CLive Barker's Jericho + Crack [HH Up] " YaLnızken Oynamayin ! " +18

ya bunlardan mı korkucam(evet)

bunlardan korkan bunlar gibi olsun(Hayıııırrr.)

Fakat saol

Oyun çok fena yükledim heyacan aksiyon korku hepsi var grafikler güzel herkesin indirmesini ve oynamasını tavsiye ediyorum ......

+18 Yazınca Bende Adult Sanmıştım Oysa :p ( Yalnızken oynamayın ı okumadan önce :p ) Eline sağLık KaRma

saol kardeş çok ii olmuş+ çalışıo

ELine saqlık

süpersin kardeş 3 saattir oynuyorum fena kitledi beni bu arada 4 karakterle değişik silahlar adralanin fena uzun zamandır böyle oyun oynamamışdım emeğine yüreğine sağlık çok sağol

güzel paylaşım kardeşim emeğine sağlık :)

süper oyun

hehe oyun süper korktum:saskin ama hosuma gitti severim böle yaratıklı oyunları(korkmaktan bu kdr zevk alınırmı bea:vur:durdurun)

arkadaşlar ben oyunu indirdim 40 rarı açtım ortaya çıkan yeni bir rar ve crack felan peki ne yapacağım şimdi bu oyun nasıl kuruluyor. yardımcı olursanız sevinirim. ilk defa oyun indirdim ama beceremedim oynamayı.

dostum ben hepsini indirdim oyunu resmi olan a bastım çalıştırmak için ama "PhysXLoader.dll " bulunmadığından çalışmıyor mesajı geliyor acaba bunu nasıl oynayacağım bana bir yardım edermisin

oyunu kurmak için daemon tools lazımmış. o bölümde bilgibulabilirsin dediler. fakat oyun bir türlü kurulmuyor ben de çözemedim.

arkadaşlar ben oyunu indirdim 40 rarı açtım ortaya çıkan yeni bir rar ve crack felan peki ne yapacağım şimdi bu oyun nasıl kuruluyor. yardımcı olursanız sevinirim. ilk defa oyun indirdim ama beceremedim oynamayı.

Dostum oyun kurulu halde zaten sen bin isimli klasörün içine girip oyunun simgesine tıklayıp oynucaksın

dostum ben hepsini indirdim oyunu resmi olan a bastım çalıştırmak için ama "PhysXLoader.dll " bulunmadığından çalışmıyor mesajı geliyor acaba bunu nasıl oynayacağım bana bir yardım edermisin

Dostum bu ufak programı indir kur sonra oynar aynı hatayı bendede vermişti

http://www.ageia.com/drivers/PhysX_7.09.13_SystemSoftware.exe

oyunu kurmak için daemon tools lazımmış. o bölümde bilgibulabilirsin dediler. fakat oyun bir türlü kurulmuyor ben de çözemedim.

Oyun kurulu halde zaten hiç bir şeye gerek yok

ya arkadaslar bende yeni indirdim,paylasımdan.sıkıstırılmıs halde.kurdum...
oyuna tıkladıgımda oyun acılacakmış gibi oluyor ,hata veriyor...hata ayıkla ve kapat butonu cıkıyor...
tekrar yükledim yine aynı hatayı verdi...
oyun bozukmu yoksa???
ne zamandır düzgün oyun oynayamadık?
ne yapmalıyım???

kardeş indirdim şimdi ama ageaya kurmak için tıkladıgımda ilk adımdan sonra(sözleşmeye onay verdikten sonra) şu uyarıyı alıyorum :

"installation ended prematurely of an error"

yani bu programı kuramadım :((((((((

ne yapmam gerekiyor....
saol şimdiden

Dostum verdiği hatayı araştırdım ve neden yüklemediğini ama hiç bir şey bulamadım

bende ageia yüklü ...hemde 2 tane
oyunu oynayamıycaz galiba

saol style

Geri