Counter-Strike 1.6 NoSteam (Windows) Server Kurulumu

bir de server da 5 kişiden fazla oynıyamıyoruz oynuyoruzda aslında ping cok fazla oluyor arkadaslar oynıyamıyor takılıyor bunun sorunu bnm ADSL ile mi alakali? 1024 hiz ama..
yardım ederseniz sevinirim

--tesekkurler...

bise solicem bana biriniz yardim ederminiz adminmod atarmısınz

beyler ben kendi serverima giremiorum valva rejected cıkıor neden

beyler bir sorum olcak simdi ben kurdum ama arkadaslarım serveri gordugu halde giremior sV_lan 1 ben bunu 0 yaptıgımda girebiliorum bi yardim edicek yokmu jaa msn adres werirmisin

benim bi sorunum wr cmd ye yazdıımda hiç bişey olmuo napicam

NEDEN sorunlara yardımcı olmuyonuz adminmod bir türlü cıkmıor neden ya

bana cstirke icindeki addonsu atana res vericem nasıl yaptıysanız ben yapamadım nolur

beyler ben kurdum serveri ama valve validation rejected dio bağlanırken
we girmio

beyLer benm server su anda hazir adminler falan da eklenmis durumda yani bildigin server ama birtek lag sorun onu nasıl halledecem yadım edin...Birde bn admin deil amx mod x kurdum istiyosaniz msn yollayin anlatim..ama sizde bana yardım edin :D

Dark bu konuyu açmışın ii hasta bu kadar arkadaşın sorusuna bi yanıt versen ii olurdu malum forumun yüzünü kara çıkarıyon. Arkasında durmayacağın desteği hiç verme kardeş tamam.

ben size hertürlü yardim ederim laginiz düsük loss düsük olması ama bana adminmodu ogretin yapamıorum amxmodda admin ekleyemiorum kim yardimci olucak

Sonunda bende yaptım ama karsı tarafın listesinde çıkıyo ismi serverın girmek için tıkladıklarında ise "no users currently playing on this server" bu yazı çıkıyo
bu sorunun cevabını bilen varmı

sv_lan 0 değil 1 olmalidir....

Teşekkürler

İşte Sorununuzun Çözümü :)

-game cstrike ile -ip 195.xxx.39.39 arasına
-port 27015
yazıcaksınız.. :)

:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

cmd yazdım sıyah bır şey aıldı orda C:\hlds a gidemedım nasıl gıdılıo acıkla azcık o kodları nere yazcam???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bak kardesim bunları darkangel arkadasımız acıklamıs ama birde bn yardımcı olayım..
cmd yazıyosun- gelen satıra cd.. yazıyosun enter a basıyosun sonra birdaha cd.. yazıyosun enterliyosun taki c:> gelene kadar ondan sonra c:> nin yanına hlds\hldsupdatetool.exe....(devamını biliyosundur) yazıyosun enterlıyosun o yukluyor bu kadar...

Abi ben hepsini yaptımda admin nasıl yapıcam arkdaşları ve ben denedim benın komutlarım işlemiyor ama top10 filan güzel işliyor ;)

bak kardes admin mod kurma amxx kur o daha rahat hemde sorun cıkarmıyor bn ole yaptım admınde eklıyorum komutlarda işliyor istiyorsan msn yolla sanada anlatayım ;)

jaaaa' Alıntı:
bak kardesim bunları darkangel arkadasımız acıklamıs ama birde bn yardımcı olayım..
cmd yazıyosun- gelen satıra cd.. yazıyosun enter a basıyosun sonra birdaha cd.. yazıyosun enterliyosun taki c:> gelene kadar ondan sonra c:> nin yanına hlds\hldsupdatetool.exe....(devamını biliyosundur) yazıyosun enterlıyosun o yukluyor bu kadar...
bir şey anladıysam lem sabaha kadar cd yassam aynı sey olcak resımle açıklarmısın pls

Geri