CLive Barker's Jericho + Crack [HH Up] " YaLnızken Oynamayin ! " +18

sistemi benimkinden daha iyi ama. bende x800 gto var onda x1950 pro var.ben oynuyorum ama ark. oynayamıyor.

abi eline sağlık ama upshare dosyaları bozuk gibime geldi...aranılan dosya bulunamadı diyo...

çok manyak oyunmuş indirdim eline sağlık

styl300 kardes Allah razı olsun kafayı yıcektım
ıyıkı bulmussun bu programı kurdum sorun yok artık canavar gıbı
ellerıne saglık kardesım

ya arkadaşlar anlamıyorum indirip bende kurdum programı ama aynı hatayı verio şu konuya bi açıklık getirelim ;programı önce oyunu sonramı kurcaz ya ne illet bişemiş adam gibi yapsalar şunu bi yardım beyler acill

arkaaşlar bende oyun açılıo girio ama oyun açılıo siyah ekan gelio ama sesler fln var ekran kartım ati radeon x800xl 512 mb 400mhz core yetmio olabilir mi??

çoq dandik oyun hiç beğenmedim boşuna indirmeyin hep aynı gidiyo öldür öldür öldür

intro geçtikten sonra siyah ekran çıkıo gönderme hatası çıkıo sistem gereksinimleri yetmio demeyin benim sistemim bu oyunun istediği sistemden çok çok üstün

edit: tmm arkadaşlar nvidianın sitesinden son phsyx driverini indirdim kurdum düzeldi sorum saolun

oyun nasıl kuruluyor arkadaşlar yaa hazır kurulu bu galiba nasıl oynayacağız kurmadan sanal sürücü falan mı

yardımmm!!

Eline sağlık Özcan abi..

Dergide okumuştum sağlam bi korku oyunuymuş.Tırsmak isteyenler için güzel bi alternatif.

Eline sağlık güzel bir oyuna benziyo..

Geri