"C:\Program Files\Valve\hlds.exe" -console -game cstrike +ip 192.168.1.2:27015 +sv_lan 1 +maxplayers 4 +map de_dust2 -nomaster.hash43' Alıntı:ya bakın bi Steamvalidateuseridtickets.dll bu hata verıor ? yaptıkdan sonra herşeyi ?? bi yardım eder misiniz ??
ilk önce yapamadım işi
http://www.resimupload.com/ds779496062_buıste.html
bu verior sonrada
Steamvalidateuseridtickets.dll bu hata verıor ? bi yardım eder misiniz ??
C:\hlds\hlds.exe -console -game cstrike +ip 192.168.1.2:27015+sv_lan 1 +maxplayers 6 +map de_dust2 -nomaster.digimax' Alıntı:bi türlü olmadım portları açtım ama Couldn't allocate dedicated server IP port 27015.hatasını çözemeidm
modeme her reset attıgında ip değişir bunu engellemek istiyosan statik ip yaptırmalısın oda ttkom 3 ytl karsılıgında yapıodu sanırım . eger serverı calıstırmayı basardıysan her modemi resetlediginde yeni ipni vermelisin servera girecek kişilere ...ffttff' Alıntı:yha bır sorum war adsl kullanıyorum ıpbul.com da sureklı ıp ım deısıo sorun cıkarmı ? o calısmasını ıstedıgımız ıp yerıne kendı ıp ımızımı yazacaz
SağoLda yine aynı hatayı weriyooo PfffffLuisaN' Alıntı:C:\hlds\hlds.exe -console -game cstrike +ip 192.168.1.2:27015+sv_lan 1 +maxplayers 6 +map de_dust2 -nomaster.
buraya kendi localhost ipni yazıcaksın.%99 bu yuzden o hatayı alıyosun.
modeme her reset attıgında ip değişir bunu engellemek istiyosan statik ip yaptırmalısın oda ttkom 3 ytl karsılıgında yapıodu sanırım . eger serverı calıstırmayı basardıysan her modemi resetlediginde yeni ipni vermelisin servera girecek kişilere ...