapıcam dosyaları buraya yuklesen bende onları alıp manuel olarak yuklesem olurmu

ya dark kardeş ben valve i indirdim sonra aradan 1 gün gecti cstrike indirecektim tool ile ama indirmedi garip garip seyler yazdı ms-dos ta sifre pasword sormaya kalktı. birkaçkere denedim ama değişmedi cstrike ı indiremedim. silip baştan deneyeyim dedim şimdi valve i bile indirmiyor hep aynı şeyi yapıyor download yapmıyor. nasıl düzelteceğim bunu acil yardım lütfen bilenler cevaplasın...

[email protected] kardeşim bu benim msn adresim eklersen mem nun olurum ben yaptım bunu ben önceden gördüm ama olmaz die şey yaptım şimdi olmuyo be kardeşim ya olmadı yani yarım pls

Yardiiimmmmm...!!!!

DARK ADMİNMOD BÖLÜMÜ OLMUYOR TAM YERİNİ YAZIYORUM YANLIS YER DEİYOR ŞU ACİZ ÜYENE Bİ YARDIM ET PLSSS...!!!

1.BENDE CS YÜKLÜ HERŞEYİ EN BASŞTAN YAPMAM GEREKİRMİ...!!!

2.TAMMEN SİLDİM EN BASTAN YAPMAYA BASLADIM CMD KOMUTU SIRASINDA YAZIORUM c:\ KISMINI OLMUYOR NE YAPMAM GEREKİO BEN ENRDE YANLIS YAPTIIMMMM.... NEREDE NEREDE NEREEEEDEEEEE BEN NERDE YANLIS YAPTIIIMMM YARDIM PLSSS ...!!!! HATASIZ KUL OLMAZZZ......!!!!

C:\hlds dizinine nasıl gelcez onu bi söle yardım et be abi...!!! hadi bea.....!!!

kardeş modemin açıksa devam eder pc nin açık olup olmaması bi şeyi ifade etmez

saollasın kardes seın gb ınsan zor bulunur :)

bn nasıl gercek ipimi öğrenecem bie site verdiniz ama ne yazacam unu soleyın :(

ben daha önce kurmuştum ama bu aupdate işini ilk dfa burda senin dediqin şekilde deniyorum fakat halflife.wad dosyasında takılıyomu cokmu aqır download edıo anlamadım ? boyutu ne bu dosyanın ?

Arkadaşlar dark arkaşımızın yazdıklarını aynen yaptım ve şu an 20 kişilik bire CS serverim oldu. Lag yok denedim. 27015 portunuzun açık olması gerekiyor. 4 tane de admin tanımladım. Maplaride tanımladım. Karıştıra karıştıra çözmeye çalışıyorum. Bu arada amx mod kurdum.

Web mod için neler gerekli bunları açıklarsan güzel bir server kurmuş olacağım.

Yasak değilse CS serverim IP nosu 81.214.68.170:27015 bu CS Serverini Dark arkadaşımızın anlattığı şekilde kurdum. Sadece CS oynayanlar eksik içinde :)

arkadaş bnim cs C:\Program Files\Counter-Strike Condition Zero 1.2 bur klasörde kurulu
çalıstıra yazınca böle çıkıo yardım pls

C:\Documents and Settings\Erdal & Nurcan>C:\Program Files\Counter-Strike Conditi
on Zero 1.2
'C:\Program' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir
program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.

ya biri şu C\hlds dosyasını rar yapıp sonra bize linkini werse hepimiz kullasnak olmuyor böyle en azıdnan öyle oluo denemiştim pc çöktü hadi biriniz yapıp yollasın +repppp gelcekk :D:D

çok sağol ben de böyle bişi arıyodum

ben kurdum ama serveride açtım ama adminlik yapamıyorum sanki oyuna yapancı biri gibi giriyo yada giremio

ben kurdum ama serveride açtım ama adminlik yapamıyorum sanki oyuna yapancı biri gibi giriyo yada giremio

ben kuramadım admin modu yha biri bana kurabilirmi lütfen

benimde bir sorunum var
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=218661&highlight=modem+port+acma
adresinde tek çıkışlı usb adsllerde port açma gereği olmadığı yazıyor
zaten modemin içine nasıl gircemi bulamadım bi türlü :D
bende serveri çalıştırmada problem yok
kendim girebiliyorum (landa kimse yok o yüzden alnı bilmiyom)
ama netten kimse görmüyo benim serverimi :(
neden olabilir?
ayrıca ben hldsupdatetool ilde yükleyemedim dosyaları
kendi makinamda olan cs yi kullandım
o bi sorun çıkartır mı?

ayrıca;
COULDN'T ALLOCATE DEDİCATED SERVER IP PORT :27015

yukarda adı geçen hatayı alanlar bi şunu dener misiniz?
oradaki hedef kısmına

"C:\Program Files\Valve\hlds.exe" -console -game cstrike +ip ***.***.***.*** +sv_lan 1 +maxplayers 12 +map de_dust2 -nomaster

şeklinde düzeldin
tırnak içindeki sizin kendi cs yolunuz
***.***.***.*** ise sizin kendi ip adresiniz olacak şekilde düzeltip hedef kısmına yazın

white_sun' Alıntı:
benimde bir sorunum var
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=218661&highlight=modem+port+acma
adresinde tek çıkışlı usb adsllerde port açma gereği olmadığı yazıyor
zaten modemin içine nasıl gircemi bulamadım bi türlü :D
bende serveri çalıştırmada problem yok
kendim girebiliyorum (landa kimse yok o yüzden alnı bilmiyom)
ama netten kimse görmüyo benim serverimi :(
neden olabilir?
ayrıca ben hldsupdatetool ilde yükleyemedim dosyaları
kendi makinamda olan cs yi kullandım
o bi sorun çıkartır mı?

ayrıca;
COULDN'T ALLOCATE DEDİCATED SERVER IP PORT :27015

yukarda adı geçen hatayı alanlar bi şunu dener misiniz?
oradaki hedef kısmına

"C:\Program Files\Valve\hlds.exe" -console -game cstrike +ip ***.***.***.*** +sv_lan 1 +maxplayers 12 +map de_dust2 -nomaster

şeklinde düzeldin
tırnak içindeki sizin kendi cs yolunuz
***.***.***.*** ise sizin kendi ip adresiniz olacak şekilde düzeltip hedef kısmına yazın
Sağolda bende hala aynı hata

ewt arkadaşlar sonunda başardım
allah razı olsun anlatan arkadaştan valla
antivirüsü kaldırdım
netten girilememe sorunuda kalktı ortadan :D
antivirüs engelliyomuş :S

serverim..: 85.105.189.11:27015
önemli not..: ben uyurken kapalı oluyo server kapandı sanmayın
herkesi beklerim

uzun uğraşlar sonucu bende kurmayı başardım.cok saol dark_angel.unutmadan solim serverimin ipsi: 65.241.72.55:27015 herkezi beklerim sxe koruması vardır....

Usteki sorunuda çozdum ama bu seferde map yuklenemiyor die engizce hata weriyor

Beyler Bu Uygulamayi Basarili Bir Sekilde Yapan Varmi

Geri