Cep telefonunuza gelen en son msj ?

Talha gönderdi:
-3 dakikaya kadar msndeyim!
Ben gönderdim:
-Süpersin koçum gir msneye :D

telefon kullanmayı baya once bıraktımmmm arada bı acıooooommmmm cunku pederle valıde aradıgı zmn benı bulamasın bı yere gonderemesın ama artık kullanmak gerek herhalde herkes bısıler yazmıs :D

mert ortak naber?ben sımdı ankaradayım arkadaslarla beraberım..bak gece unutma benı dısarda sakatlık cıkmasın musaıt olunca ara benı:D:D

tunacım merhaba ben gül ablan....hüseyin abi'nin askeriyeden bi arkadaşı var ...ewlenmek istiyo..sen düşünür müsün?olmaz dersen arkadaşlarına haber verir misin?....bu arada çocuk assubay

:saskin

pori' Alıntı:
tunacım merhaba ben gül ablan....hüseyin abi'nin askeriyeden bi arkadaşı var ...ewlenmek istiyo..sen düşünür müsün?olmaz dersen arkadaşlarına haber verir misin?....bu arada çocuk assubay

:saskin

bu ne yaw sen olmazsan başkasına haber ver kime tutarsa :durdurun

len çağrı dershaneye giderken benide al tmm mı... :D

şansa bak daha konuyu okurken geldi msj :D

AVEA , Avea'dan TumDunya Paketi ! ( ŞOK ŞOK ŞOK ) Yurtdisindaki milyarlarca cebi , evi isi 4kontor/dk'ye aramak için KAYIT yazip , 2525 e gonderin . Kayit ucreti 50 kontordur , 444 1 500 ( ara beni boya beni :D:D:D )
reklam yapmış gibi olduk geyik yapalım derken banlanmayız inşallah :D

aşkım mesaj atmışşş:aşk
msn de olduğunu sölemiş.ama şu işleri yüzünden bana perk bakamıyo bugün:vur

Yazıyom ama hava atmak gibi olmasın :D :durdurun

Hattınıza yuklediginiz 1000 konturden kazandıgınız 300 kontur konbaranıza eklenmistir

---TURKCELL---

5,100,000 TL (5.10YTL) olan son faturanizin odenmemesi nedeniyle hattiniz kisitlanmistir.Odeme yaptiginiz taktirde yeniden acilacaktir.

nbr lan am.k yarın dersaneye gelme afm e gel saat 1.30 da derse girmicez sinemaya gitcez herkes gelio unutma hee :D

bu ne ya ztn düzgün bi msj gelse şaşardım :D

bu saatlerde dersten çıkman lazımdı canım ve hala beni aramadın

fırça yiyoz zaten paso :)

Turkcell den

gnctrkcll li Kulubunun Birazdan gondereceği HEDİYE resimli mesajı hafta sonu% 50 indirimli mms kampanyası ile sade ... kısa mesaj / ...kontore arkadaşlarına gonderebılırsın

Gönderdiği Resim Berbat :D

nerdesinz a.q siz ya

:)

Geri