Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

abiiii tmm çk ii vermişsin ama ben beceremedm yaw ::S hdls dosyasını grmüo çalştr dedikten sora :S

en kısa zmnda bilgi verrsen çok sevirim ....

M!LLET Yanlış şekilde kuruonuzZZ CS SERVER'I böyle olmaz eski yöntem bu ne beeeee
1.5 mi kuruon ne, 1.6 böle kurulmuo OFFF OF....

sonunda be arkadaşlar çok teşekürler bende kurdum....tek sorunum var oda ping iki kişilik serverde ping 300-400 lerde geziyor...buda herhalde bilgisayarın özlliğinden....herneyse çok teşekürler....

kuramadım şu serveri anlamadım codeleri :(

arkadaslar bi yardım pls :(

abi barya mükrmmeldin benimde bir serverim olcak clanı kurduk server kalmıştı zaten

1.5 için olanı yokmu

ya bakın bi Steamvalidateuseridtickets.dll bu hata verıor ? yaptıkdan sonra herşeyi ?? bi yardım eder misiniz ??

ilk önce yapamadım işi

http://www.resimupload.com/ds779496062_buıste.html

bu verior sonrada

Steamvalidateuseridtickets.dll bu hata verıor ? bi yardım eder misiniz ??

ben yaptım ama bi sorun var adminmod.vbs yi tıkladıgımda ok dedigimde benden bi numara istiyor ne numarası oluyor bu ?

superde benım bı sorunum var!calıstıra cmd yazdıktan sonra karsımna C:\WINDIWS\system32\cmd.exe sayfası gelıo. oraya
hldsupdatetool.exe -command update -game valve
yazdıgımda toplu ıs dosya olarak tanınmıyor dıe bı yazı gelıo.Yardı olurmusunz!...

o alana

cd..

cd hlds yazarsan hlds klasörüne ulasmıs olursun

"cd.." yaparak "c:\" dizinine kadar düşün. sonra "cd hlds" yazarak hlds klasörüne gir. sonra komutları yazmaya başla... ama cs 1.6 kaldırmayınca bazı bilgisayarlarda hata verbiliyor bence counteri kaldırın sonra kurmaya başlayın... Bana adminmod kullanımında yardım edebilirmisiniz?

yha bır sorum war adsl kullanıyorum ıpbul.com da sureklı ıp ım deısıo sorun cıkarmı ? o calısmasını ıstedıgımız ıp yerıne kendı ıp ımızımı yazacaz

http://img406.imageshack.us/my.php?image=hataco1.jpg bu sorun war biri yardım edebilirmi?????? :(

hash43' Alıntı:
ya bakın bi Steamvalidateuseridtickets.dll bu hata verıor ? yaptıkdan sonra herşeyi ?? bi yardım eder misiniz ??

ilk önce yapamadım işi

http://www.resimupload.com/ds779496062_buıste.html

bu verior sonrada

Steamvalidateuseridtickets.dll bu hata verıor ? bi yardım eder misiniz ??
"C:\Program Files\Valve\hlds.exe" -console -game cstrike +ip 192.168.1.2:27015 +sv_lan 1 +maxplayers 4 +map de_dust2 -nomaster.

kırmızıyla işaretledigim yerde tırnakla - arasında bosluk olucak tırnaklarıda silmeyecksin..

dark biz kurdukda hata verio neden acaba Coulnt"t allocate dedicated server ıp port 27015
neyapmam gereki acaba port iletmeyide yaptım ama olmadı ?

arkadaslar bu bora abı demıs tıcarı fln ama beyler bu BELES oldugundan dolayı herkes bunu anlatmıyor cunku artık weblerden parayla alıosun ya ondandır bu sıte kpanmamıs ıı olmus bıldıgım bı sıte wardı ordada wardı o kapandı BELLI olmas

admın baksana sen bı bunlarda hata 404 yazıo ne ayak ya bı duzeltsene sunu bunu araadım bulamadım gıbı bısı odu yane

bi türlü olmadım portları açtım ama Couldn't allocate dedicated server IP port 27015.hatasını çözemeidm

digimax' Alıntı:
bi türlü olmadım portları açtım ama Couldn't allocate dedicated server IP port 27015.hatasını çözemeidm
C:\hlds\hlds.exe -console -game cstrike +ip 192.168.1.2:27015+sv_lan 1 +maxplayers 6 +map de_dust2 -nomaster.
buraya kendi localhost ipni yazıcaksın.%99 bu yuzden o hatayı alıyosun.

ffttff' Alıntı:
yha bır sorum war adsl kullanıyorum ıpbul.com da sureklı ıp ım deısıo sorun cıkarmı ? o calısmasını ıstedıgımız ıp yerıne kendı ıp ımızımı yazacaz
modeme her reset attıgında ip değişir bunu engellemek istiyosan statik ip yaptırmalısın oda ttkom 3 ytl karsılıgında yapıodu sanırım . eger serverı calıstırmayı basardıysan her modemi resetlediginde yeni ipni vermelisin servera girecek kişilere ...

Yaww ben admin mod kuramadımm yardım edermisinizz

chose installation diye bişi açıyo

evet diyom modification choice açıyo number falan yaz diyo napcam

Yardımm edermisn dark?

Çoq sağoL dark_angeL bide nasıL paneLi yapacaz söLersen öoq sevinirimm !!!

yha darkangel lutfen yardım et yha ben dedıklerını hepsını ayptım hıc sorun cıkmadı ama son asamada port hatası werıo bılıom port acmam gerekıo ama port acmaı bılmıom denedım ama modemımın ınternal ıp adresını bılmıom acamadım yha hersey hazır :(

Dark_Angel abicim yaa ben bütün herşeyi yapıom bitiyoo fakat sonra enn sonda oo hedef te faLan yazıyozya onuda yapıom Tmm bitiyo orasıda sonra hlds.exe yi çaLıştırıyom error diyo ip port:27015 faLan yazıo ama hedef te serwerin ip'sinin sonunda :27015 de koyuyom yine aynı hatayı weriyo Lütfen cevap wer abicim

LuisaN' Alıntı:
C:\hlds\hlds.exe -console -game cstrike +ip 192.168.1.2:27015+sv_lan 1 +maxplayers 6 +map de_dust2 -nomaster.
buraya kendi localhost ipni yazıcaksın.%99 bu yuzden o hatayı alıyosun.

modeme her reset attıgında ip değişir bunu engellemek istiyosan statik ip yaptırmalısın oda ttkom 3 ytl karsılıgında yapıodu sanırım . eger serverı calıstırmayı basardıysan her modemi resetlediginde yeni ipni vermelisin servera girecek kişilere ...
SağoLda yine aynı hatayı weriyooo Pfffff :(:( şu yazı yazıo baq : couldt'n allocate dedicated server IP Port : 27015 ama ip in sonunda :27015 koyuyom Dark_angel veya LuisaN abiLErim lütFen yarım pLSss :(:(:vur :vur :vur

Geri