CLive Barker's Jericho + Crack [HH Up] " YaLnızken Oynamayin ! " +18

bende ageia yüklü ...hemde 2 tane
oyunu oynayamıycaz galiba

saol style

Dostum yüklüyse onları sil benim verdiğim son versiyonunu kur ozaman oynar benim pc de eski versiyonu yüklüydü bu oyuna girmiyordu sonra bendekini sildim son versiyonunu indirdim kurdum oynadı belki sendede öyle olur eski versiyonları bilgisayarında yüklü diye kurmuyor galiba eski versiyonlarını sil C:/program files ta dosyası felan kalmasın sonra benim verdiğimi kur oynar umarım....

kardeş bendeki ageiayı sildim hatta regedittende sildim tüm kayıtları ...
sonra senin verdiğin so ageiayı indirdim...
kurmaya basıyorum ama aşagıdaki uyarıyı veriyor

"installation ended prematurely because of an error"

maalesef yine oynayamadım

bendede hata veriyor arkadasım verdin programı indirdim ama genede olmadı jericho.exe hatası

Kod:
AppName: jericho.exe	 AppVer: 1.0.0.1	 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.3119	 Offset: 00012a5b

işte hata detayları bunlar ne yapmam gerekiyo

Oynıcasda bakalım nasıl incek bunlar:D

ya beyler bu oyunu yükledim.Arkadaşın werdiği programıda indirdim ama oyuna çift tık yapıyorum daha açıkmadan jericho.exe hatası weriyor.yardımlarınızı bekliyorum

beyler bi yardımcı olun yawww

bide bende oyun yüklüydü sonrada ageia yı indirip kurdum onday kaynaklana bilirmi??

saol

Karma oyunda hiç bir sorun yokmuş teşekkürler şu programı kurdum oyundan atmıyor oynuyorum şimdi Programın adı (AGEIA PhysX System) eğer oyundan atıyorsa bunu kurun derim
http://www.ageia.com/drivers/PhysX_7.09.13_SystemSoftware.exe

Saol arkdaşım istediği butun dlleri yukledim gene çalışmamıştı... Verdiğin program işi çözdü helal sana:) Bu program benim indirdiğim Medal Of Honor Airborn oyunu içinde varmış bende bu ne diyordum:D

paylaşım için çok tşk. indirdim az sonra oynayacagım. . .

Arkadaşlar Oyunu şiddetle Tavsiye Ederim Süper Bi Oyun.o Yaratıklar Bişey Degil Oyunun Muzikleri Mukemmel Vede Süper Bi Oyun Harbi Oyun Istiyorum Diyorsanız Yukleyin Mutlaka. . .

Vee Bişey Sorucam Kendi Evimde Oynuyorum Arkadaşlara Tavsiye Ettim Istediler Dvd Ye çekip Arkadaşa Verdim Onun Pc De 1 Tane Dll Dosyası Eksik Diye Uyarı Verdi.neyse Dll Dosyasını Bulduk System32 Klasorune Koyduk Oyun Açıldı Ama Intro Geçtikten Sonra Oyun Siyah Ekran Olarak Kalıyor.kitleniyor. Araştırdım Internette çogu Kişide Bu Hatayı Veriyormuş Oyun . . .bunu Neden Yapabilir Acaba ???

22

ya girecek gibi oluyor jericho.exe gönderme hatası veriyor ne gerekiyorsa yükledim bi yardım ltf

Geri